1STayTRue35
Üye
abi yok böyle bir rahatlık ya kız sado yu arıyo çağırıyo bizim adamın verdiği cevap olmaz şu kodları bitirmem lazım diyo muhabbete bakk hele.![]()

abi yok böyle bir rahatlık ya kız sado yu arıyo çağırıyo bizim adamın verdiği cevap olmaz şu kodları bitirmem lazım diyo muhabbete bakk hele.![]()

Olgun kisilerden ben de hoslaniyorum. Yasitlarim cok cocuksu

bozulma hemen knk takılıyoruz bea.![]()

N'aptın be panpa?Olgun kisilerden ben de hoslaniyorum. Yasitlarim cok cocuksu

siz yapamıyorsunuz diye kıskanıyorsunuz de mi sizde o cesaret yok çünkü![]()

siz yapamıyorsunuz diye kıskanıyorsunuz de mi sizde o cesaret yok çünkü![]()

ne değiştircem la ben kaçıyom burdan
lafı değiştirmeee![]()

N'aptın be panpa?![]()
tatmış biri olarak söylüyorsun doğrudur
Oyle abi gormen lazim cok cocuklar

Dostum bak bence kendinden büyük bir kızla çıkmak kötü bir şey değil.Bi kere olgun biri oldugundan bi laf oldugu zaman çocuk gibi küsüp gitmez düşüncelerini düzgünce yansıtır ve daha mantıklı bir şekilde düşünür.Ben olaya olumlu bakıyorum yani aşkın yaşı olmaz![]()

tatmış biri olarak söylüyorsun doğrudur![]()

görmüş biri olarak yaniTatmis mi![]()

Dostum bak bence kendinden büyük bir kızla çıkmak kötü bir şey değil.Bi kere olgun biri oldugundan bi laf oldugu zaman çocuk gibi küsüp gitmez düşüncelerini düzgünce yansıtır ve daha mantıklı bir şekilde düşünür.Ben olaya olumlu bakıyorum yani aşkın yaşı olmaz![]()

hayırdır kardeş?gözlerim sulandı yeminle![]()
Beyler tam 13 argo yorum sildim. Bu ne demek? Muhabbetin seviyesini yerlere indirmişsiniz demek.
Yani ne demek istiyorum? Seviyeli bir şekilde fikir alışverişi yapın demek istiyorum.