ceycey111
Üye
Unicode olmayan programların dilini değiştiremiyorum disket falan tak diyo ?![]()
Unicode çok önemli diil sanırım
Unicode olmayan programların dilini değiştiremiyorum disket falan tak diyo ?![]()
ben JVKA1 i yüklemedim şimdi de jvkc1 çıkmış dili falan değiştiriyorum bu seferde güncellemeyi görmüyor bi yardım lütfen![]()
olmuyor guncelleme yapmiyor
az önce yaptım güncellemeyi bu şekilde
tesekkurler

geri güklemede yapılmadı
dün makineyi samsung yetkili servisine bıraktım bugun öglen gibi oldu denilip gidip aldım ve sorunsuz sekilde çalışıyor son güncelleme yapılmış şekilde....
eveet beyler nihayetinde bende güncellemeyi başardım hiç bir sorun olmadan yaklaşık 15 dk sürdü (((((( amss.bin is invalid ))))) hatası veriyodu sorunu buldum aynı sorunda olan arkadaşlara sesleniyorum bende cok çektim sizler gibi sistemim vin 7 64 bit güncellemeyi bu sistemde yaptım sorun olmuyor dili herkesin dediği gbi değiştirdim resetledi ve güncelleme sorusuzca yüklendi sorunu sağdece aynı sistemde olan abimin pc sinde hallettim ikimizin sistemide aynı ama onun pc sinde oldu sizde benim gibi başka pc de deneyin eminim olucaktır pc temiz olsun beyler yeni formatlanmış ıvır zıvır yüklü olmasın kesinlikle olucaktır sorun bukadar basitmiş 
ben telefonu yen' aldim...wave 7230 a-101 den...kies de olan apps var ya işte oraya girmeye çalıştığmda kies ürünü desteklemyr yazyr....
günceleme için ise dediğiniz gibi bil ayarlarını değiştirip güncelle dedim....%30 da durdu ve zaman aşımına uğradı dedi...ne yapmam lazım..şimdiden teşekkür ederim..
benim pc dede herşeyi ingilizce yapınca görmüyordu başka pc de denedim gördü sistem win 7 64 bit sende başka pc de dene eminim olur sistemin hic bir önemi yok yeni formatlanmış pc tercihimdirbende herşeyi ingilizce yaptım...
kies bu seferde güncellemeyi görmüyor
kies im son sürüm, işletim sistemim windows 7 ultimate
face de giremiyorum.bağlantı hatası yazıyor.diğer sayfalara da giremiyorum.zaman aşımı ve bağlantı hatası yazıyor.acill yardımlarınızı bekliyorumarkadaşlar bende 8500 wave var.bilgisayarımın işletim sistemi de xp.
1-) sürümüm bada 1.0.yükseltmek için ceycey111 arkadaşımın dediği gibi yaptım ayarları.bilgisyarı yeniden başlatıp tel.i bilgisyara bağladım,kiesi çalıştırdım ama güncelleştirmeler var yazmadı.bende kiesten üretici yazılımı yükseltmeyi denedim ama onda da güncelleştirilemez yazdı.
2-)internete bağlanamıyorum,avea dan ayarları alıp kaydettim.tel.i yeniden başlattım.samsung apps ye girdim.birşey yapmadığım halde 10 tl lik bakiyemi bitirdi 10 saniyede.face de giremiyorum.bağlantı hatası yazıyor.diğer sayfalara da giremiyorum.zaman aşımı ve bağlantı hatası yazıyor.acill yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar telefonum:
wave-8500
bilgisayar:
xp
kies: 2.0 son sürüm galiba(turuncumsu arka planı var)
telefonu takıyorum.güncelleştirme buluyo.bada 1.0.2 jvjk1 mi böyle bişey yüklüymüş bende.jvka1 olacak diyo.tamam diyorum
1- güncelleştirme başalayacak.başlamadan telefonla kies bağlantısı kesildi diyo sağalt tarafta.
2- güncelleştirme başlayacak.yine başlamadan.model bilgisine ulaşılamıyor diyo.
bu iki durumdan biri oluyo her seferinde.
baya uzman arkadaşlar var sitede yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler