hasaneness
Üye
Ayni dusuncedeydim ama hani bi soru vardir dost mu sevgilimi diye ven dosttan yana kullaniyorum hakkimi .. bilmem anlatabildimmiSeviyorsan milleti takma dostum yoksa bir çok fırsatı kaçırırsın
Ayni dusuncedeydim ama hani bi soru vardir dost mu sevgilimi diye ven dosttan yana kullaniyorum hakkimi .. bilmem anlatabildimmiSeviyorsan milleti takma dostum yoksa bir çok fırsatı kaçırırsın
Özetle, "Bros before hoes."Ayni dusuncedeydim ama hani bi soru vardir dost mu sevgilimi diye ven dosttan yana kullaniyorum hakkimi .. bilmem anlatabildimmi
Sır anlatma konusuna daha gelmedik ..Yanına oturup konuşabiliyorsan, sana sırlarını anlatıyorsa dene şansını
Özetle, "Bros before hoes."
O zaman dediklerimi unutSır anlatma konusuna daha gelmedik ..

Lise ve pembe düşler :-)
Çok bağlanmamak lazım. Önünüzde uzunca bir ömür var. Üniversite,askerlik iş hayatı,işsizlik hayatı vs...
Gençliğin vermiş olduğu duygularıda köreltmeden ve insanları kırmadan,üzmeden,olduğun gibi davranmalısınız.

HahahO zaman dediklerimi unut![]()

üniversite ve askerlik kısmını bitirdik şu an işsizlik hayatı kısmına demir attık. :-)Lise ve pembe düşler :-)
Çok bağlanmamak lazım. Önünüzde uzunca bir ömür var. Üniversite,askerlik iş hayatı,işsizlik hayatı vs...
Gençliğin vermiş olduğu duygularıda köreltmeden ve insanları kırmadan,üzmeden,olduğun gibi davranmalısınız.
: ) neyse beni bankta oturarak beklemisler yanina gitttim oturdum ve beni sirtimdan iterek kaldirdi kolumdan tuttu ve bana soyle yapicaksin dedi ( koluma girme pozisyonu ) sasirdim durdum ve koluma girdi beraber koridor boyu kol kola yuruduk boyle yurumeyi cok seviyorun dedi saskinliktan dilim tutuldu
anlam veremedim.Bu okul doneminin basinda tanistik ama bugun ilk defa bu kadar samimi gordum sasirdim bakakaldim anlam veremiyorum halaçok hızlı gitmişsinizSA:da kaç ay geçmiş
![]()
Farkli siniflardayiz kavga isi sikinti olur okulun bayrakcisiyim karizmayim yani ufak bi tartisma ki o hic sevmez istemez diye dusunuyirum ama kas calismalarimi soyliyeyim suan sag kolda Bilek guresinde Bursa 4. Su sol kolda Bursa 2. siyim nasil ama ?Biraz artistlet kas çalışmaları falan yap sınıfta kızın önünde biriyle delice kopmalık bi kavga yap kız sana yakınlaşacaktır.![]()
=>@King@<=
yazin tum vucuduma agirlik vericemYok konuda rahatimBurda okuldan biri varsa söyler ona göre![]()

Türkiye şampiyonasına katılmış mıydın?Farkli siniflardayiz kavga isi sikinti olur okulun bayrakcisiyim karizmayim yani ufak bi tartisma ki o hic sevmez istemez diye dusunuyirum ama kas calismalarimi soyliyeyim suan sag kolda Bilek guresinde Bursa 4. Su sol kolda Bursa 2. siyim nasil ama ?yazin tum vucuduma agirlik vericem

Cıks 1.ler gitti Turkiye sampiyonasinaTürkiye şampiyonasına katılmış mıydın?![]()

yengen hakkinda duzgun konusNeyse kız işi noldu?![]()

Ooo ayarladın mı? Başak mıydı neydi adı yengemizinyengen hakkinda duzgun konus![]()

Fazla soru sormaOoo ayarladın mı? Başak mıydı neydi adı yengemizin![]()