bakılacak var bakılmıcak var.![]()

BU NEYDI YA SIMDI:d AVATARINA HER RESMINI KOYAN ÖELMI DUSUNUYO BENCE BIRAZ DAHA DIKKTLI CUNLE KULLNABILIRDIN
anlamadım ne demek bu şimdi.
puauaha adam hizli arkadslar dagilin!
burdaki kompleksli arkadslara da sozum yokyok avatarina fotolarini koymalar flan noldu kiz dusrmeye mi geldiniz burasi forum sitesi cep icerikli..(gerci her bolum var
) bazi 2-3 abaza gordum de forumda o yuzden bunlari soliym dedm
admininde fotosu var ama adam saygili dogru duzgun hareketleri flan o ve onun gbilere sozumuz yok
bnde kendi ftomu koysam kzlar faceimi flan isterdi eminim yani((: ama kendmi gosterme cabasinda degilm abazalara haykrdim braz sdce
puauaha adam hizli arkadslar dagilin!
burdaki kompleksli arkadslara da sozum yokyok avatarina fotolarini koymalar flan noldu kiz dusrmeye mi geldiniz burasi forum sitesi cep icerikli..(gerci her bolum var
) bazi 2-3 abaza gordum de forumda o yuzden bunlari soliym dedm
admininde fotosu var ama adam saygili dogru duzgun hareketleri flan o ve onun gbilere sozumuz yok
bnde kendi ftomu koysam kzlar faceimi flan isterdi eminim yani((: ama kendmi gosterme cabasinda degilm abazalara haykrdim braz sdce
buketcım bu msj cvp tı yanı tmm arkadaş bışıyler anlatmıs ama avatara resım koymk abazalık yada başka bıseylık dıyıl ozamn bızımde resımlerımz var bu laf bızede degıyoo

Alıntı yapmak istemiş banlanan üyeden ama olmadığı için öyle gözüküyor düzeltirim şimdi.pelim abla naptın sen yaa![]()
![]()
Bir de kalçalara bakan kız gurubu var ki onları hiç bir zaman anlayamadım...

biz anlamıyoruz aga onlarda kalça seviyor olamazmı :
kızlar niye cevap vermiyor![]()
![]()