Key Root Master (Mod) v1.3.6 Türkçe (30 Saniyede Cihazınızı Rootlayın)

Sponsorlu Bağlantılar

yuffi

Üye
Uygulamada güvenlik açığı görünüyor riske giremem

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konudaki soru ve görüşlerle yakından ilgilenmeniz dileğiyle. Tekrar emeğinize sağlık Konu sabittedir.

• Beğen
Tepkiler: By Burhann 2010
tory1tory

tory1tory

Üye
discovery %68 başarı oranı diyor güvenemedim brick felan olur D:

yuffi

Üye
Cihazınızın marka ve modelini öğrenebilirmiyim?
Samsung galaxy note 10.1 2014 edition
Uygulamanın içerisinde zararlı bir yazılımın olduğu ve bu yazılımın (kod) güvenlik açığına sebebiyet vereceği yazıyor
Tabletim en iyi şekilde korunuyor uygulamanın güvenirliği hususunda ben sizinle aynı fikirde değilim

regel_angel

Üye
S4 mini de oldu. Teşekkürler…

ruckheim

Üye
s4 ve Tab 4 desteklemiyor

Hasan.4242

Üye
suan yaptım %74 oranında root ladı teşekkür ederim kardesim. bu arada telefonum lg-p880 calıstı.

K0RF3ZL!

K0RF3ZL!

Üye
S3 mini de çalıştı. Teşekkürler

MaxipmaN

Üye
Konuya çalışmayan cihazlar varsa surumleriyle yazılmalı

FGFC820

FGFC820

Üye
Bende de yere kök problemi çıktı. Telefon Xperia ZR 4.4.4

kemal272727

kemal272727

Üye
Arkadaşlar kendim şahsen sony Xperia z2 kullanıyorum garantisi devam ettiğinden çekindim açıkçası ama arkadaşımın samsung s3 Ü vardı garantisiz denedim ve işe yaradı telefonu rootladim sorunsuz çalışıyor emeğe saygı gerçekten çok teşekkürler kardeşim

FERKEZUM

Üye
Arkadaşlar towelroot 15 saniyefe root yağıyor s4 active 4.2.2 denenmiştir.ve de super su ile unroot yapılabiliyor bilginize bilgisayara gerek olmadan.

NextWorld

NextWorld

Üye
Uygulama zaten su dosyasını muhakkak açıktan faydalanarak atar. Yoksa atamazki. Xbin dizinine atmak icin aciklari kullanir.
Telefon brick falan olmaz(benim gorusum)
Olurda acilmazsa stock romu geri yukleyin muhakkak acilacaktir.
Yani guvenlik uygulamalarinin ve telefon sisteminin uyari vermesi normaldir.
Teşekkürler.

H.SeLimYüce

H.SeLimYüce

Üye
LG G2 telefonuma yükledim uygulamanızı. Sorunsuz root yaptı fakat TRWP ekranında yeniden başlattığımda siyah ekranda kaldı telefon. OTG den yeni bir Rom yüklemek zorunda kaldım.

Üst Alt