
kendinden büyük bi kızla kendin gidip konuşacaksın öyle arkadaş araya sokmakla face ten falan olacak iş değil. yüz yüze konuşacaksın. faceden değil face to face yapacaksın![]()

aynen. günümün çoğu burlarda geçiyotamam sen her zaman buralar da mısın?.![]()
okullar açılana kadar. benim tavsiyelerime uy zararlı çıkmazsın kardeşim 
Dostum kız madem kasiyer çalıştığı yere git alışveriş yaparken şu nasıl şunun fiyatı ne bunu önerir misiniz..vs öyle öyle konuşmaya başla. Bir hafta böyle devam et sonra zaten yıllardır tanıyormuş gibi tükana girerken sana selam verir hoşgeldiniz beyfendi der. Sende hb efenim dersin. 2. haftada kız boşken git yanına böyle böyle de ben sana kara sevdayla tutuldum de. Zaten akşama gel beni bobamdan iste der![]()

aynen. günümün çoğu burlarda geçiyookullar açılana kadar. benim tavsiyelerime uy zararlı çıkmazsın kardeşim
![]()
zamanında niye çıkmadın ki sen karşıma bu sene lise bitiminde çok kız kaçırdım.. 
ben adeti değiştiriyorum ankaralı(içinden mi?) kızı anasından isteyeceğim![]()
ama konuşurken de boş konuşmayacaksın. düzgün konuş. akıcı konuş fazla kemküm etme seviyeli espriler ve şakalar yap.
olsun dostum kaçan kaçtı yapcak bişey yok sen şu an elindekine sahip çıkzamanında niye çıkmadın ki sen karşıma bu sene lise bitiminde çok kız kaçırdım..
![]()

ama konuşurken de boş konuşmayacaksın. düzgün konuş. akıcı konuş fazla kemküm etme seviyeli espriler ve şakalar yap.
![]()

olsun dostum kaçan kaçtı yapcak bişey yok sen şu an elindekine sahip çık![]()
muhabbeet varmış burda 
yok knk kadınlar pc ye benzemez sana göre değil yaniaynenmuhabbeet varmış burda
![]()

bak sen ayıp sana knk benimde bi sevgilim olacak artık
yok knk kadınlar pc ye benzemez sana göre değil yani![]()

pc için kızı bırakan adamdan ne hayır beklersinbak sen ayıp sana knk benimde bi sevgilim olacak artık![]()
kız güzel olmasa amenna.
pc için kızı bırakan adamdan ne hayır beklersinkız güzel olmasa amenna.

ama pc muhabbetine beni satmadın hiç knk adamımsın sen benimnapsaydım olum kız da herşeye muhabbet yapıyodu. bizim işimiz bu![]()

ama pc muhabbetine beni satmadın hiç knk adamımsın sen benim![]()
eyvallah 
aşk olsun knk ben öyle bir adammıyımeyvallah
![]()

olabilir knk olamaz mı
abi yok böyle bir rahatlık ya kız sado yu arıyo çağırıyo bizim adamın verdiği cevap olmaz şu kodları bitirmem lazım diyo muhabbete bakk hele.![]()

