CoDeYs Üye PhyscoDevil' Alıntı: herkes göz falan demiş ama suan cogu kız erkeğin ilk kilosuna ve boyuna bakar bence. Genişletmek için tıkla ... aynen
PhyscoDevil' Alıntı: herkes göz falan demiş ama suan cogu kız erkeğin ilk kilosuna ve boyuna bakar bence. Genişletmek için tıkla ... aynen
Fahrettin.Onay Üye PhyscoDevil' Alıntı: herkes göz falan demiş ama suan cogu kız erkeğin ilk kilosuna ve boyuna bakar bence. Genişletmek için tıkla ... evet ya coğu kız ondan benmle çıkmak istemedi 9 kilo fazlalıgım var diye ne halleri varsa görsünler allaha şükür boyumda bir şey yok
PhyscoDevil' Alıntı: herkes göz falan demiş ama suan cogu kız erkeğin ilk kilosuna ve boyuna bakar bence. Genişletmek için tıkla ... evet ya coğu kız ondan benmle çıkmak istemedi 9 kilo fazlalıgım var diye ne halleri varsa görsünler allaha şükür boyumda bir şey yok
LuckyDALT0N Üye kızlar bi bakışta 9 kilo fazlan olduğunu anlayabiliyosa helal olsun.Seninle çıkmak istemeyen kızlarda baskül özelliğide varmış demek
kızlar bi bakışta 9 kilo fazlan olduğunu anlayabiliyosa helal olsun.Seninle çıkmak istemeyen kızlarda baskül özelliğide varmış demek
buketcik Üye orantı var mı yok mu diye olabilir tabi. (boy kilo)yahu kefen mi diktirceksiniz bırakın adam yesin.bakmayın kilosuna yahu
orantı var mı yok mu diye olabilir tabi. (boy kilo)yahu kefen mi diktirceksiniz bırakın adam yesin.bakmayın kilosuna yahu
Fahrettin.Onay Üye buketcik' Alıntı: orantı var mı yok mu diye olabilir tabi. (boy kilo)yahu kefen mi diktirceksiniz bırakın adam yesin.bakmayın kilosuna yahu Genişletmek için tıkla ... evet yaa nasıl anladı ben de anlayamadım neyse giden gitmiştir bittiği gün bitmiştir
buketcik' Alıntı: orantı var mı yok mu diye olabilir tabi. (boy kilo)yahu kefen mi diktirceksiniz bırakın adam yesin.bakmayın kilosuna yahu Genişletmek için tıkla ... evet yaa nasıl anladı ben de anlayamadım neyse giden gitmiştir bittiği gün bitmiştir
LuckyDALT0N Üye Fahrettin.ony' Alıntı: evet yaa nasıl anladı ben de anlayamadım neyse giden gitmiştir bittiği gün bitmiştir Genişletmek için tıkla ... Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir dicektin sanırım
Fahrettin.ony' Alıntı: evet yaa nasıl anladı ben de anlayamadım neyse giden gitmiştir bittiği gün bitmiştir Genişletmek için tıkla ... Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir dicektin sanırım
Praetor Emekli Yönetici buketcik' Alıntı: orantı var mı yok mu diye olabilir tabi. (boy kilo)yahu kefen mi diktirceksiniz bırakın adam yesin.bakmayın kilosuna yahu Genişletmek için tıkla ... Yiyelim, içelim
buketcik' Alıntı: orantı var mı yok mu diye olabilir tabi. (boy kilo)yahu kefen mi diktirceksiniz bırakın adam yesin.bakmayın kilosuna yahu Genişletmek için tıkla ... Yiyelim, içelim
Praetor Emekli Yönetici İğrenç demeyin bana ya O benim yemeyip içmeyip büyüttüğüm göbeğim Aslınde yiye içe büyüttüm tabii
buketcik Üye Praetor' Alıntı: İğrenç demeyin bana ya O benim yemeyip içmeyip büyüttüğüm göbeğim Aslınde yiye içe büyüttüm tabii Genişletmek için tıkla ... satın adminim sizi görmesek göbek var diyeceğiz.ama nerdeeeeee sizde o göbek.maazallah
Praetor' Alıntı: İğrenç demeyin bana ya O benim yemeyip içmeyip büyüttüğüm göbeğim Aslınde yiye içe büyüttüm tabii Genişletmek için tıkla ... satın adminim sizi görmesek göbek var diyeceğiz.ama nerdeeeeee sizde o göbek.maazallah
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap bizim coğrafya hocası dişlerine bakarım demişti lisede o günden beri dişlerimi fırçalıyorum
-efşan Üye sayım ablalarım kardeşlerim dostlarım ve en önce de bu konuyu açan tuba 'ya teşekkürlerimi bir borç bilirim 1 yıldır birine açılmayı düşünüyordum valla sizin yazdıklarınız doğrultusunda gidince kız geldi bana açıldı allah razı olsun sizden
sayım ablalarım kardeşlerim dostlarım ve en önce de bu konuyu açan tuba 'ya teşekkürlerimi bir borç bilirim 1 yıldır birine açılmayı düşünüyordum valla sizin yazdıklarınız doğrultusunda gidince kız geldi bana açıldı allah razı olsun sizden
LuckyDALT0N Üye Ne alaka enwer k' Alıntı: bizim coğrafya hocası dişlerine bakarım demişti lisede o günden beri dişlerimi fırçalıyorum Genişletmek için tıkla ...
Ne alaka enwer k' Alıntı: bizim coğrafya hocası dişlerine bakarım demişti lisede o günden beri dişlerimi fırçalıyorum Genişletmek için tıkla ...