MSN Messenger kendin msnden karşı tarafın pc 'sini dondur çok basit buyrun içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dinccine

Üye
msn hack i nasıl yapcaz

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Oldu paşam istediğin adresi söyle o MSN'e sahip adamın şeceresini çıkartalım hemen.
MSN Hack diye bir şey yok. Bazı lamerlerin "Msn hackliyorum" diye ortalıkta bağırmalarının sebebi hacker olduklarından değil, kullanımı basit 2 keylogger kullanabiliyor olmaları ve gariban kullanıcının da keylogger olduğunu farketmemesi.
Ha birde mail ile "biz hotmail müşteri hizmetlerindeniz bize parolanızı mail atın" diyenler var ek olarak. Tabi bunlara cevap veren saf da çok sayıda mevcut.
Ama MSN Hack diye bir şey yok.

aykt

aykt

Üye
msn hack die bişi yok sadece arkadaşın dediği gibi keylogger var öle şifreyi öğrenebilirsin ayrıca böle uzaktan yönetim yani bir nevi hack programı isteyen varsa turkojanı denesin derim bunlada msn şifresi öğrenirsin ama artık msnden .BAT uzantılı dosya alan varmı onu bilemem

Muhammed emre

Muhammed emre

Üye
saol teşekkürü fazla görmeyelim dii mi

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
eyw..arkadaşlar eleştiriler için...amaç bilgi paylaşmaktı ve paylaşıldı..ben de bilgilendim arkadaşlar sayesinde ama milletin işi hack yada parogram olmadığından amaç sadece msn e girmek face ye girmek ...böyle şeyleri 10yıl sonra bile yerler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt