hiçbir bağlantı kullanmadan telefona dosya gönderme ;) (oyun hediyeli xD)

Sponsorlu Bağlantılar

xxxooo

xxxooo

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir bağlantı kullanmadan telefona dosya gönderme ;) (oyun hediyeli xD)
Arkadaslar Simdiki Anlatacaklarımı Can Kulagıyla Dinleyin Cunku Cok garip gelecek.Baslıyorum Adamlar Oyle Bise Yapmıs Ki Bluetooth Kullanmadan Bilgisayardan Telefona Dosya Gonderebiliyorsunuz.Biliyorum Simdi Herkes Bi Garip Oldu.Bunun İcin Sadece Bir Kere Bluetooth Kullanıyorsunuz.O da Gereken Programı Telefonunuza Yuklemek İcin.Biraz Sonra Asagıda Linkini Vercem ona Tıklayıp Once Download Bolumunden Programı İndirin Ve Telefonunuza Bluetoothla Gonderin.Sonra Tekrar İnternetten O Siteye Girerek Send File 'a Tıklayın Bilgisayarınız dan Gondermek İstediginiz Dosyayı Secin Ve Telefondan Programı Acın Cameranızı Bilgisayarın Montorune Yaklastırın Veodaklanın Orda Bir kutu Var onun Tam Ortasına Tutmaya Calısın Ve Son Adım Mousela Playa Basın ve Bekleyin Sonra dıt!dıt!dıt!dıt! Mesaj Geldi aaaaaa Program Cebinizde alkıs alkıs Evet Artık O Mukkemmel Site ScReeNFTp ( ) iste bu kadar dediklerimi unutmayın:yuru

micro counter strike yani cep telefonu için cs:oke:

xxxooo

xxxooo

Üye
    Konu Sahibi
biteşekkür yokmu yha

t4r1k

Üye
şaka gibi gelıyor :D kamera şakasımı :D

xxxooo

xxxooo

Üye
    Konu Sahibi
Yok deil yha gerçek ama 6600 için ben bile kullanamıyom

--------------- Ekleme ---------------

N70 lerde -14 hatasıveriyo sakın yükleme

t4r1k

Üye
bencede sacma bişey hadı yazı fılan olsa telefon kamerası moniytordekı goruntuları algıalyarak haf rakam fılan algılayabilir bunu cep telefonunda veriye dünusturebilirde :S bilmiyorumh arbiden saka gibi gelıore kesımn sonuc istiyorum

nevsahin

Üye
emeğine sağlık denedim oldu gerçekten oluyor
muhteşem birşey ya
teşekkürler

xkadir61

xkadir61

Üye
bence dosyaya sağa tıklayıp gönder>bluetooth. daha hızlı bir yol.

xxxooo

xxxooo

Üye
    Konu Sahibi
abi ya bluetooth yok adamda (ı am mesela)

xkadir61

xkadir61

Üye
ama yinede sadece 1 kez kullanacak diyor.
emenetmi alınacak 1 kereye mahsus başka birisinden

Netsky™

Netsky™

Üye
olmadı

vefaYILMAZ

Üye
ya böyle bi program 3 sene önceside vardı indirdik gördük ozaman kimse çalıştıramadı tabi 3 sene geçti unutan veya hiç duymıyan birileri mutlaka çıkar buda siteye girişi artırmaktan ve resmin ortasına telefonu tutup kollarınızı ağrıtmaktan başka bi işe yaramıo inanın ben oldu dienlere inanmıyorum sahsen

xxxooo

xxxooo

Üye
    Konu Sahibi
valaben dier sitelein yalancısıyım

Üst Alt