• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Kısa Wav Ve Mp3 İstekleriniz Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

tam48

Üye
merhaba arkadaşlar benim bir ricam olucak kurtlar vadisi pusu dizisinde polatın ihtiyarlarla görüstügü sahnedeki müziği arıyorum yardımcı olurmusunuz...lütfen

gambi

Üye
mrb arkadaşlar Bir Sana Bir De Bana - , Babazula-cecom şrkılarını rica etsem baytını düşürebilir misiniz? yada kısaltabilirmisiniz???? :mahcup:teşekkürler...
ya lütfen ya....:agla:(

PeSiMisT_42

PeSiMisT_42

Üye
neresinni kısaltcaz gamze kardes?

uniteamsah

Üye
kardeşim gerçekten çok güzel şarkılar eklemişsin ama ben bu nokianın eski serilerinde ''LİSTEN'' müziği varya onu arıyorum mp3 ama bulamıyorum yardımcı olabilirmisin?

KOSOVALI70

Üye
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL..:oke:

PeSiMisT_42

PeSiMisT_42

Üye
VEEEEEE...BOMBAYI PATLATIYORUM İŞTE SİZE SAGOPA&50CENT.HAKKATEN GÜZEL YAPMIŞLAR ALIN

gentlement39

gentlement39

Üye
pıtbull - hotel room service arıyorum waw olarak. paylaşan arkadaşa şimdiden teşekkürler

lawyer_6565

Üye
1971 yılında yayınlanan başrolünde Kartal tibet in oynadığı "Tarkan" filminin müziğini arıyorum . Yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

selinn_90

Üye
serdar ortaç iki gözüm lütfen

By_erdem25

Üye
sarının yanına lacivert koyduk yıllardır biz senin esirin olduk yagmurlarda camurlardas yanında olduk fenerbahce sen bizim herşeyimizsin..

sözleri bu arkadasım wav müzik ne zamandır arıyorum varsa eklermisiniz bi zhmet

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
istekler en az 2 gün içinde tamamlanıcaktır

aspur77

Üye
pussycat dolls un dont cha yı bulabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

mümkünse nakarat kısmını

meric-m

meric-m

Üye
mustafa ceceli- limon çiçekleri
kısa sesini koyabilir misiniz

cuyba

cuyba

Üye
slm kolay gelsin ben şirin bebek sesleri istiyorum. bide idare edemem anne diyen bi çocuk ve bilemedim ben onuuuuu diyen bi bebek :) onları bulabilirmisiniz lütfen şimdiden çok teşekkür ederim

sabrimacar22

Üye
arkadaşlar bu sitedeki şarkıyı temin edebilirmiyiz acaba cok arıyorum bulamyorum:(:(
LÜTFEN BİRİLERİ YARDIM ETSİNN

PeSiMisT_42

PeSiMisT_42

Üye
Canberk abi bende,kutsal damacanadaki şafak sezerin mezdeke oynadığı müziği arıyom ama bulamıyorum bi el at be abi

malic76

Üye
always here umarım bulabilirsiniz şimdiden teşekkürler

ppmkt

Üye
ağır makineli sesi varmı acaba

uykusuz1903

Üye
Kolay gelsin öncelikle .. Benim isteğim var aradım ama bulamadım kendim (: istediğim ise Besiktasın meşale yaktıgı sırada spiker bagırıyor inönü yanıyor diye bagırırken bu sesi istiorum eğer bulabilirseniz.. birinde duymustum mesaj sesi olarak

Üst Alt