Kızlar Sevdiğinden Ne İster yada Ne Bekler?

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Öyle işte.. Oldu, bitti.

pelın_

:hmmm

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
yaaa daha yarım saat önce yeni kalktı diye günaydın dedm yanlışlıkla demediğini bırakmadı

Dostum bazı şeyleri ayarlamayı bilmezsen karşı taraf sana olan üstünlüğünü ilan eder. Sen herşeyi alttan alırsan karşı taraf sürekli bu duruma alışacağı için ilişikiniz de düzgün bir boyuta kavuşmaz. Ki bu duruma bile çok şaşırdım şahsen. Bir erkek olarak senin "bazı" konularda üstün olman gerekir. "İlişki" dediğimiz şey bazen insana çok kolay ve basit gelirken; bazen de çok zor olabiliyor. Bunu yaşayarak, tecrübe sahibi olarak pekiştirirsen hangi durumlarda nasıl davranman gerektiğini ve "yerinde doğru kararı verebilme" dediğimiz şeyi sorunsuz gerçekleştirebilirsin.

Beni soracak olursan;

Ben bu zamana kadar hiç bir kıza öyle davranmadım. Davranmam da.

Herşey olması gerektiği gibi olacak.

Yeri gelir çok sert olurum, yeri gelir romantik olurum.

Senin anlayacağın; davranışlar, olayların akışına göre şekilleniyor.

Ha sen dersen ki "ben şu an kızı kazanabilmek için alttan alıyorum, bir süre sonra herşey istediğim gibi ilerlerse kendim gibi davranacağım."

Ona bir şey diyemem.Ama ben yine de her zaman kendin gibi davranmanı öneririm( böyle bir durum söz konusu ise ).

Başarılar, umarım istediğin gibi olur herşey :)

• Beğen
Tepkiler: -efşan
PureFood

PureFood

Üye
Yani, bana kalırsa -davranışların kesinlikle saygısızlık boyutuna varmayacak ama- ipler senin elinde olacak.
Kadınlara istedikleri her şeyi vermeye çalışırsan ipler tamamen onların elinde olur ve -genelliyorum- kadınlar karşılarında güçsüz bir erkek olduğunu düşünürler. Zira kendileri bir onu bir bunu istemektedirler. Maymun ederler adamı vallahi :D

Bunun yerine azar azar, dengeli, seviyeli ve en önemlisi kontrollü bir şekilde istediklerini -senin ya da onların istediği değil- uygun olan zamanda verirsen, dolayısıyla da kimi zamanda vermezsen, kadın karşısında güçlü, sırtını yaslayabileceği, güven veren bir erkek bulur.

Yine şikayet eder onlar.
Ama senden vazgeçemezler kolay kolay. :)

Fazla kolaya kaçmışsın yahu :d:
Koskoca Freud bile ölürken "yanıtlamayı başaramadığım bir soru var: kadınlar ne ister" demiş, sen foruma konu açıp cevabını bulmayı bekliyorsun :ehe

Vallahi ne ister ben de bilmiyorum,
onların bildiğini de sanmıyorum;
ama istedikleri her şeyi vermemen gerek, onu çok iyi biliyorum :D

Abi süper açıklamışsın...

Sakın deli gibi aşık olma Cengiz kardeşim sonu gelmez sakın ama sakın çok ciddiyim. Ben oldum deli gibi aşık gözüm başkasını görmezdi çünkü karşı koyamıyordum öyle bir aşktı ve ilk aşkımdı, her dediğine tamam falan derdim, sakın deme, karşı da gel, itiraz da et, bana sormadan iş yapma de, özellikle yaptığı,gittiği,ettiği şeylerden haberin olsun. Ama sakın ipleri ona bırakma, sırtını sana yaslar, çok kötü olursun sonra, ilk aşkın bide, o ayrılır, sonra gelir barışalım der, çünkü barışcağını bilir, senin ayrılmayacağını da bilir, sakın yapma... Burnu sürtmeli biraz, Preatör admin'in de dediği gibi istediklerini vereceksin ama hepsini değil, o zaman o da seni bırakamaz...
Umarım yardımcı olmuşumdur...
Mutluluklar...

• Beğen
Tepkiler: -efşan

pelın_

cengızz benı dınle hayır gelmezz:D

pelın_

yok yok kızdan

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
O arkadaşın bileceği iş ama gerçekten aşık olana hep üzen insanlar çıkıyor neden böyle ya bende çok çektim çok... Herkesin hikayesi çok uzun ya bu aşk konularında, okumak, yenilerini öğrenmeye de bayılıyorum (h)

pelın_

HAHA hep öledır ama malesef sevmek acı cekmekmıs d erler oyuzden bırak sen sevme o senı sevsın

PureFood

PureFood

Üye
Aynen.. Zaten aşık olan herkes ölmeden cennetle cehennemi yaşıyor bir nevi..

pelın_

oyuzden asık olma bosverr

PureFood

PureFood

Üye
Ben oldum bitti ayrıyız zaten noktayı koyduk.
Acaba 1 kere mi aşık oluyor her insan onu merak ediyorum.

pelın_

yok ben onu pek sanmıyorum sadece ilk aşk unutulmaz ama sonra sewermısın tam bılmm yanı

PureFood

PureFood

Üye
İlk aşk tamam elbette unutulmaz ama daha genciz. Ben daha da gencim :D Önümüze yeniler çıktığında belki kaptırırız yine kendimizi. İnsan vazgeçemiyor aşktan nedense.

pelın_

valla sana tek dıycem sey asık olma bırak sanaasık olsunlar :)

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Ama o zamanda biz olacak mıyız ki sanki :hmmm

pelın_

olursun olursun

PureFood

PureFood

Üye
Bakalım ilerleyen yıllarda :)