ama erkeklerde ne biliyim erkek işte abi.
bakılacak yer olarak düşündüğün zaman ilk görüşte istesende istemesende göz teması oluyor zaten kısa zamandada komple süzüyoruz yalanmı kızlar
sayım ablalarım kardeşlerim dostlarım ve en önce de bu konuyu açan tuba 'ya teşekkürlerimi bir borç bilirim
1 yıldır birine açılmayı düşünüyordum valla sizin yazdıklarınız doğrultusunda gidince kız geldi bana açıldı allah razı olsun sizden![]()
teşekkür ederim

hayırlı olsun kardeş![]()

ne oldu kızneguzel bak allah mutlu etsınhala gozlerıne derım ben
kim ne derse desin erkeğin çirkini güzeli olmaz.erkek erkektir abi ya.kadının çirkini güzeli olur bence .bir sürü arkadaşım var gerçekten çok güzel.ama çirkin de var tabiama erkeklerde ne biliyim erkek işte abi.
bakılacak yer olarak düşündüğün zaman ilk görüşte istesende istemesende göz teması oluyor zaten kısa zamandada komple süzüyoruz yalanmı kızlar
![]()

öyleleri üzerinde para edecek ne varsa ona bakarlar(ayakkabı,telefon,araba,saat gibi)Kızların,erkeklerde ilk baktıkları yer AYAKKABILARI olduğunu söylerler hep..Sizce bunun bi nedeni veya mantığı varmı..?
![]()
Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?
önce ben söyleyım gülüşüne gözlerine dişlerine bakarım bide
sonra bütün olarak ele alırım![]()

Kızların,erkeklerde ilk baktıkları yer AYAKKABILARI olduğunu söylerler hep..Sizce bunun bi nedeni veya mantığı varmı..?
![]()
... ilk dudaklarına
,gülüşüne sonrada fizikine
ama fizik deyince böyle aşırı kaslı baklalı filan değil :/ çok kaslıda olmicak çok zayıfta olmicak... ayriyetten ne ayakkabısı be
en son dikkat ediceğim şey olsa gerek aman önü sivri olan ayakkabılardan giymesinde isterse kirden filan gözükmüyo olsun 
ya birazını okudum herkes göz möz demiş ... ben şimdi söylesem çok abes kaçıcak biliyorum ama doğruya doğru... ilk dudaklarına
,gülüşüne sonrada fizikine
ama fizik deyince böyle aşırı kaslı baklalı filan değil :/ çok kaslıda olmicak çok zayıfta olmicak... ayriyetten ne ayakkabısı be
en son dikkat ediceğim şey olsa gerek aman önü sivri olan ayakkabılardan giymesinde isterse kirden filan gözükmüyo olsun
----------Eklendi @ 04:55:01 ---------- Yazıldı @ 04:50:47 ----------
ayrıca çokk yakışıklı erkekleri hiç sevmem![]()

şaka şaka
yakışıklılık bir yere kadardır... Her zaman söylemişim insanın iç güzelligi önemli