Fabrika ayarlarına dönünce siliniyor zaten, tekrar yükledim ama yine aynıobb dosyaları silinmiş olabilir
Cwm ile dönmeyi deneEvet bende dönmeyi düşünüyorum çok yararları olduğu gibi de açıkları da var mesela benim şuan USB yi algılamıyorama Jelly Bean sürümlü telefonu aynı kablo ile aynı PC'ye takınca görüyor
![]()
Şu anki sıkıntımı düzeltmeye uğraşıyorum becerebilirsem dönmeyeceğim. Dönünce Resimler felan siliniyormu ?Cwm ile dönmeyi dene
Hafıza kartindakiler silinmez uygulamalar arama kaydı notlar silinirŞu anki sıkıntımı düzeltmeye uğraşıyorum becerebilirsem dönmeyeceğim. Dönünce Resimler felan siliniyormu ?
Nasıl dönülüyor bi açıkça anlatsan ? Pek bilgim yok ta nasıl dönülüyor ?Hafıza kartindakiler silinmez uygulamalar arama kaydı notlar silinir
Öncelikle telefonu root etmek gerekiyor, telefonun rootlu ise flashify uygulaması ile recovery img'den cwm dosyası yüklenir. Sonra jelly bean geri dönüş dosyası cwm menüden wipe data factory reset wipe cache ve advancedden wipe dalvic cache yaptıktan sonra, install zip ten jelly bean dosyası seçilerek yüklenirNasıl dönülüyor bi açıkça anlatsan ? Pek bilgim yok ta nasıl dönülüyor ?
:OÖncelikle telefonu root etmek gerekiyor, telefonun rootlu ise flashify uygulaması ile recovery img'den cwm dosyası yüklenir. Sonra jelly bean geri dönüş dosyası cwm menüden wipe data factory reset wipe cache ve advancedden wipe dalvic cache yaptıktan sonra, install zip ten jelly bean dosyası seçilerek yüklenir
arkadaslar bendede ekran kendi kendine ziplayip duruyor ben dokunmadan kendi kendine bir yerlere girip cikiyor nedir cozumu bilen varmi fabrika ayarlarina da dondum ama yine ayni
jelatin var tlf aldigimda vardiEkrana baskı uygulayan birşey olmasın, jelatin gibi