Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

Sponsorlu Bağlantılar

ebuş...

ebuş...

Üye
aaa bi dakikaaa aklıma çok önemli bişey geldi :S ilk önce yaşına bakarım ben... olgun olmalı :hmmm ya bende bi sorun var galiba küçücük çocukken bile hiç yaşıtlarıma bakmadım ... hahaaa :D hiç unutmam 7 yaşlarındaydım ve serdar ortaça aşıktım :kop: ( en basit örnekti :) :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Elektr0

Elektr0

Üye
aaa bi dakikaaa aklıma çok önemli bişey geldi :S ilk önce yaşına bakarım ben... olgun olmalı :hmmm ya bende bi sorun var galiba küçücük çocukken bile hiç yaşıtlarıma bakmadım ... hahaaa :D hiç unutmam 7 yaşlarındaydım ve serdar ortaça aşıktım :kop: ( en basit örnekti :) :hmmm

:D ben 7 yaşındayken aşkı degil A harfini Biliyormuydum şuan için hatırlamıyorum:kop::ehe .. Allaha çok şükür şimdi biliyoruz...

ebuş...

ebuş...

Üye
7 yaşındayken benim için aşk : gazetede gördüğüm, beğendiğim erkeklerin resimlerini kesip saklamaktı :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
7 yaşındayken benim için aşk : gazetede gördüğüm, beğendiğim erkeklerin resimlerini kesip saklamaktı :)

:) :kop: iyimiş...ben aşkı zaten geçen sene ögrendim.. sonra unuttum gibi oldu şimdi farklı bişi ...yok arkadaş ben bilmiyorum yaa :hmmm:hmmm allah allah:vur

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ama yaşla ölçülmuyokı bazısının babam kadar yası oluyo ama olgunluktan eser yok hala cocuk :D

ebuş...

ebuş...

Üye
yaş olarak olgun olsunda bi karakter olarak olgunluğuna sonra bakarız ilk bakışta olmaz o :ehe :ehe

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
Ben Hep güneş gözlügü takıyorum hava güneşli olsun olmasın her türlü ışık kaynagı rahatsız ediyor ... bu benim gelecegimi etkileyecek mi yani..:ağlarım::ağlarım:(şaka şaka :kop::ehe) .. Gözlerim genel olarak yanıyor ve kanlanıyor ama görme konusunda bir sıkıntı yok.. Gözlerimi hiç kimseye göstermim bilee mutluyum :kop::ehe:d:

Berlin Boleyn

Hangi marka ona bakarım.....

Masha

Masha

Üye
yürüyüşüne ve dişlerine :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve Tuba.Erva

enkazcı

Üye
başka bi yer war ama ceza alırım :D

Dafny

Dafny

Üye
Gözlerine bakarım o benim nereme bakıyor diye :d:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0, ebuş... ve Silinen Üye 166392
jeosalih

jeosalih

Üye
Anaa. Allahtan evlenebilmişiz. Çok şükür yeni nesil fenaaaaaa

• Beğen
Tepkiler: Elektr0, ebuş... ve Tuba.Erva

amelia75

Üye
önce beynine sonra dişlerine sonrada ellerine....

fireman87

fireman87

Üye
Beynine nasıl bakarsın :nono:

• Beğen
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
beyin cerrahı galiba :hmmm

greenmile

greenmile