Key Root Master (Mod) v1.3.6 Türkçe (30 Saniyede Cihazınızı Rootlayın)

Sponsorlu Bağlantılar

beateen

Üye
Lg l70 hata veriyo

ametlim

ametlim

Üye
ne yapabiliriz bir akıl veren yokmu z2 ye root atmak istiyorum

proxima171

Üye
Asus zenfone 6 android 4.4.2 'de deneyen var mı ? Varsa sonuç nedir?

ruckheim

Üye
S4 de ise yarayan var mı?

emreli01

emreli01

Üye
htc modellerde deneyen var mi acaba %75 dio du ben bu uygulamanın sitesinden indirdim root yap bölümünde root yapma olasiligi bende çince yazdığı için %75 şarj istiyor zannettim bu konuyu görünce o %75 yazan yer root yapma ihtimaliymis şimdi ben uygulamada o bölüme her girdiğimde bana o ihtimali tek tek düşürdü suan 67 gösteriyor anlamadım gitti cesaret edip rootlayamadim bu ihtimal neden hep düşüyor acaba :)

beateen

Üye
htc modellerde deneyen var mi acaba %75 dio du ben bu uygulamanın sitesinden indirdim root yap bölümünde root yapma olasiligi bende çince yazdığı için %75 şarj istiyor zannettim bu konuyu görünce o %75 yazan yer root yapma ihtimaliymis şimdi ben uygulamada o bölüme her girdiğimde bana o ihtimali tek tek düşürdü suan 67 gösteriyor anlamadım gitti cesaret edip rootlayamadim bu ihtimal neden hep düşüyor acaba :)
Kardeş her seferinde farkı deger gozteriyo
Ilkinde 74du sonra 55 sonrada 75 oldu
Ama ise yariyo bence dene

xxibot

Üye
Usta S3 minide videoda dediğin gibi yaptım en son tam yetki dedim ''the network links failure, please check'' uyarısı aldım. Bunun sebebi ne olabilir? Vede çözümü

nokia 603

Üye
Usta S3 minide videoda dediğin gibi yaptım en son tam yetki dedim ''the network links failure, please check'' uyarısı aldım. Bunun sebebi ne olabilir? Vede çözümü
İnternet bsğlantısı istiyor wifi ya da mobil veriden bsğlanın

alexah

Üye
Emeğine sağlık allah razi olsun huwei asgent g610 rootladim mükemmelcçalışıyor sistemden yaramayan ıvırzzıvır ne varsa kaldırdım telefon Ferrari gibi oldu istediğingibi cihaza hukelmedebiliyorsun cok tesekkurler
Hic düşünmeyinizbbasın rootu bir yildir korkup rotlamiyordum ama cok geç kalmisim

emreli01

emreli01

Üye
Mesle bizim htcsilerde unlock yapmak gerekiyor ya sitesinden ondan dolayimi atamiyor acaba bu root u

xxibot

Üye
emreli01

emreli01

Üye
wifi açıktı zaten bu uyarıyı aldığımda. Neyseki başka bi şekilde rootladım telefonu. Yinede teşekkür ederim
Başka bu uygulama gibi kendi halleden rootlama uygulaması var mi

xxibot

Üye
Benim bildiğim yok. Bence programa gerekte yok. Bi forum sitesinden rootun zip dosyasını inidirip recorvery modla rootladım. Bana kalırsa en sağlıklı yol bu.

ruckheim

Üye
S4 olmuyor sanırım

emreli01

emreli01

Üye
Vroot deneyin on numara ben onunla yaptım

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
Note 4 olumsuz

alexah