• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Kısa Wav Ve Mp3 İstekleriniz Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

aslan_07

Üye
Kahpe sevgilelere yapılan bir beste var onu istiyorum bulabılırmısın mp3olarak eyvallah

haylaz_566

Üye
kardes samsung mesaj sesi?

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
:ehe:D

tufan992

Üye
mihrali film müziğini bulabilirseniz sevininrim şimdiden teşekkürler

10urtn

Üye
ben bulamadım forumda buraya ekliye bilir misin pancar motor sesini....teşekkürler

lord60

Üye
Banada rica etsem hani telefonu tv ye yada radyo ya yaklaştırınca çıkan acayip sesi bulurmsunuz ?

caner9520

Üye
mesaj diye bağırma sesi warya

akay2006

Üye
tarkanın öp parçası

SİMGE01

SİMGE01

Üye
bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar törene yetişmesi gerek:(
bu şarkıları bulabilir misiniz arkadaşlar törene yetişmesi gerek lütfen
-kamuran akkor=çilli bom
-kamuran akkor=bu ne dünya kardeşim
-güzin ile baha=ateş böceği
-rüçhan çamay= ne haber
-ali rıza binboğa=yarınlar
-beyaz kelebekler=sen gidince
-uğur akdora=hayırdır inşallah
-seyyal taner=son verdim kalbimin işine
-erol evgin=ah bu hayat çekilmez
-zühtü=hababam sınıfı

lancer1911

lancer1911

Üye
Asphalt 3 deki şarkı sen koymuşun ama asphalt 3deki ana menü şarkısı onun ritmi ve mi veya remix hali ben onu istiom

kaptan101010

Üye
şu linkteki şarkıyı bulursanız çok minnettar kalırım

night87

Üye
akasya durağında çalan zil sesini arıyorum dizinin genelinde çalıyor ( komiser tolga ,nuri baba vs, ) aramadığım yer kalmadı şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar

omeerr38

Üye
slm kardeş.. ben volkan konağın dido şarkısının flütle çalınmış versiyonu var onu arıyorum..

Yaren_İsa

Üye
son günlerde popüler olan bir zil sesi var böyle baslı tızlı falana onu bulabilrmiyiz

halime296

Üye
Kenan Doğulu En Kıymetli

yahoman

yahoman

Üye
Rica etsek cimbom galatasarayın polifonik melodisi veya kısası

gatxe

Üye
Janberg senin ismin cerkes ismi bilirsin die tahmin ediyorum o yüzden istiyorum bende peçiç sesi arıyorum varmıdır bulabilrmiyiz

caner9520

Üye
Arkadaşım bana deniz yıldızı dizisindeki banunun zil sesi lazım bulabilirmisin ... ? ♠◘ ♠

Üst Alt