Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

Sponsorlu Bağlantılar

janjanlı1981

janjanlı1981

Üye
Kızların,erkeklerde ilk baktıkları yer AYAKKABILARI olduğunu söylerler hep..:allalla: Sizce bunun bi nedeni veya mantığı varmı..?:megafon:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yeni nesil kızlar da böyle herhalde eskiden ayakkabıya falan bakıldığını görmedim ben :cool

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
buketcik

buketcik

Üye
kim ne derse desin erkeğin çirkini güzeli olmaz.erkek erkektir abi ya.kadının çirkini güzeli olur bence .bir sürü arkadaşım var gerçekten çok güzel.ama çirkin de var tabi:eheama erkeklerde ne biliyim erkek işte abi.:ehebakılacak yer olarak düşündüğün zaman ilk görüşte istesende istemesende göz teması oluyor zaten kısa zamandada komple süzüyoruz yalanmı kızlar:d:

• Beğen
Tepkiler: ebuş... ve -efşan
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
pm ni aldım cok sevındım rica ederim işe yaradıysa konum :D
sayım ablalarım kardeşlerim dostlarım ve en önce de bu konuyu açan tuba 'ya teşekkürlerimi bir borç bilirim
1 yıldır birine açılmayı düşünüyordum valla sizin yazdıklarınız doğrultusunda gidince kız geldi bana açıldı allah razı olsun sizden :)

pelın_

neguzel bak allah mutlu etsın :) hala gozlerıne derım ben

-efşan

-efşan

Üye
teşekkür ederim

buketcik

buketcik

Üye
neguzel bak allah mutlu etsın :) hala gozlerıne derım ben
ne oldu kız

----------Eklendi @ 11:18:48 ---------- Yazıldı @ 11:16:22 ----------

kim ne derse desin erkeğin çirkini güzeli olmaz.erkek erkektir abi ya.kadının çirkini güzeli olur bence .bir sürü arkadaşım var gerçekten çok güzel.ama çirkin de var tabi:eheama erkeklerde ne biliyim erkek işte abi.:ehebakılacak yer olarak düşündüğün zaman ilk görüşte istesende istemesende göz teması oluyor zaten kısa zamandada komple süzüyoruz yalanmı kızlar:d:

dişine ve burnuna bakarım.
dişleri ayrık mı diye burnuda havalandırması büyükmü diye:d:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
artık yüzüne bıle bakasım gelmıyo erkek dıyınce sözüm meclısten dısarı

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
noldu ya :allalla:

buketcik

buketcik

Üye
tuba istiyosa bir bildiği vardır.kimbilir nasıl üzdüler bitanemi.:off:
işte kızlar bir erkeğin dıştan tanınmayan kişiliğine bakarlar.nasılmı.yukarda var:evet:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Kızların,erkeklerde ilk baktıkları yer AYAKKABILARI olduğunu söylerler hep..:allalla: Sizce bunun bi nedeni veya mantığı varmı..?:megafon:
öyleleri üzerinde para edecek ne varsa ona bakarlar(ayakkabı,telefon,araba,saat gibi)
(hepsi değil tabi)

backspace11

backspace11

Üye

Benim gozlerim boyle sizce sevilirmi ?

----------Eklendi @ 19:08:21 ---------- Yazıldı @ 19:06:16 ----------

Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

önce ben söyleyım gülüşüne gözlerine dişlerine bakarım bide:evet:

sonra bütün olarak ele alırım:ehe

Aaaaaaa Sen Ayni beni Tarif Ediyorsun :d:

memocasy

memocasy

Üye
kaslarına bakarım diyenler siz erkek sapığısınız çünkü iyi biliyorum gözlerini alamıyolar benden o_O

buketcik

buketcik

Üye
bakmadan kendini belli eden tipler var zaten.
ben fiziğine bakarım

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benim fiziğim hep zayıf gelirdi :(

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Dost başa düşman ayağa bakar mantığından geliyor sanırım,çünkü kızlar bizleri düşmanlarıymışız gibi üzüyolar o şekil davranıyolar :(

ebuş...

ebuş...

Üye
ya birazını okudum herkes göz möz demiş ... ben şimdi söylesem çok abes kaçıcak biliyorum ama doğruya doğru :ehe ... ilk dudaklarına :naughty:,gülüşüne sonrada fizikine :) ama fizik deyince böyle aşırı kaslı baklalı filan değil :/ çok kaslıda olmicak çok zayıfta olmicak... ayriyetten ne ayakkabısı be :ehe en son dikkat ediceğim şey olsa gerek aman önü sivri olan ayakkabılardan giymesinde isterse kirden filan gözükmüyo olsun :ehe

----------Eklendi @ 04:55:01 ---------- Yazıldı @ 04:50:47 ----------

ayrıca çokk yakışıklı erkekleri hiç sevmem :kotu:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
ya birazını okudum herkes göz möz demiş ... ben şimdi söylesem çok abes kaçıcak biliyorum ama doğruya doğru :ehe ... ilk dudaklarına :naughty:,gülüşüne sonrada fizikine :) ama fizik deyince böyle aşırı kaslı baklalı filan değil :/ çok kaslıda olmicak çok zayıfta olmicak... ayriyetten ne ayakkabısı be :ehe en son dikkat ediceğim şey olsa gerek aman önü sivri olan ayakkabılardan giymesinde isterse kirden filan gözükmüyo olsun :ehe

----------Eklendi @ 04:55:01 ---------- Yazıldı @ 04:50:47 ----------

ayrıca çokk yakışıklı erkekleri hiç sevmem :kotu:

aaa niee leee :ağlarım::ağlarım: şaka şaka :) :kop: yakışıklılık bir yere kadardır... Her zaman söylemişim insanın iç güzelligi önemli

• Beğen
Tepkiler: ebuş...