Kiz Isleri :) Help!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Seviyorsan milleti takma dostum yoksa bir çok fırsatı kaçırırsın
Ayni dusuncedeydim ama hani bi soru vardir dost mu sevgilimi diye ven dosttan yana kullaniyorum hakkimi .. bilmem anlatabildimmi

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Yanına oturup konuşabiliyorsan, sana sırlarını anlatıyorsa dene şansını
Ayni dusuncedeydim ama hani bi soru vardir dost mu sevgilimi diye ven dosttan yana kullaniyorum hakkimi .. bilmem anlatabildimmi
Özetle, "Bros before hoes."

oznkrts

oznkrts

Üye
Lise ve pembe düşler :-)
Çok bağlanmamak lazım. Önünüzde uzunca bir ömür var. Üniversite,askerlik iş hayatı,işsizlik hayatı vs...
Gençliğin vermiş olduğu duygularıda köreltmeden ve insanları kırmadan,üzmeden,olduğun gibi davranmalısınız.

İçimizi kararttın be abi :D

baby_face_

baby_face_

Üye
Lise ve pembe düşler :-)
Çok bağlanmamak lazım. Önünüzde uzunca bir ömür var. Üniversite,askerlik iş hayatı,işsizlik hayatı vs...
Gençliğin vermiş olduğu duygularıda köreltmeden ve insanları kırmadan,üzmeden,olduğun gibi davranmalısınız.
üniversite ve askerlik kısmını bitirdik şu an işsizlik hayatı kısmına demir attık. :-)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Son durumu anlatayim kantinde arkadasi ariyordum ve karsima cikti beklermisin 1 dk beraber cikariz dedim ve yaninda da cok samimi oldugum arkadasi (yalniz dolasmazlar :ehe: ) neyse beni bankta oturarak beklemisler yanina gitttim oturdum ve beni sirtimdan iterek kaldirdi kolumdan tuttu ve bana soyle yapicaksin dedi ( koluma girme pozisyonu ) sasirdim durdum ve koluma girdi beraber koridor boyu kol kola yuruduk boyle yurumeyi cok seviyorun dedi saskinliktan dilim tutuldu :) anlam veremedim.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
çok hızlı gitmişsiniz :DSA:da kaç ay geçmiş :D

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Biraz artistlet kas çalışmaları falan yap sınıfta kızın önünde biriyle delice kopmalık bi kavga yap kız sana yakınlaşacaktır. :D :haha:

=>@King@<=

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Biraz artistlet kas çalışmaları falan yap sınıfta kızın önünde biriyle delice kopmalık bi kavga yap kız sana yakınlaşacaktır. :D :haha:

=>@King@<=
Farkli siniflardayiz kavga isi sikinti olur okulun bayrakcisiyim karizmayim yani ufak bi tartisma ki o hic sevmez istemez diye dusunuyirum ama kas calismalarimi soyliyeyim suan sag kolda Bilek guresinde Bursa 4. Su sol kolda Bursa 2. siyim nasil ama ? :D yazin tum vucuduma agirlik vericem

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Burda okuldan biri varsa söyler ona göre :)

Son düzenleme:
  • Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Farkli siniflardayiz kavga isi sikinti olur okulun bayrakcisiyim karizmayim yani ufak bi tartisma ki o hic sevmez istemez diye dusunuyirum ama kas calismalarimi soyliyeyim suan sag kolda Bilek guresinde Bursa 4. Su sol kolda Bursa 2. siyim nasil ama ? :D yazin tum vucuduma agirlik vericem
Türkiye şampiyonasına katılmış mıydın? :D

mürteza16

mürteza16

Üye
Neyse kız işi noldu? :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt