kesinlikle 5800 almayın!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turan

Üye
bende 5228 var. Tdlefonu ilk aldıgım günler çok rest atıyodu.d ama simdi öle bi sorun yok. TIKIR TIKIR ÇALIŞIYO ELLAM ,D

arkadaşım söylediklerinin hiçbiri bende olmadı.gayet güzel ve seri bi telefon 5800.ben memnunum.

erdi_s

Üye
Lütfen telefonu kötülemeyelim. Madem memnun degilsin ver 2000ni iphone al

vaybe.2 ay önceki yorumuma bakıyorum da ne kadar nefret etmişim 5800 dan.3-5 saat önce c6v40 flaşladım şimdi tekrardan aşık oldum 5800 a.v60 bekleme derdimde kalmadı bayagı rahatladım

eç038

Üye
    Konu Sahibi

vaybe.2 ay önceki yorumuma bakıyorum da ne kadar nefret etmişim 5800 dan.3-5 saat önce c6v40 flaşladım şimdi tekrardan aşık oldum 5800 a.v60 bekleme derdimde kalmadı bayagı rahatladım

sunrise mı kullandın kardeş.. link verebilir misin ?

hotlock

Üye
5800 alınacak bir cihaz değil ama özellklerine göre fiyatı uygun ama herşy berbat .

sude_07

Üye
sadece batarya başka sorun yok gps çekmediği yer yok

KesnLkLe 5800 aLmayın Derken ŞaşırtCı O SorunLar Çoqu KişiDe Yok Kamera kuLLanMayı biLene qeCe ve qünDüz Süper DyebLrim Şarj KonuSunDa MesLa Benım eLmDen 5 dk bLe Düşmez teL Hep internet kuLLanrıM 5 Saat qdyoR Hç Bı SorunLa KarşLaşMadım 1 yıL oLdu HerkeSe ÖneririM Bu Arada [C6 Piex touch] Kendi cFwmi kuLLanyoRum

benim telefonumda da yok bu sorunlar, sadece telefonla konuşurken batarya ısınıyor biraz.

1 senedir kullanıyorum ilk başta keşke almasamıydım dedim ama memnunum gps bağlanıyor bi sıkıntı yok 3-4 saat araç içinde istediğim şekilde kullanabiliyorum. telefonda konuşurken nete girebiliyorum. yada oyun oynayabiliyorum. youtube dan video izleyebiliyorum. t9la mesajımıda rahat rahat yazıyorum sorunsuz. he keşke olmasaydı dediğim tek şey işlemcisi ve ram değerlerinin düşük olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...