Exper E7han Root (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

admag

Konu Sahibi
Exper E7han Root (Resimli Anlatım)
Arkadaşlar Uzun Süredir Araştırıyordum Exper E7Han'ı Root Etmeyi Sonunda Buldum ve Türkçeleştirdim

Başlayalım
Öncelikle Bize Gereken Dosyalar Burda

Kod:
http://www68.zippyshare.com/v/29109720/file.html
Rar Dosyasını İndirdikten Sonra Masaüstüne Atın Rar Dosyasına Sağ Tıklayıp Buraya Çıkar Diyin
Rar :
Kod:
www.maxicep.com

Kod:
Eğer Tabletinizde  Task Manager Tarzı Programlar Varsa Kaldırın

Ardından Tablet'ten Ayarlar/Geliştirici Seçenekleri Bölümüne Gelin Oradan Usb Hata Ayıklamasını Etkinleştirin

Ve Tableti Usb İle Bilgisayara Bağlayın
Böyle Bir Pencere Açılacak:

Burada Listeden Ya Da Belirli Bir Konumdan Yükle Seçeneğini Seçip İleri Butonuna Tıklayın

Ardından

Burada Önce Bu Konumlarda En İyi Sürücüyü Ara-Arama Şu Konumuda İçersin Seçeneklerini İşaretleyin Sonra Gözat'a Tıklayın

Bu Pencerede Masaüstüne Çıkardığımız Exper E7HAN Root Klasörünü Seçip Driver Klasörünüde Seçiyoruz Burada Bilgisayarımıza Uygun Klasörü Seçiyoruz Örnek:Benim Bilgisayarım 32 Bit Windows Xp Önce 32 Bit Klasörüne Sonra xp Klasörüne Tıklayıp Tamam Diyoruz
Tamam'a Tıkladıktan Sonra İleri Diyoruz
Ve Driver'larımız Yükleniyor

Ardından Son Diyoruz

İşimiz Daha Bitmedi Masaüstüne Çıkardığımız Klasörden "AdbDriverInstaller" Dosyasını Açıyoruz
Eğer Pencere Aşağıdaki Gibi İse Driver'lar Yüklenmiş Demektir Eğer Farklıysa Adımları Baştan Uygulayın

Driver'larimiz Yüklendiğine Göre Yolumuza Devam Edebiliriz
Masaüstüne Çıkardığımız Klasörden "Exper E7han Root 1.0" Dosyasını Çalıştırın

Bu Pencerede Herhangi Bir Tuşa Basıp İşlemi Başlatıyoruz Bir Kaç Kez Devam Etmek İçin Bir Tuşa Basın Diyecektir Her Dediğinde Bir Tuşa Basın

Ve Bekleyin Tablet Açılıp Kapanacaktır Açılınca Pencereye Gelip Bir Tuşa Basın Ve Menüden SuperUser'i açın (İnternet Bağlantısı Gerekiyor)Gelen Sorulara Evet Diyin Ekrana Root Erişimi İstiyor Sorusu Gelince İzin Verin Ve SuperUseri Kapatıp Root'lu Tabletinizle Zaman Geçirin
BİR TEŞEKKÜR YETER

• Beğen
Tepkiler: PROEXSERT

superuser.

superuser.

Üye
teşekkür acaba niye banladılar garibanı

Superfan

Superfan

Üye
Tablet yok ama sağol.Güzel bir şeye benziyor.Az bilindik tabletlerin root edilme ile ilgili konuları dikkatimi çekiyor.

gamblerhacke

Üye
rar şifresine kardeşimwin 7 yapmadım için allah rızası için yardım

mavi_yeleli

Üye
Exper t7Q modelinde ise yarar mi

Zaaoco

Üye
R10s icin olurmu yada. Onun icin varmiExper easyped R10s. İçinde bulurmusun kardeş. Bi türlü bulamıyorum.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
h7g de denemeye çalışıyorum bakalım ne olacak