kizilotesiz bluetoothsuz data kablosuz dosya gonderme

Sponsorlu Bağlantılar

hurcan

hurcan

Üye
    Konu Sahibi
kizilotesiz bluetoothsuz data kablosuz dosya gonderme
:ah: Arkadaslar Asagıda Linkini Vercem ona Tıklayıp Once Download Bolumunden Programı İndirin Ve Telefonunuza Gonderin.Sonra Tekrar İnternetten O Siteye Girerek Send File 'a Tıklayın Bilgisayarınız dan Gondermek İstediginiz Dosyayı Secin Ve Telefondan Programı Acın Cameranızı Bilgisayarın Montorune Yaklastırın Veodaklanın Orda Bir kutu Var onun Tam Ortasına Tutmaya Calısın Ve Son Adım Mousela Playa Basın ve Bekleyin Sonra dıt!dıt!dıt!dıt! Mesaj Geldi ( )

onuer007

onuer007

Üye
bizle kafamı buluyorsun!?

hurcan

hurcan

Üye
    Konu Sahibi
:sopa: :vur: :box: eğer alttaki linge tıklayıp bakarsan kafa yapmadığımı anlarsın......

(

AHMET2525

AHMET2525

Üye
benimde bluetooth cihaz kayboldu deniyom simdi

AHMET2525

AHMET2525

Üye
simdi denedim oluo süper ultra teknoloji ama ugrasılmaz kolum agırdı 15 dk ya 52 kblik dosya gönderdim

hurcan

hurcan

Üye
    Konu Sahibi
ya tabi öyle uzn pro video vb şeyleri yüklemek baya uzun sürüyo

ben daha çok resim gönderirken kullanıyom MAKSAT YENİLİK OLSUN

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
ewt bu önceden denmiş bişidi ama kasmaya deymez alcan bi kart okuyucu bitcek

hüsna

Üye
ben indirdim dediğiniz programı indirdim ama birlikte aç diyo napıcam:bilmem:

volkanbagdatli

volkanbagdatli

Üye
ya bu yalan millet bi ara daha bööle bşy çıkmıştı sallıolar baba ya.maksat o sitee girmek

77m77

77m77

Üye
o programı telefona yüklemek için zaten blu.k.ö.kablo gerk bence işe yaramaz bişey

coldsteam

Üye
ben bu programı yükleyeli 2 seneden fazla oldu, o zamanlar sadece 6600lar için yazılmıştı, bluetooth veya kart okuyucunuz yoksa ( en azından o an için yanınızda) gayet kullanışlı bir program. Tabiki büyük dosyalar için iyi değil ama, mesela bir resim buldunuz, başka türlü alma şansınız yok, hemen kameranızı kullanarak yükleyebiliyorsunuz veya herhangi başka formatta bir dosya. Ben tavsiye ederim.

Bekci

Bekci

Üye
Denedim send text ile text gönderdi Send file ile foto göndermiyor Gönderilecek dosyayı seçtikten sonra ööööyle duruyor Encoding Progress diyor bakıyor. Yoksa ben fazlamı sabırsızım? Yinede paylaşım için tşk! Cahal galmiyah! :oke:

emre_nev

Üye
kardeşim saol.ama benim telefon 3230 onda çalışmadı .bencede arkadaşımın dediği gibi sadece 6000 da çalışıyo.saol kardeşim.

tolga_karakol

Üye
vayy beeee çok ilginç.......

__Midas__

__Midas__

Üye
Böyle birşey olduğunu duymuştum ama hiç denemedim, bana saçma geliyo açıkcası, ama yapanlar var:)

ADEM_CAN_ADEM

Üye
000000000000000000000000000000000000000000
ya bunlar boş işler arkadaşlar verin parayı telefoncu yüklesin

adrenalin043

Üye
çok yaavaş ya ne gerek var card readır var bende eme ğe saygı

keremerson

keremerson

Üye
kardeşler "saçma" yada "bu siteye girmek için yapılıyo" yada "kafamı buluyon" flaan felan demeyin çünkü bu GERÇEK we OLUYOR !

27cemilcelik1986

27cemilcelik1986

Üye
ben denedim olmadı kardeş waalla :(

ferdiiii_23

Üye
saol kardeş emeğine salık süper olmuş

Üst Alt