Kernelden anlayan bakabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

ERHAN58

ERHAN58

Üye
    Konu Sahibi
Kernelden anlayan bakabilir mi ?
Lg g2 kullanıcısıyım cloudy g2 3.3 yükledim ama hızlı şarj tüketimi var.kernel yükliyim dedim dorimanx yükledim.pek bi şey farketmedi.başka bi kernel yüklemek gerekirse bu hazır kernelin üstüne mi yüklicez.yoksa bu kernel silinip öle mi yüklenilmesi lazım.siliniyosa nasıl siliniyo.veya batarya performans önerisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Sarangni

Sarangni

Üye
Üstüne kurmanız gerekiyor. Wipe/Cache yapmanız yeterli olur. Kerneli silemezsiniz cihaz perte çıkar.

ERHAN58

ERHAN58

Üye
    Konu Sahibi
üstüne kurdum yeni kerneli ama dorimanx aynen duruyodu kaybolmadı.bende komple romu baştan kurdum ama şarj problemini çözemedim

mappaX

mappaX

Üye
Kerneli silemezssin ustune yazarsan diger Kernelin yerini alir

CoDeXx

Üye
Bunu deneme yanılma yoluyla halletmeniz lazım..Ya da bire bir aynı telefonu kullananlardan öğrenmeniz lazım..Farklı kerneller deneyin..Yüklediğiniz kerneller de cpu frekansları yükseltilmiş olabilir bu da sarji çok kısa sürede bitirir..Netten bulabilirseniz stock kernel yüklemeyi deneyin Yüklediğiniz rom ile daha stabilize çalışabilir .. eğer telefonunuz ile uyumlu ise siyah kernelı de deneyebilirsiniz..

Dediğim gibi en sağlıklı yol deneme yanılma şeklinde olacaktır..Bu arada dikkatli olun telefonu da fazla yormayın kas yapayım derken göz çıkarmayalım..

Invoke

Invoke

Üye
Hocam hala memnun değilseniz aosp tabanlı bir rom deneyin.
Kerneli de silip yenisini yüklemek diye bir şey yok. Genelde şöyle yapılır:
-Wipe yapmadan romu tekrar flashlarsınız.
-Sonra yüklemek istediğiniz yeni kerneli flashlarsınız.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kerneli silersen bir şey olmazki cihaz başlangıç logosunda bekler sadece bootloop yapar. cihazına uygun kernel cleaner dosyası varsa onu flashlayıp kerneli öyle kurabilirsin

ERHAN58

ERHAN58

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun komple yazilimini sildim tekrar yukledim sarj sureside bi kac oyle kullaninca duzeldi tesekkurler yorumlar icin

Üst Alt