tavsiye ederim.kendinden küçüklerle çıkmaktan bin kat daha iyi. hiç olmazsa olgun olduklarında anlaşabiliyorsunuz.
kardeşim ben sorun olmaacağını düşünüyorum aranızda nesil farkı yok çünkübiriniz gençken biriniz yaşlı olmayacaksınız çünkü hadi göreyim seni
![]()
sen olmasan ben nerelere gitmiştim ALLAH bilir 

kardeş kız kaç yaşında sen kaç yaşındasın süle bakamya cidden güzellik bir yana (yeminle güzel). Bir tanışırsam super olacak.. Kız markette çalışıyor. Reon görevlisi. Açılmak veya tanışmak için ne gibi şeyler yapmam gerek ?

aksine olgun bir kız alay etmez dalga geçmez seni tanımaya çalışır seni küçük görmez.Aksine olgun olur diyosunuz ama olgun bi kız kendinden küçüklerle takılmaz takılmamalı sahsen ben takılmam kendimden çok büyük bi kızla.
1 yas büyük kız arkadasım oldu ve suanki de 1 yas küçük benden.Arkadas ortamları farklı ve arada 3-4 yas olursa dalga geçerler bebe biler derler arkanızdan ona göre![]()
kardeş kız kaç yaşında sen kaç yaşındasın süle bakam![]()

Aksine olgun olur diyosunuz ama olgun bi kız kendinden küçüklerle takılmaz takılmamalı sahsen ben takılmam kendimden çok büyük bi kızla.
1 yas büyük kız arkadasım oldu ve suanki de 1 yas küçük benden.Arkadas ortamları farklı ve arada 3-4 yas olursa dalga geçerler bebe biler derler arkanızdan ona göre![]()

kardeş kız kaç yaşında sen kaç yaşındasın süle bakam
- - - Eklendi - - -
aksine olgun bir kız alay etmez dalga geçmez seni tanımaya çalışır seni küçük görmez.
sana karşı birşeyler hissediyor mu yoksa sen tek taraflımısınşimdi kafa kağıdına baharsak aa 18e geçen ağustosun 6sında girmişim.. Kız tahminen 21-22-23-24 yaşları arasında.![]()
ilerletmek mi istiyorsun muhabbeti ilgisini çekmeye mi çalışacaksın 
bugüne kadar altı tane benden yaşça büyük kızla çıktım fakat 1-2 yaşta değil. ve ortamlarına da girdim. hepsi olgun ve anlaşılabilinir insanlardı hiç sorun çıkmadı. biraz da insanın kendisinden kaynaklanıyor. ortama ayak uydurmak gerek olgunluğun belirli bir seviyesine ulaşmak gerek.Kız demedim zaten arkadas ortamı dalga geçer kız büyükse kesinlikle olmaz yavastan sizin üzerinizdeki etkisini farkettikçe sinir krizleri geçirirsiniz.Evin reisinin kadın olması gibi düsünün.
bugüne kadar altı tane benden yaşça büyük kızla çıktım fakat 1-2 yaşta değil. ve ortamlarına da girdim. hepsi olgun ve anlaşılabilinir insanlardı hiç sorun çıkmadı. biraz da insanın kendisinden kaynaklanıyor. ortama ayak uydurmak gerek olgunluğun belirli bir seviyesine ulaşmak gerek.

sana karşı birşeyler hissediyor mu yoksa sen tek taraflımısınilerletmek mi istiyorsun muhabbeti ilgisini çekmeye mi çalışacaksın
![]()

o lise dönemindeDalgamı geçiyon la nefes alsın yeterŞaka bir yana bence bir erkek kendinden büyük olmayan ve max 4 yaş küçük bir kızla arkadaşlık kurmalı. Neden dersen dişiler bizden daha çabuk ergenliğe girip daha çabuk olgunlaşıyorlar. Liseden hatırlarım hep bir üst sınıftaki berkelerle çıkardı bizim kızlar
![]()
olgunlaşma ve gelişme fizikten kimyasala doğrudur. 
eski yöntemleri sana söylenen verilen bütün akılları unut.iki taraftı kardeşim.. Kızdada var gönül ama bi türlü konuşamıyorum..![]()
dilini çözeceksin başka çare yokk. gidip konuşacaksın mecbur.