Kies Üzerinden Hala Bada 1.2 yi Yükleyemeyenler İçin Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

adaana

Üye
olmuyor guncelleme yapmiyor

erem.qns

erem.qns

Üye
az önce yaptım güncellemeyi bu şekilde :)
tesekkurler

baby_face_

baby_face_

Üye
yok arkadaş ne yaptıysam olmadı, windows7 home premium kullanıyorum, burdaki ayarları aynı çektim, resetledi. kiesi açtım cihazı gördü, yazılım yükselt ikonuna tıklıyorum gene bağlantıyı kesiyor ve uyarı veriyor ''gt-s8500 yöneticisinden izin alınamadı'' diye, bu sorunu çözen varsa yardımcı olursa sevinirim

sinomix

Üye
ya arkadaslar windows 7 64 bit işletim sisteminde güncellemeyi gerçekleştire bilen varmı

terminator_fb

Üye
burdaki denilen herşeyi yaptım makine güncelleme sırasında ortalarda güncelleme yüklenemedi diyip makine acil kurtarma şecenegine girdi ve bir daha makine acılmadı :vur geri güklemede yapılmadı :vur dün makineyi samsung yetkili servisine bıraktım bugun öglen gibi oldu denilip gidip aldım ve sorunsuz sekilde çalışıyor son güncelleme yapılmış şekilde....

trainspoting

Üye
arkadaşlar dün güncellemeyi sorunsuz bi şekilde yaptım,vista kullanıyorum,dil ayarlarını ve bölge seçeneklerini ingilizce yaptım,telefondaki bütün programlar ve samsung apps sorunsuz bi şekilde çalışıyor,teşekkürler...

fboray

Üye
her yolu denedim ama sürekli

amss.bin is invalid

diye bir hata veriyor . ne yapacağız arkadaşlar bir yol gösterin.

sinomix

Üye
:aha: eveet beyler nihayetinde bende güncellemeyi başardım hiç bir sorun olmadan yaklaşık 15 dk sürdü (((((( amss.bin is invalid ))))) hatası veriyodu sorunu buldum aynı sorunda olan arkadaşlara sesleniyorum bende cok çektim sizler gibi sistemim vin 7 64 bit güncellemeyi bu sistemde yaptım sorun olmuyor dili herkesin dediği gbi değiştirdim resetledi ve güncelleme sorusuzca yüklendi sorunu sağdece aynı sistemde olan abimin pc sinde hallettim ikimizin sistemide aynı ama onun pc sinde oldu sizde benim gibi başka pc de deneyin eminim olucaktır pc temiz olsun beyler yeni formatlanmış ıvır zıvır yüklü olmasın kesinlikle olucaktır sorun bukadar basitmiş :oke:

osman83

Üye
İnternette birçok başlık gezdim çozüm yoktu herşeyi burda buldum:) teşekkürler herkese

davud21

Üye
bende herşeyi ingilizce yaptım...
kies bu seferde güncellemeyi görmüyor
kies im son sürüm, işletim sistemim windows 7 ultimate

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ben telefonu yen' aldim...wave 7230 a-101 den...kies de olan apps var ya işte oraya girmeye çalıştığmda kies ürünü desteklemyr yazyr....
günceleme için ise dediğiniz gibi bil ayarlarını değiştirip güncelle dedim....%30 da durdu ve zaman aşımına uğradı dedi...ne yapmam lazım..şimdiden teşekkür ederim..

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonu yen' aldim...wave 7230 a-101 den...kies de olan apps var ya işte oraya girmeye çalıştığmda kies ürünü desteklemyr yazyr....
günceleme için ise dediğiniz gibi bil ayarlarını değiştirip güncelle dedim....%30 da durdu ve zaman aşımına uğradı dedi...ne yapmam lazım..şimdiden teşekkür ederim..

tekrar başlat

sinomix

Üye
bende herşeyi ingilizce yaptım...
kies bu seferde güncellemeyi görmüyor
kies im son sürüm, işletim sistemim windows 7 ultimate
benim pc dede herşeyi ingilizce yapınca görmüyordu başka pc de denedim gördü sistem win 7 64 bit sende başka pc de dene eminim olur sistemin hic bir önemi yok yeni formatlanmış pc tercihimdir

aseker54

Üye
arkadaşlar bende 8500 wave var.bilgisayarımın işletim sistemi de xp.
1-) sürümüm bada 1.0.yükseltmek için ceycey111 arkadaşımın dediği gibi yaptım ayarları.bilgisyarı yeniden başlatıp tel.i bilgisyara bağladım,kiesi çalıştırdım ama güncelleştirmeler var yazmadı.bende kiesten üretici yazılımı yükseltmeyi denedim ama onda da güncelleştirilemez yazdı.
2-)internete bağlanamıyorum,avea dan ayarları alıp kaydettim.tel.i yeniden başlattım.samsung apps ye girdim.birşey yapmadığım halde 10 tl lik bakiyemi bitirdi 10 saniyede.:( face de giremiyorum.bağlantı hatası yazıyor.diğer sayfalara da giremiyorum.zaman aşımı ve bağlantı hatası yazıyor.acill yardımlarınızı bekliyorum

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende 8500 wave var.bilgisayarımın işletim sistemi de xp.
1-) sürümüm bada 1.0.yükseltmek için ceycey111 arkadaşımın dediği gibi yaptım ayarları.bilgisyarı yeniden başlatıp tel.i bilgisyara bağladım,kiesi çalıştırdım ama güncelleştirmeler var yazmadı.bende kiesten üretici yazılımı yükseltmeyi denedim ama onda da güncelleştirilemez yazdı.
2-)internete bağlanamıyorum,avea dan ayarları alıp kaydettim.tel.i yeniden başlattım.samsung apps ye girdim.birşey yapmadığım halde 10 tl lik bakiyemi bitirdi 10 saniyede.:( face de giremiyorum.bağlantı hatası yazıyor.diğer sayfalara da giremiyorum.zaman aşımı ve bağlantı hatası yazıyor.acill yardımlarınızı bekliyorum

bazı bilgisayarlarda dili değiştirince güncelleme gözükmüyormus bazı arkadaşlarda bu sorunu yaşadılar en basit çözümü başka bir bilgisayarda denemek 10 tl nin gitmesi konusundada eğer veri dolasimini isaretlersen internete girdiğinde otomatik olarak 3g üzerinden bağlanır buda kontörünü yer (eger internet paketin falan yoksa) sana onerim veri dolasimini kapat baglanirken kendi sorsun ve internete wifiden baglan

dracula7

Üye
arkadaşlar telefonum:
wave-8500
bilgisayar:
xp
kies: 2.0 son sürüm galiba(turuncumsu arka planı var)
telefonu takıyorum.güncelleştirme buluyo.bada 1.0.2 jvjk1 mi böyle bişey yüklüymüş bende.jvka1 olacak diyo.tamam diyorum
1- güncelleştirme başalayacak.başlamadan telefonla kies bağlantısı kesildi diyo sağalt tarafta.
2- güncelleştirme başlayacak.yine başlamadan.model bilgisine ulaşılamıyor diyo.
bu iki durumdan biri oluyo her seferinde.
baya uzman arkadaşlar var sitede yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonum:
wave-8500
bilgisayar:
xp
kies: 2.0 son sürüm galiba(turuncumsu arka planı var)
telefonu takıyorum.güncelleştirme buluyo.bada 1.0.2 jvjk1 mi böyle bişey yüklüymüş bende.jvka1 olacak diyo.tamam diyorum
1- güncelleştirme başalayacak.başlamadan telefonla kies bağlantısı kesildi diyo sağalt tarafta.
2- güncelleştirme başlayacak.yine başlamadan.model bilgisine ulaşılamıyor diyo.
bu iki durumdan biri oluyo her seferinde.
baya uzman arkadaşlar var sitede yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

Dil ayarlarini degistirip denedinmi

Üst Alt