LG Optimus 4X HD Kullanıcı Önizlemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
LG’nin ilk dört çekirdekli cep telefonu LG Optimus 4X HD’yi sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Akıllı telefon segmentinde kullanıcı deneyimini, mükemmel donanımı ve en mükemmel dizaynı sizlerin kullanımına sunarak hala oyunun en üst sıralarında duruyoruz. LG benzersiz donanım platformu ile inanılmaz kullanıcı deneyimini sizlere sunuyor ve LG Optimus 4X HD bunun bir ıspatı.

Şubat ayındaki Mobile World Congress (MWC)’de tanıtılan LG Optimus 4X HD 2012 Temmuz ayında Doğu Avrupa’da satışa çıkıyor ve sırasıyla Asya, Ortadoğu ve Güney Amerika ve Amerika’da satışa çıkıyor. Bir çok MWC yıldızına göre, LG Optimus 4X HD LG’nin ilk dört çekirdekli telefonu olarak beğenileri topladı. LG’de takımımız geliştirilmiş ve mükemmelleştirilmiş bir Optimus 4X HD’de tüm özellikleri sizlere sundu. Umuyoruz ki bu deneyimi bizim tasarlarken beğendiğimiz kadar sizlerde beğenirsiniz.LG Optimus 4X HD Nedir ?
LG Optimus 4X HD akıllı telefonlarda yeni bir standart olmayı başarıyor. True HD Quad Core akıllı telefonu size mükemmel performans ve yenilikçi bir kullanıcı deneyimi (UX) sunuyor​

Mükemmel bir üretkenlik, eğlence ve mükemmel performans için Optimus 4X HD şunlarla birlikte geliyor;- Dünyanın ilk ve tek 4-PLUS-1 4 çekirdekli mobil işlemci (NVIDIA Tegra 3)- Mükemmel bir görüntü almanızı sağlayan 4.7 inç True HD IPS ekran- 4 çekirdekli telefonlar içinde en yüksek kapasite olan 2150mAh batarya kapasitesi ile muntazam batarya süresi ve mükemmel güç yönetimi sistemi- Geliştirilmiş UX (kullanıcı deneyimi) ile kullanıcının yaşam kalitesini geliştirmek ve QuickMemu, Media Plex ve Optimus UI 3.0 ile kolay ve verimli kullanım sağlamak- Tasarımda mükemmel detaylandırma; LG’nin gelişmiş dizaynı DNA, 8.9mm inceliğinde ve minimalist bakış açısı.

kaynak: girgez.wordpres.com

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye

Bu Fotoğraf Galaxy NOTEyi anımsattı

- - - Eklendi - - -

Zaten LG birçoğunu Samsungdan Kopyalıyor buna örneklerden bu olamaz ama Smart Tvlar kesinlikle kopya.
(ince çerçeve die kalas çerçeve satıor)
Vestelde kopyaladı hatta nerdeyse (incelik hariç) tüm çerçeveyi kopyaladı

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Apple 'dan kopyalıyor zaten ona bakarsan (:

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
Samsung Apple 'dan kopyalıyor zaten ona bakarsan (:

tüm markalar bir birinden ilham alır benim dediklerim taklit ve ayrıca samsung birebir iphone veya ipad yapmamıştır ondan daha üstün daha farklı tasarımlar kullanmıştır.

Samsung aa Apple artık işlemcini yapmıyorum dese Apple ne yapacak..? (Samsung böyle bir şey yazmaz Apple en iyi müşterilerinden :) )

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki orasıda var.. herkes çıkar peşinde.. hem işlemcisini yapıyor hemde davaya mağruz kalıyor nekadar enteresan :D

karizma40_08

Üye
Ben kullaniyorum gercekten aldigimada hic pisman degilim verdigim parayla aldigim kaliteyi karsilastirdigimda gercekten fazlasini hakediyo.tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
bunu duymak güzel oldu, cumartesi günü bir arkadaş vatanbilgisayarın %25 lik hafta sonu indiriminden faydalanarak Optimus 4X HD almıştı sırada ufaktan sohbet ettik ve bu ürünü gerçekten çok tavsiye eden olduğunu ve alması gerektiğini düşündüğünü söylemişti.

Gerçekten dediğiniz gibi aldığı parayı hak eden bir ürün :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Güzel telefon fiyatı da fena değil ama şurada iki ay sonra daha uygun olur bence bu telefonun fiyatı.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Güzel telefon fiyatı da fena değil ama şurada iki ay sonra daha uygun olur bence bu telefonun fiyatı.

Ama her seferinde fiyatı düşsün diye beklersek her gün yeni ürün çıkıyor :S

xcolakx

Üye
Simdi hepsiburada.com a baktim lg optimus 4x HD 16 GB beyaz fiyati 1300 tl dogubank fiyatda een az 100 tl dusugudur heralde parasi olan kacirmasin bence :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
2.eli 1300 dür dostum .
Garantilisi 1650 falan .

Ocean258

Ocean258

Üye
hafta sonu kampanyalarını takip edin hada uygun fiyatlara bulursunuz.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
optimus 4x p880'den farklı bu değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt