jelatin var tlf aldigimda vardi Yedegi varsa degistir bence onu
SHS Üye kralveben' Alıntı: jelatin var tlf aldigimda vardi Genişletmek için tıkla ... Yedegi varsa degistir bence onu
kralveben' Alıntı: jelatin var tlf aldigimda vardi Genişletmek için tıkla ... Yedegi varsa degistir bence onu
DJ_KAFADAR Üye benim discoveri brick oldu sistem tamamen çöktü format bile olmuyor... ne yapmam lazi, tel açilmiyo
SHS Üye DJ_KAFADAR' Alıntı: benim discoveri brick oldu sistem tamamen çöktü format bile olmuyor... ne yapmam lazi, tel açilmiyo Genişletmek için tıkla ... Garanti varsa servise ver
DJ_KAFADAR' Alıntı: benim discoveri brick oldu sistem tamamen çöktü format bile olmuyor... ne yapmam lazi, tel açilmiyo Genişletmek için tıkla ... Garanti varsa servise ver
kralveben Üye SHS' Alıntı: Yedegi varsa degistir bence onu Genişletmek için tıkla ... yani jelatinle alakalı diyorsun evet yedeği vardı bi deniyeyim umarım düzelir yoksa gıcık oldum kendi kendine bir yerlere girip duruyor
SHS' Alıntı: Yedegi varsa degistir bence onu Genişletmek için tıkla ... yani jelatinle alakalı diyorsun evet yedeği vardı bi deniyeyim umarım düzelir yoksa gıcık oldum kendi kendine bir yerlere girip duruyor
SHS Üye DJ_KAFADAR' Alıntı: ama kendim root ile bozdum Genişletmek için tıkla ... hiç mi açılmıyor, recovery falan giremiyon mu
DJ_KAFADAR' Alıntı: ama kendim root ile bozdum Genişletmek için tıkla ... hiç mi açılmıyor, recovery falan giremiyon mu
DJ_KAFADAR Üye SHS' Alıntı: hiç mi açılmıyor, recovery falan giremiyon mu Genişletmek için tıkla ... neyse garanti yapti telpayi taktir ettim, 3 günde gönderdiler.. cihaz rootlu olmasina ragmen para almadilar
SHS' Alıntı: hiç mi açılmıyor, recovery falan giremiyon mu Genişletmek için tıkla ... neyse garanti yapti telpayi taktir ettim, 3 günde gönderdiler.. cihaz rootlu olmasina ragmen para almadilar
SHS Üye DJ_KAFADAR' Alıntı: neyse garanti yapti telpayi taktir ettim, 3 günde gönderdiler.. cihaz rootlu olmasina ragmen para almadilar Genişletmek için tıkla ... İyimiş halletmişler
DJ_KAFADAR' Alıntı: neyse garanti yapti telpayi taktir ettim, 3 günde gönderdiler.. cihaz rootlu olmasina ragmen para almadilar Genişletmek için tıkla ... İyimiş halletmişler