kesinlikle 5800 almayın!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali6161

Üye
Bende hiç bir problem yok üstelik 2.el aldım :)

Del Rey

Del Rey

Üye
yha millet androide badaya wp7 s^3 e geçti hd oyun 3d oyun oynuyorlar telefonlarından deli gibi verim alıyorlar biz hala milattan onceki işletim sistemini savunuyoruz artık s^1 işletim sistemli telefon almayın tmm bnde 5800 kullanıyorum eskisi gibi ihtiyaçlarımı karşılamıyor ama bn zamanında aldım ve 1.5 yıl oldu telefonu alalı suan n9 yada n8-01 çıkmasını beliyom çıkmassa iphone 5 yada glaksi s2 alıcam çaqa ayak uydurun telefon alın ortalama 3 yıl kullanın ve atın :D

Ben 2 yıl kullanıp atıyorum. Nokia'nın Windows Phone 7'li telefonlarını veya iPhone 6'yı bekliyorum (h)

PureFood

PureFood

Üye
Adam geleceği düşünüyor neden olmasın :)

EMİN FB

Üye
5800 anlattıgın gibi hatalı bir telefon değil 7 ay oldu alalı hala kullanıyorum ve cok memnununm cıtırtı geliyor dediğinde arka batarya kapagında bir sorun vardır kapak dişleri kırılmıştır ondan dolayı..

eç038

eç038

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birçok eleştiri var velakin o eleştiren arkadaşlarım şunu unutmamalıdır ki nokia herşeyi dört dörtlük yapıyo diyemezler.. alıntıyla cevaplardım ama sadece mesaj sayısı artar.. dikkatimi çeken birşey oldu.. ben diyorum ki kamerası kötü !! e birader bana göre kötü olan sana göre iyidir bunu eleştirmemelisin.. gece çekimleri benim eski 6600 dan daha flu çıkıyor.. ben neyi kıstas alıyorsam sende onu kıstas alacak değilsin.. ben en azından n73 kadar çekebilmesini beklerdim.. ikinci bir meselede ben telefonu satacak mışım bilen adam kullanacakmış :D:D:D:D.... yaw bilen adam içini açıp arızasını mı yapacak beee :D... söylenecek söz yok yaaa walla yok... adamlar iphone 4 alıyor ve laptop ihtiyacı kalmıyor uyanın artık yaw.. n8 nokianın son çıkan telefonu ve o telefonda netteki tüm videolar izlenmiyor... eyw nokia en baba marka ama azıcık eleştiriye açık olmalısınız.. wp7li nokia çıkana kadar nokiadan uzak durun.. dost tavsiyesi !!!!!

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:oke:

guero

guero

Üye
Nokiaların Genelinde var bu sorun (ilk mesaja istinaden yazıyorum) işletim sistemi kamera kalitesizliği işlemci gücü yavaşlığı dokunmatiğin nette özellikle berbat oluşu benm şahsi fikirlerim bi 5800 kullanıcısı olarak İphone 4 alana kadar çekicem bu veleti beni tek memnun eden yanı TmpGenc Xpress Video Encoder Proğramıyla Neredeyse HD kalitesinde Mp4 ler Çıkarıyorum işim gereği çok sıkılıyom (iş yapmamaktan :D) bana en iyi yardımcı filmleri atıyom izliyom :) ama Gün gelecek Alıcam İphone 4 ü vazgeçicem 17 yaşımdan beri beni tutsak eden NOKİAYA :off:

Del Rey

Del Rey

Üye
iphone 5 çıktı mı ki?

iPhone 6'yı beklerim dedim. iPhone 5'in çıkıp çıkmaması önemli değil çünkü 2 sene sonra alıcam. iPhone'un her sene bir yenisi çıkıyorsa iPhone 5 almicam.

'Patron

'Patron

Üye

wp7 alınmaz hacı paran varsa ios yoksa android
Nezaman kullandın wp7? Şuanın popüleri ios yada andoid olabılır. Bir zamanların popüleri Symbian dı.(Kimine göre hala oyle).
Belkin ozamanın popüleri wp7 olur.Anladın?

• Beğen
Tepkiler: eç038
bthn_997

bthn_997

Üye
o zaman dediğin? zaten böyle giderse kısa süre sonra wp7 li telefonlar görcez ve şu an uygulama çokluğu olarak wp7 eziliyor.

gfb15

gfb15

Üye
Yaklasik 7 aydir Nokia XM5800 kullaniyorum,dediginiz hicbir sorunla karsilasmadim

Del Rey

Del Rey

Üye
o zaman dediğin? zaten böyle giderse kısa süre sonra wp7 li telefonlar görcez ve şu an uygulama çokluğu olarak wp7 eziliyor.

Evet S40 da bile daha fazla uygulama var WP7'ye göre :d:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve bthn_997

d4rkm3n

Üye
öncelikle bende bu sorunların hiç biri yok hatta başlığı ilk gördüğümde telefonu hurdacıdan aldın sandım senin telefonda sorun olabilir genellemede nokia nın üzerine tanımam ........
Ayrıca İnternet Hızı Bizim İş Yeri Bilgisayarından Daha Da HIZLI :P::P::P:

Barbo2

Barbo2

Üye
20 milyondan fazla satılmış bir telefonun 10.000tanesinde ufak tefek arıza olması normaldir sonuçta teknolojik bi alet şanş meselesi de bir yanda ben 1senedir kullanıyorum canavar gibi taş gibi telefon 500liraya bu özellikte başka tel varsa gidin onu alın hala bile üretimde bu 5800 demekki talep var bu modele bazı arkadaşlara sorunlu teller denk gelmiş diye kötülemeyin hem alırken zorlamı verıyolar elinize biliyosunuz işlemcisini falan ondan sonra tel yavaş efendim flaş yok internette diye zırvalıyolar birkere flaş konusunda gına geldi bana arkadaşlar flaş konusunda 5800ın suçu yok son 2yıldır hemen hemen tüm siteler flaş10 a geçti flaş 8 kullanan site kalmadı nerdeyşe ama üzülmeyin kısa bi zamanda flaşa gerek kalmıycak html5 devri başlıycak ozaman rahat edeceksiniz neyse bu tel kullandıkça değeri artan bi tel Qt 4.7 yükleyin ovideki sym3 prolarından faydalanın bosuna karalamasın kimse bu teli ben ıphone 3gs ten 5800a geçtim ama ıphone bana tam olarak bi telefon tadı vermedi ondan kötü filan demiyorum yani 5800 hakkını veriyo uygun programlarlada harika renk katıyo kullanımına

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
20 milyondan fazla satılmış bir telefonun 10.000tanesinde ufak tefek arıza olması normaldir sonuçta teknolojik bi alet şanş meselesi de bir yanda ben 1senedir kullanıyorum canavar gibi taş gibi telefon 500liraya bu özellikte başka tel varsa gidin onu alın hala bile üretimde bu 5800 demekki talep var bu modele bazı arkadaşlara sorunlu teller denk gelmiş diye kötülemeyin hem alırken zorlamı verıyolar elinize biliyosunuz işlemcisini falan ondan sonra tel yavaş efendim flaş yok internette diye zırvalıyolar birkere flaş konusunda gına geldi bana arkadaşlar flaş konusunda 5800ın suçu yok son 2yıldır hemen hemen tüm siteler flaş10 a geçti flaş 8 kullanan site kalmadı nerdeyşe ama üzülmeyin kısa bi zamanda flaşa gerek kalmıycak html5 devri başlıycak ozaman rahat edeceksiniz neyse bu tel kullandıkça değeri artan bi tel Qt 4.7 yükleyin ovideki sym3 prolarından faydalanın bosuna karalamasın kimse bu teli ben ıphone 3gs ten 5800a geçtim ama ıphone bana tam olarak bi telefon tadı vermedi ondan kötü filan demiyorum yani 5800 hakkını veriyo uygun programlarlada harika renk katıyo kullanımına

Bravo dostum çok güzel yazmışsın :oke:

geneluye

geneluye

Üye
Samsung Gio 460 TL hem de Android bir de 16 GB lık Hafıza kartı aldın mıydı tamam işte
o da mı olmadı Galaxy Ace 700 TL

zekicik47

Üye
:d::aha::allalla::heyo::box:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt