Key Root Master (Mod) v1.3.6 Türkçe (30 Saniyede Cihazınızı Rootlayın)

Sponsorlu Bağlantılar

kaleciibo58

Üye
benim samsung s4 ü rootladım I9500 şuan 5.0.1 lolipop oldu ama hoşuma gitmedi tekrar kitkat 4.4.2 yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz sayın admin

alexah

Üye
10numara uygulama huwai ascen g610da mükemmel çalışıyorgoogle uuygulamalarını kaldırdım crom google + ve bir çok uygulama telefon roket gibi oldu maşallah yapanın aklına ve fikrine sağlık versin

seytanazapta666

Üye
gmd discovery 2 demedim kok sorunlari falan dedi %64 dedi yapamadı herhalde bende anlamadim valla ne oldu ne bitti

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama çoğu marka ve modelleri destekler....

poıuşlkj

Üye
Teşekkür ederim. S3 mini de uygulamadım sonuç mükemmel. Şarj yetmiyordu root gerekliydi diğer root yöntemleri çok karmaşık geliyordu sayenizde 2 dk. Rootladım. Tekrar çok teşekkür ler

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. S3 mini de uygulamadım sonuç mükemmel. Şarj yetmiyordu root gerekliydi diğer root yöntemleri çok karmaşık geliyordu sayenizde 2 dk. Rootladım. Tekrar çok teşekkür ler
Rica ederim bu uygulama root için en gelişmiş uygulamaların başında geliyor diğerleri fiyasko...

allu

Üye
Ya abi 100 puan istiyor geçerli puqniniz elli eiyo yardim et
Abi 100 puan istiyor ve 50 puanin var dio

cetin50

Üye
note 4 de çalışmıyor xperia s de çalıştı sorunsuz

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi

seyÖzdemir

Üye
Samsung s5 kullanıyorum Rot yapmıyor yardımcı olur san sevinirim

allu

Üye
Abi roota bas
La diyom sonra kok eşleşen bulut bağlı defil olme bisi diyo sonra a
Alta bisi var ona tıklıyorum sonra diyoki 100 puan var gecerli puaniniz elli

seyÖzdemir

Üye
Bendede aynısını yapıyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Sony Xperia Z2 Android 5.0.2 deneyen var mı? Z serisi herhangi bir cihazda olur birde deneyip işlem başarısız olursa telefonun açılmama durumu varmı? Yoksa Başarısız olup olduğu gibi kalır mı telefon

allu

Üye
Samsung galaxy tab3 tm 210 8 gb depolama 1.5 gb ram 7 inç ekran yardim ett roota basla diyom aonra oran yüzde 75 diyo devam diyom sonra bisiler yapiyo wonra buluta bagli kok esli deil oyle bisi diyo bulut koke tikoiyom 100 gerekir gecerlo puaniniz elli diyor

nokia 603

Üye
Galaxy E7 SM-E700F başarısız

kugutex

Üye
Arkadaş gibi Çalışmayan modelleri yazarsanız iyi olur ona göre uygulama araştıracağım....
Selam. Linki tikliyorum. Uygulama iniyor ancak yukleyemiyorum açılmıyor. Hatta apk ya bile benzemiyor. Ne yapmam lazim
İpro sense nota. Desteklemedi

ametlim

ametlim

Üye
xperia Z2 kullanıyorum bu program z2 de çalışmadı kitkat 4.4.4 kullanıyorum bulut kök hatası verdi resminede bakabilirsiniz

bilmecem

Üye
Asus zenfone 5 çalışmadı yinede emeğine sağlık kardeşim kolay gelsin

Üst Alt