Kendinde yaşça büyük kızla çıkmak.

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tguzel7

Türe

Türe

Üye
Olgun kisilerden ben de hoslaniyorum. Yasitlarim cok cocuksu

BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
:stres:

• Beğen
Tepkiler: tguzel7
anılbaran

anılbaran

Üye
Dostum bak bence kendinden büyük bir kızla çıkmak kötü bir şey değil.Bi kere olgun biri oldugundan bi laf oldugu zaman çocuk gibi küsüp gitmez düşüncelerini düzgünce yansıtır ve daha mantıklı bir şekilde düşünür.Ben olaya olumlu bakıyorum yani aşkın yaşı olmaz :oke:

Türe

Türe

Üye
Dostum bak bence kendinden büyük bir kızla çıkmak kötü bir şey değil.Bi kere olgun biri oldugundan bi laf oldugu zaman çocuk gibi küsüp gitmez düşüncelerini düzgünce yansıtır ve daha mantıklı bir şekilde düşünür.Ben olaya olumlu bakıyorum yani aşkın yaşı olmaz :oke:

Her yerinden opuyorum rustu :oke: :op:

- - - Eklendi - - -

tatmış biri olarak söylüyorsun doğrudur :spr

Tatmis mi :hmmm

minoo

minoo

Üye
Beyler tam 13 argo yorum sildim. Bu ne demek? Muhabbetin seviyesini yerlere indirmişsiniz demek.
Yani ne demek istiyorum? Seviyeli bir şekilde fikir alışverişi yapın demek istiyorum.

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

gözlerim sulandı yeminle somuru:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Beyler tam 13 argo yorum sildim. Bu ne demek? Muhabbetin seviyesini yerlere indirmişsiniz demek.
Yani ne demek istiyorum? Seviyeli bir şekilde fikir alışverişi yapın demek istiyorum.

özür dileriz :(

• Beğen
Tepkiler: minoo

Üst Alt