[KERNEL][CM11][Khan Kernel][TRİM Destekli]

Sponsorlu Bağlantılar

aJHier

aJHier

Üye
Arkadaşlar 3.4.88 ve 3.4.89 da donma problemi yaşanmasının sebebini buldum benim hatam özür dilerim öncelikle. Kernel kendim için düzenlediğim kernel olduğu için ExtUV yani voltajı en düşük seviyeye getirmiştim her cihaz bu seviyeleri kaldıramıyor dolayısıyla bazı arkadaşlar donma problemi yaşadılar. En yakın zamanda normal voltajlı kerneli ekleyeceğim.

Sağol usta .
Çok iyi olur

lafactorial

lafactorial

Üye
Restart problemi derken ?
yeniden başlama veya donma problemiBuyrun arkadaşlar. Voltaj normal değerlere getirildi ve arco nun bugün yaptığı değişiklikler kernele eklendi.
Ben denedim fakat her ihtimale karşı isterseniz yüklemeden önce yedek alın.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, kosovali41 ve aJHier
aJHier

aJHier

Üye
Sağol Usta. deniyorum hemen.
arco'nun degiişikleri deyince yeni sürüm çıktı sandım bir an.d

• Beğen
Tepkiler: lafactorial

scope_123

Üye
10.2 güncellenmiş 11 de güncelleme alır yakında

lavasoft95

Üye
yeniden başlama veya donma problemiBuyrun arkadaşlar. Voltaj normal değerlere getirildi ve arco nun bugün yaptığı değişiklikler kernele eklendi.
Bunu en yeni cm 11le mi kullanalim yoksa bir onceki surumde olur mu

aJHier

aJHier

Üye
Yeni kernel gercektende donma sorununu giderdi

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve lafactorial

T.serdar

Üye
En son kernel sorunsuz ve trim destekli dimi? Deneyen varmi ona gore geccem bide bir onceki trim destekli kernel ile farki nedir ? 3.4.89 bahsediyorum :)

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilginize üzgünüm maalesef F2FS destekli kernelde boot gerçekleşmedi :(
bakalım sorunun neyden kaynaklandığını araştırıyorum
En son kernel sorunsuz ve trim destekli dimi? Deneyen varmi ona gore geccem bide bir onceki trim destekli kernel ile farki nedir ? 3.4.89 bahsediyorum :)

evet en son kernel trim destekli ve donma sorunları düzeltildi.
dene zaten eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsan(donma vs..) başka kernel yüklersin

3.4.89 değişiklikleri :

konuya ekliyorum teşekkürler Hakan :)

• Beğen
Tepkiler: kosovali41
lafactorial

lafactorial

Üye
arkadaşlar bilginize üzgünüm maalesef F2FS destekli kernelde boot gerçekleşmedi :(

dene zaten eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsan(donma vs..) başka kernel yüklersin

3.4.89 değişiklikleri :

Sende sağol bu arada benim bir fikrim var boot gerçekleşmemesi ile ilgili; sanırım rom dan kaynaklanıyor çünkü f2fs destekli bir rom olması lazım diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Sende sağol bu arada benim bir fikrim var boot gerçekleşmemesi ile ilgili; sanırım rom dan kaynaklanıyor çünkü f2fs destekli bir rom olması lazım diye düşünüyorum

romdan kaynaklı olacağını düşünmüyorum neden diye sorarsan Hakan kernel içinde gerekli değişiklikleri yaptık ve sistemin boot olması için fstab.qcom içindeki partition'ların uygun dosya sistemi ile(ext4,f2fs) okunabilir olması lazım
fstab.qcom'u değiştirmemize rağmen boot gerçekleşmedi bakalım
adb ile logcat almaya çalışıyorum(system startup logları) o loglar neden boot'un gerçekleşmediğini bize söyleyecek

lafactorial

lafactorial

Üye
romdan kaynaklı olacağını düşünmüyorum neden diye sorarsan Hakan kernel içinde gerekli değişiklikleri yaptık ve sistemin boot olması için fstab.qcom içindeki partition'ların uygun dosya sistemi ile(ext4,f2fs) okunabilir olması lazım
fstab.qcom'u değiştirmemize rağmen boot gerçekleşmedi bakalım
adb ile logcat almaya çalışıyorum(system startup logları) o loglar neden boot'un gerçekleşmediğini bize söyleyecek
hadi bakalım merakla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

T.serdar

Üye

3.4.89 değişiklikleri :

Tesekkurler hocam degisiklikleri tam anlamadim ama eminim digerinden daha iyidir :)

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler hocam degisiklikleri tam anlamadim ama eminim digerinden daha iyidir :)

değişiklikler stabilite için yapılan linux kernel değişiklikleri.(yani kernel her güncelleme ile daha stabil hale geliyor) bir önceki kernel üzerine bir sürü hata çözümü(fix) yapılmış

T.serdar

Üye
değişiklikler stabilite için yapılan linux kernel değişiklikleri.(yani kernel her güncelleme ile daha stabil hale geliyor) bir önceki kernel üzerine bir sürü hata çözümü(fix) yapılmış
Eyvallah hocam hemen deniyorum indirip :)

lavasoft95

Üye
En son kerneli en son cm11 ile mi kullanmamiz lazim ben sondan bi onceki surumunu kullaniyorum yeni kerneli kurayim mi yani ?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: lavasoft95 ve kosovali41
stackbyte

stackbyte

Üye
2014-04-14: CM-11.0 20140413-UNOFFICIAL bu kernel ile de donma yapar mı sürümden kaynaklı bunun donma sorunu değil mi arkadaşlar ?

hasaneness

hasaneness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bayfeat
murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar bu kerneli kurupta subway surfersi kasmadan oynayabilen varmı acil yardım.....

Takipçi Satın Al

Üst Alt