Kendinde yaşça büyük kızla çıkmak.

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
kendinden büyük bi kızla kendin gidip konuşacaksın öyle arkadaş araya sokmakla face ten falan olacak iş değil. yüz yüze konuşacaksın. faceden değil face to face yapacaksın :D

• Beğen
Tepkiler: 35 TC 1923 ve BigHackeR35

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Dostum kız madem kasiyer çalıştığı yere git alışveriş yaparken şu nasıl şunun fiyatı ne bunu önerir misiniz..vs öyle öyle konuşmaya başla. Bir hafta böyle devam et sonra zaten yıllardır tanıyormuş gibi tükana girerken sana selam verir hoşgeldiniz beyfendi der. Sende hb efenim dersin. 2. haftada kız boşken git yanına böyle böyle de ben sana kara sevdayla tutuldum de. Zaten akşama gel beni bobamdan iste der :D

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
kendinden büyük bi kızla kendin gidip konuşacaksın öyle arkadaş araya sokmakla face ten falan olacak iş değil. yüz yüze konuşacaksın. faceden değil face to face yapacaksın :D

tamam sen her zaman buralar da mısın?. :)

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Dostum kız madem kasiyer çalıştığı yere git alışveriş yaparken şu nasıl şunun fiyatı ne bunu önerir misiniz..vs öyle öyle konuşmaya başla. Bir hafta böyle devam et sonra zaten yıllardır tanıyormuş gibi tükana girerken sana selam verir hoşgeldiniz beyfendi der. Sende hb efenim dersin. 2. haftada kız boşken git yanına böyle böyle de ben sana kara sevdayla tutuldum de. Zaten akşama gel beni bobamdan iste der :D

ben adeti değiştiriyorum ankaralı(içinden mi?) kızı anasından isteyeceğim :D

- - - Eklendi - - -

aynen. günümün çoğu burlarda geçiyo :) okullar açılana kadar. benim tavsiyelerime uy zararlı çıkmazsın kardeşim :oke:

:oke: zamanında niye çıkmadın ki sen karşıma bu sene lise bitiminde çok kız kaçırdım.. :(

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
ben adeti değiştiriyorum ankaralı(içinden mi?) kızı anasından isteyeceğim :D
:ehe ama konuşurken de boş konuşmayacaksın. düzgün konuş. akıcı konuş fazla kemküm etme seviyeli espriler ve şakalar yap.:D

• Beğen
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
:oke: zamanında niye çıkmadın ki sen karşıma bu sene lise bitiminde çok kız kaçırdım.. :(
olsun dostum kaçan kaçtı yapcak bişey yok sen şu an elindekine sahip çık :oke:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kadının büyüğü eve bereket getirir derler devam :D

doctorrr

doctorrr

Üye
ben önermem ama seviyorsan fazla söze gerek yok...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
4-5 yas farkla anca görücü usulü evlilik olur iliski olmaz olsa da 5-10 dakikalık paralı iliski olur..

:locked:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
tguzel7

tguzel7

Üye
aşk olsun knk ben öyle bir adammıyım :D eyvallah :oke:

abi yok böyle bir rahatlık ya kız sado yu arıyo çağırıyo bizim adamın verdiği cevap olmaz şu kodları bitirmem lazım diyo muhabbete bakk hele. :d:

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35 ve BigHackeR35
BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tguzel7 ve 1STayTRue35

Üst Alt