Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

Sponsorlu Bağlantılar

buketcik

buketcik

Üye
bakılacak var bakılmıcak var.:bilmm

• Beğen
Tepkiler: Praetor

pelın_

BU NEYDI YA SIMDI:d AVATARINA HER RESMINI KOYAN ÖELMI DUSUNUYO BENCE BIRAZ DAHA DIKKTLI CUNLE KULLNABILIRDIN

pelın_

anlamadım ne demek bu şimdi.

puauaha adam hizli arkadslar dagilin! :kop:

burdaki kompleksli arkadslara da sozum yok :ehe yok avatarina fotolarini koymalar flan noldu kiz dusrmeye mi geldiniz burasi forum sitesi cep icerikli..(gerci her bolum var:D) bazi 2-3 abaza gordum de forumda o yuzden bunlari soliym dedm :) admininde fotosu var ama adam saygili dogru duzgun hareketleri flan o ve onun gbilere sozumuz yok :) bnde kendi ftomu koysam kzlar faceimi flan isterdi eminim yani((: ama kendmi gosterme cabasinda degilm abazalara haykrdim braz sdce :ehe

buketcım bu msj cvp tı yanı tmm arkadaş bışıyler anlatmıs ama avatara resım koymk abazalık yada başka bıseylık dıyıl ozamn bızımde resımlerımz var bu laf bızede degıyoo

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Sandrake

Sandrake

Üye

puauaha adam hizli arkadslar dagilin! :kop:

burdaki kompleksli arkadslara da sozum yok :ehe yok avatarina fotolarini koymalar flan noldu kiz dusrmeye mi geldiniz burasi forum sitesi cep icerikli..(gerci her bolum var:D) bazi 2-3 abaza gordum de forumda o yuzden bunlari soliym dedm :) admininde fotosu var ama adam saygili dogru duzgun hareketleri flan o ve onun gbilere sozumuz yok :) bnde kendi ftomu koysam kzlar faceimi flan isterdi eminim yani((: ama kendmi gosterme cabasinda degilm abazalara haykrdim braz sdce
:ehe
buketcım bu msj cvp tı yanı tmm arkadaş bışıyler anlatmıs ama avatara resım koymk abazalık yada başka bıseylık dıyıl ozamn bızımde resımlerımz var bu laf bızede degıyoo

pelim abla naptın sen yaa :| :|

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kızlar genelde boya, gülüşe ve diş yapısına, bakışlara, ses tonuna, el ve ayaklara, vücut yapısının oranlı olmasına ve temizliğe dikkat ediyorlar.

Bir de kalçalara bakan kız gurubu var ki onları hiç bir zaman anlayamadım...

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
hahaha :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bence kızlar erkekten anlamıyor,erkeğin kalçasınamı bakılır :ehe Tövbe yarabbim Tövbe :ehe:ehe

pRime.

pRime.

Üye
Bakanı var. Benim de başıma geldi. :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
hahuauhah neden bakıyorlar kendinkinden buyuk diyemı tovbe tovbe :ehe

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
valla CoDeYs oda olabilir yani olmadı değil :kop::kop:

dufy85

dufy85

Üye
biz anlamıyoruz aga onlarda kalça seviyor olamazmı ::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

kızlar niye cevap vermiyor :allalla: :D

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
:D:D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
:P: Bazı arkadaşlar çok saçmalamışlar:bann:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve huri$
Tuba.Erva