Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar Sevdiğinden Ne İster yada Ne Bekler?
Sponsorlu Bağlantılar
pelın_
öle tabı kızlar felaket kıskanç olur bazıları gururuna yedırıp soleyemez ama otu çöpu kıskanır
-efşan
Üye
Konu Sahibi
biz kıskancız ama maxicep'i kıskancak kadar da değil tabi
pelın_
hadı be sımdı senn sevgılın buraya gırcek sureklı sen burda olmuycan kıskanmazmısın sımdı kımse buna ınandıramaz benı
Fahrettin.Onay
Üye
evet.Ozaman bnm sevgiliminde girdiği bi forumu olsun hep oraya takılsın ben kıskanırmıyım hyr tabiki o zaten benm hasretime dayanamayıp bana gelir
-efşan
Üye
Konu Sahibi
valla kıskanmam yaa ama sadece maxicep için geçerli bu facebokunu kıskanıyom tabikide
pelın_
ben ınnmıyorumbuna beyler sımdı mantıklı dusunn ya senn kız arkadsın senn olmadıgın bı foruma takılıyo bura ıcın demıyorum kotulemmde ama ılışkı acısından soluyorum sende kıskanmıycan yok arkadas ben ınanmam buna
evet yaa bide facebookta ilişki duruma yapma ozaman kıyamet kopuyor illa yapmak zorundamıyız ? evet çnkü profilinde 100 tane kızın biriyle daha aran olmadıgını görmesi için saçmaa olsa seninle çıkarmıydımki ?
-efşan
Üye
Konu Sahibi
yaav başka forumları kıskanırım tabikide ben maxicep'i es geçiyorum tmm tmm kıskanırım azını burnunu kırarım
pelın_
ya buna butun forumlar dahıl bence seven kıskanır valla
Fahrettin.Onay
Üye
.
-efşan
Üye
Konu Sahibi
tmm o zaman kıskanıyooooom laaaan bnm bi bnm kızın pc'yi çökertem de gelem