kitkat sonrası...

Sponsorlu Bağlantılar

ikizzzler

ikizzzler

Üye
    Konu Sahibi
kitkat sonrası...
Merhaba arkadaşlar, dün gece telefonumun ( gmd 16gb.) sürümünü kitkat yaptım fakat sonrasında bazı oyunlar açılmıyor, oyuna girmeden atıyor sebebi ve çözümü nedir acaba?
Güncel
Yardım edebilecek kimse yokmu?

SHS

SHS

Üye
Oyunu tekrar kurman gerekebilir

ikizzzler

ikizzzler

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına döndüm ama durum aynı :duvar2:
Güncel

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
obb dosyaları silinmiş olabilir

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
komple tekrar yükle.. internet varken gir.

ikizzzler

ikizzzler

Üye
    Konu Sahibi
Sadece king'in oyunlarını açmıyor :angry: tek değilim aslında aynı tel. modeli kullananlardan bir sürü şikayet var google play'de :bann:
İnternet bağlantım sürekli açık, sanırım king ve gmd nin KitKat sürümü arasında bir uyumsuzluk var:angry:

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
ne bağırıyon :kahve:

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Sorunlar mevcut ben jelly beane tekrar döndüm

anilanil01

Üye
Evet bende dönmeyi düşünüyorum çok yararları olduğu gibi de açıkları da var mesela benim şuan USB yi algılamıyor :( ama Jelly Bean sürümlü telefonu aynı kablo ile aynı PC'ye takınca görüyor :(

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Evet bende dönmeyi düşünüyorum çok yararları olduğu gibi de açıkları da var mesela benim şuan USB yi algılamıyor :( ama Jelly Bean sürümlü telefonu aynı kablo ile aynı PC'ye takınca görüyor :(
Cwm ile dönmeyi dene

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: anilanil01
erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Nasıl dönülüyor bi açıkça anlatsan ? Pek bilgim yok ta nasıl dönülüyor ?
Öncelikle telefonu root etmek gerekiyor, telefonun rootlu ise flashify uygulaması ile recovery img'den cwm dosyası yüklenir. Sonra jelly bean geri dönüş dosyası cwm menüden wipe data factory reset wipe cache ve advancedden wipe dalvic cache yaptıktan sonra, install zip ten jelly bean dosyası seçilerek yüklenir

anilanil01

Üye
Öncelikle telefonu root etmek gerekiyor, telefonun rootlu ise flashify uygulaması ile recovery img'den cwm dosyası yüklenir. Sonra jelly bean geri dönüş dosyası cwm menüden wipe data factory reset wipe cache ve advancedden wipe dalvic cache yaptıktan sonra, install zip ten jelly bean dosyası seçilerek yüklenir
:O

kralveben

kralveben

Üye
arkadaslar bendede ekran kendi kendine ziplayip duruyor ben dokunmadan kendi kendine bir yerlere girip cikiyor nedir cozumu bilen varmi fabrika ayarlarina da dondum ama yine ayni

SHS

SHS

Üye
arkadaslar bendede ekran kendi kendine ziplayip duruyor ben dokunmadan kendi kendine bir yerlere girip cikiyor nedir cozumu bilen varmi fabrika ayarlarina da dondum ama yine ayni

Ekrana baskı uygulayan birşey olmasın, jelatin gibi

KELGER

KELGER

Üye
Arkadaşlar Discovery 16 gb Kitkat tam sürüme güncellemeden önce yedekle ve geri yüklde den uygulamaları toplu olarak yedekleyip geri yükleyebilyordum artık o seçenek yok piyasada yardım arkadaşlar lütfen!
eski sürümü kullan arkadaşlar yedekleyip paylaşabilirmisiniz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt