Kızlar Sevdiğinden Ne İster yada Ne Bekler?

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
yaa ben hep alttan alıyom yaa almıyayım o zaman

pelın_

ben sana hep dıyorum hayır bekleme:d

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
la konuda yazanları derleyip kafamda uygulamaya başladım yok hacıı tık yokk :(

minoo

minoo

Üye
yaa ben hep alttan alıyom yaa almıyayım o zaman

Sakın yapma. Evet yerine göre davran ama hep alttan alan sen olma. Haksızsan tamam ama aksi durumda yapma bunu. O zaman kız sana ''Nasılsa hep alttan alıyor'' diye her şeyi yapar Cengiz. Nasılsa gitmez felsefesi vardır ya. Öyle.

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
yaaa daha yarım saat önce yeni kalktı diye günaydın dedm yanlışlıkla demediğini bırakmadı

minoo

minoo

Üye
Sen haline yan arkadaşım :D Nesine kızdı onun?

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
ne bilim yaa hep böyle yapıyoo

minoo

minoo

Üye
İlginç :hmmm Ben bir bayan olarak ne istiyorum, onu da söyleyeyim..

Ben iş çok ciddi olmadığı sürece hesap sormam sevgilimden. Hesap vermesini de beklemem/ istemem. Ama haber VERECEK! Nerede, kiminle olduğunu bileyim, yalan söylemesin bana. Hiç bir sorun olmaz o zaman. He yanındakiler sağlam kişiler ise sorun yok. Fena kıskancımdır ben. Yani sevdiğim kişiyi yoldan geçen bir kızdan kıskanabilirim :D Ama kıskançlıkta suçlama vardır ya hani, o zaman onu yapmam imkansız zaten. O kız neden yanından geçti diyecek halim yok :D Sonraaaaa:hmmm Yalan söylemesin bana. Ne yapıyorsa, ne oluyorsa söylesin. Hata yapmamaya çalışsın. Yani anlattığı kötü bir şey de olsa, onu suçlayacak sebep bulamayayım isterim. Yani mesela sevgilime daha önce bir kız onunla yatmak istediğini söylemiş ve benim sevdiğim adam hala ona arkadaşım diyorsa vs. o zaman olmaz. Saygı da çok önemli. Bir erkek bana küfür edemez mesela. Önemlidir saygı, karşılıklı anlayış. Öyle işte :) O, bunları yapınca ben de nasıl davranmam gerektiğini bilirim. Bana teklif eden, ama reddettiğim birisi benim masama dahi oturamıyorsa, O'na ''seninle yatmak istiyorum'' diyen kız da arkadaşı olamaz. E söz de anlatamayınca biter :) Çok konuştum sanırım. Yani her iki taraf da nasıl davranması gerektiğini bilmeli. Abartmamalı bazı şeyleri. Ama dikkat et ayrılırsanız eğer, ki ayrılan sen olursan arkadaşları arkandan ''Allah gidenin belasını versin'' demesin.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, ChavRash ve -efşan
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
yaa ben öyle seviyorumki ayrılırsam ki şayet ben tarafından olursa bu
ALLAH BELAMI VERSİN zaten

minoo

minoo

Üye
Çok sevmek de hata be arkadaşım.

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
keşke elimde olsaydı beee...
saol cnm yaa gerçekten

minoo

minoo

Üye
Ne demek arkadaşım. Mutlu olursun umarım.

• Beğen
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
"Seninle yatmak istiyorum" mu vay be bilimde teknolojide değil ama hayasızlıkta ahlaksızlıkta ve şerefszlikte Avrupa'yı çoktaaaan sollamışız....

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
"Seninle yatmak istiyorum" mu vay be bilimde teknolojide değil ama hayasızlıkta ahlaksızlıkta ve şerefszlikte Avrupa'yı çoktaaaan sollamışız....

54298646974684984 kere beğenmek istiyorum bunu.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
ne yazıyo orta yaa okuyamadım valla :) kaç kaçç

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Erkeklerin de neden bozulduğu bir nevi ortaya çıkıyor. Arz-talep meselesi...

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Yok abi öyle değil. Onun suçu sadece iyi niyetli olmaktı. Olmaması gerektiği kadar iyi niyetli. Kabul etmemiş kızı tabii, evine götürmüş kızı (kızın evine). Sonra kız yaptığından utanmış diye bizim iyi niyetlimiz de kız üzülmesin diye dostu ilan etmiş kızı. Kız buna elleriyle çubuk kraker falan yedirmeye kalkmış, benim sevgilim var çık git ne yapıyorsun sen diyememiş. O niye? Kız üzülürmüş.

• Beğen
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yok abi öyle değil. Onun suçu sadece iyi niyetli olmaktı. Olmaması gerektiği kadar iyi niyetli. Kabul etmemiş kızı tabii, evine götürmüş kızı (kızın evine). Sonra kız yaptığından utanmış diye bizim iyi niyetlimiz de kız üzülmesin diye dostu ilan etmiş kızı. Kız buna elleriyle çubuk kraker falan yedirmeye kalkmış, benim sevgilim var çık git ne yapıyorsun sen diyememiş. O niye? Kız üzülürmüş.
Valla Pınar hiç güleceğim yoktu kız çubuk kraker falan yedirmeye çalışmış ha baya enteresan bir sevgilin varmış :)

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
-di'li geçmiş zaman abi.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Özür ben maziden söz ettiğini anlamadım :ah

Üst Alt