Kırık LG O. 4x HD, Telefoncu olanlar ya da anlayanlar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

serkanxrap

serkanxrap

Üye
    Konu Sahibi
Kırık LG O. 4x HD, Telefoncu olanlar ya da anlayanlar yardım
LG optimus 4x HD telefonum vardı, öfkeme kurban gitti telefon kırıldı, yetkili servise yolladım ekran değişecek + ana kart eğilmiş dediler 1080 TL masraf çıkarttılar, telefonu zaten 930 liraya aldım. sonra ben evde kendim telefonun içini açtım temizledim bütün kablolarını yerinden çıkarttım tekrar taktım, içindeki ekranda çatlak var ama telefon açıldı, açıldı ama içindeki ips ekran çatlak olduğu için ekranda değişik çizgiler çıkıyo, ben 90 100 liraya ekran alıp taksam sizce sorunu çözebilir miyim anlayanlar yardımcı olsun lütfen şimdi boş yere masraf da yapmak istemiyorum, şimdiden teşekkürler

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Ekranı takabileceğine inanıyorsan neden olmasın ama farklı bir sorun varmı araştır ekranı alırsısn farklı bir sorun çıkabilir araştır biraz telefonunun nasıl söküleceği takılacağı hakkında manuel anlatımına bakarak yap geçmiş olsun

serkanxrap

serkanxrap

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş, nasıl takacağımı biliyorum alırsam takarım ama korktuğum başka bir sorunun olup olmadığı, tekrar teknik servise yazı yazıp yollayacağım umarım ilgilenirler bu sefer adam gibi

mtngln

mtngln

Üye
Benim de optimus blak in ekranı içten çatladı dıştaki ekranda hasar yok sadece içten kaç paraya yaparlar lütfen yardım edin

serkanxrap

serkanxrap

Üye
    Konu Sahibi
Benim de optimus blak in ekranı içten çatladı dıştaki ekranda hasar yok sadece içten kaç paraya yaparlar lütfen yardım edin

mtngln

mtngln

Üye
Güvenlir mi peki

serkanxrap

serkanxrap

Üye
    Konu Sahibi
orjinal yazıyo güvenmek sana kalmış, telefonculara gidersen yakın fiyata sana takarlar zaten

mtngln

mtngln

Üye
Tamam teşekkürler

Üst Alt