• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Kısa Wav Ve Mp3 İstekleriniz Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

KAAAN10

Üye
selam arkadaşlar,
ben kız arkadasım için;
askı memnu da calan ''bir günah gibi'' parcayı arıyorum?

şimdiden teşekkürler.

yasaktufan

Üye
yaa arkadaslar bana sony z5 zil sesleri lazım mümkünse upload yaparmısınız

--------------- Ekleme ---------------

şimdiden saolun

• Beğen
Tepkiler: securityizmir

demiryurekli

Üye
arkadaşım fox taki deniz yıldızndaki mertin telefon melodisini istiyorum bulursan şarkının adını link olarak demiryurekli yazarsan bnde inidirdim teşşekürler

matan

Üye
lg balık sesleri lütfen teşekürler...

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
Arkadaşlar Şu leovo ıdpead reklamındaki şarkıyı bilen varmı hani adamın biri yere tablet çiiyor kız ise gelip gerçek leptopı bırakıyor işte o reklamın müziği

TopaL___SolucaN

TopaL___SolucaN

Üye
telefonda kullanılabileceğimiz avea nın zil seslerini bulmama yardımcı olabilirmisiniz ?

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
death race filminin yarış sahnesinde çalan müziği arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
volkan konak nefesim nefesine

sefaköykartalte

Üye
Arkadaslar İstediğiz Şarkıları Buraya Yazınki Bende Uploadlıyım Şarkı İsimlerini Güzel Bir Şekilde Yazın :oley

İstek Yaptığınız Şarkılar Burada Olacaktır
10 kre tüşekkür butonu olsa 10 kere basardım :))) teekkür :)

dinin41

Üye
Puma nın dünya kupası reklamında çalan müzik lazım :S

hasankodan

Üye
Tesekkürler Arkadasım, emeğin için.

dinin41

Üye
gnarls barkley - going on şarkısının 13. saniyesinden itibaren olan kısım lazım biri eklerse çok memnun olurum.

emperiyo

Üye
arkadaslar ya lutfen yardım bana pinkyonun melodılı sarkısı lazım adı soyle baslıyo benım güzel tahtam dıye baslıyo lutfen yardım

bloodmony

Üye
korku paketı(wav)!!! içindeki sesler varmı acaba linki olmus bunun
mesela büyücü gülmesi
ve buna benzer korku sesleri

axoi2

Üye
arkadasım forumda baktım ama adam akıllı samsungun orjinal mesaj sesler yok onlrı arıyorum ozellıkle nası bulurum acaba

matan

Üye
LG telefonların kapak açma kapama damla sesi var bunu nerden bulabilirim bulursanız sevinirim teş.... iyi çalışmalar

FQXT

FQXT

Üye
Metal gear solıd 3 tekı oyunda oyuncak kurbaga ates ettınmı ses cıkarıyodu msj sesı olarak kullanacam bulamadım mumkunse bulursan cok sagol

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
slm janberg bana death race filminde yarıştan sonra kamera elinde silahlı bir koruma gösteriyor orda bi müzik çalıyor onu bulabilirmisin...

chagrix

Üye
bu şarkı lazım ya

TUMAY26

Üye
teşekkür ediyorum ericson melodisi için gerçekten çok özlemişim

Üst Alt