(: Fazla soru sorma Ayarladın m onu söyle bari :)
mürteza16 Üye hasaneness' Alıntı: (: Fazla soru sorma Genişletmek için tıkla ... Ayarladın m onu söyle bari
hasaneness Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Ayarladın m onu söyle bari Genişletmek için tıkla ... Hiç rahat değilsin
hasaneness Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Söylemessen söyleme. Genişletmek için tıkla ... Ayar bizim isimiz de sen nerelerdesin? hic gozukmuyorsun
mürteza16' Alıntı: Söylemessen söyleme. Genişletmek için tıkla ... Ayar bizim isimiz de sen nerelerdesin? hic gozukmuyorsun
mürteza16 Üye hasaneness' Alıntı: Ayar bizim isimiz de sen nerelerdesin? hic gozukmuyorsun Genişletmek için tıkla ... İrfanı diyorsan bu sene babamın borçlarından dolayı gelemedim.
hasaneness' Alıntı: Ayar bizim isimiz de sen nerelerdesin? hic gozukmuyorsun Genişletmek için tıkla ... İrfanı diyorsan bu sene babamın borçlarından dolayı gelemedim.
hasaneness Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: İrfanı diyorsan bu sene babamın borçlarından dolayı gelemedim. Genişletmek için tıkla ... hayirlisi olsun ne diyelim
mürteza16' Alıntı: İrfanı diyorsan bu sene babamın borçlarından dolayı gelemedim. Genişletmek için tıkla ... hayirlisi olsun ne diyelim
mürteza16 Üye hasaneness' Alıntı: hayirlisi olsun ne diyelim Genişletmek için tıkla ... İnşallah seneye belletmen olarak gelicem.
hasaneness' Alıntı: hayirlisi olsun ne diyelim Genişletmek için tıkla ... İnşallah seneye belletmen olarak gelicem.