• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Kısa Wav Ve Mp3 İstekleriniz Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

m4libu

Üye
sinemalarda film baslamadan cıkan dıdrıddıddıııı dıdrıddıdııııı müzik lazım sanırım pana film di galba bulabilirmisiniz _?

quietdeath

Üye
arkadaşlar bende şu çitos reklamında bir müzik var patosun hint müziği tarzında onu bulabilirsenız cok makbule gcer ya

metaneten

metaneten

Üye
placebo twenty years şarkısını istiyorum ancak sözsüz kısmıno aradım ama bulamadım yardım edebilecek olan varmı ??

outgun

Üye
tsk

bhreldn

Üye
Her yerde arıyorum yok . Turkcellin çekim gücü şarkısını bulabilirmisiiniz

kontrol62

Üye
eline sağlık

Musty_38

Musty_38

Üye
''seven nation army'' yi arıyorum bulursanız sevinirim

serseri5050

Üye
arkaddasım 2 tane ıstegım var 1: Majestic bear _zi punt

2: Akon feat Ludacris diddy lil jon get buck in here 2007

KISA MP3 lütfenn

jaleee

Üye
:evet:sinan özenden wav parçları gönderirmisniz tşler

spammers

Üye
sinan özen barzo oldugu için eklenemez

bitterend31

bitterend31

Üye
selam arkadaslar benım de bır ıstegım var ama sade olucak arkasında alarm sesı falan olmucak arkadasın bırı koymu ama guzel degıl sade daha gusel sarkının 14.sanıyesınden sonra devam edıyor.KIT CUDİ - DAY N NITE
SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM JANBERG

loveman_18

Üye
yahoo sesi msn vs münkünse

nadas82

Üye
groupama sigorta reklamında çalan melodiyi istiyorum tşkler

hasan_331

Üye
arkadaşlar son zamanlarda belki duymuşsunuzdur hareketli bi müzik var "bardak tıngırdamalrıyla başlıyo uzuyo sırf tın tın müzik dj yapımı gibi bulursanız çok teşekür ederim

Barracudaozzy

Üye
Bayan sesi ile MERHABA ve GÜNAYDIN, wav ya da mp3 olabilir.. Simdiden tesekkür ederim

alper_09

alper_09

Üye
janberg kardeş şu linkteyi şarkıyı bulu ver bi zahmet ya senden başka kimse çözemeyeck bu işi bi el atı ver zahmet olmazsa

--------------- Ekleme ---------------

hasan 331 senin aradıgın şarkı büyük ihtimal bu olsa gerek

rmt1983

Üye
slm
benım istedigim melodını adını bılıyorum ama gecen tesaduf eserı bi dizide duydum

melodi yıllar oncesınden 8210 da vardı sadece ama sımdı blacberryde var sanırım cok aradım ama bulamadım. mumkunse paylasırsanız cok sevınırım melodi video da 1:25. dk da calmaya baslıyor

hakan916

Üye
arkadaşlar ben pancar motor sesi arıyorum ancak bulamadım burda konudan bahsedilmiş olduğunu gördüm ama yinede bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Nitrousee

Üye
çok güzel paylaşımlar çok teşekkürler. :)

brn20012001

Üye
kavak yellerındekı aslı'nın telefon zil sesini arıyorum ama bir turlu bulamadım :(

lütfen bana yardımcı olabılırmısınız .....

Üst Alt