MSN Messenger kendin msnden karşı tarafın pc 'sini dondur çok basit buyrun içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kendin msnden karşı tarafın pc 'sini dondur çok basit buyrun içeri
arkadaşlar eğer ben konuyu yanlış yere açtıysam ö.dilerim ama şimdi size nasıl olduğunu anlatayım

şimdi masaüstüne yada belli konuma yeni metin belgesi oluşturun ondan sonra yeni metin belgesinde START(caps lock açık olacak)bu startı alt alta sıralayın 200-800 arası sıralayın sonra farklı kaydet diyosunuz ize ismi veriyo yeni metin belgesi diye onun sonuna .BAT(caps lock açık)
yazıyoruz sonrada bunu arşiv halinde msn'deki karşı tarafa yolluyoruz ve açtığı zaman kesinlikle pc donacaktır çünkü yazdığınız start kadar komut dosyası ortaya çıkıyo ve bunu durdurmak imkansız çok zevkli bence yapın deneyin.ne kadar çok start yazarsanız okadar daha iyiolur tavsiyemm..

mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar sorunu olan iletsin...! EMEĞE SAYGI

• Beğen
Tepkiler: MeLih_061 ve Lord_oF_Dark

coolfresh

Üye
arkadaşım ilk yorumu ben yapiyim gerçekten çok işime yaradı tam istediğimi buldum çok sağol bu arada arkadaşlar bir teşekkürü fazla görmeyelim

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Çok eski bir numaradır bu olay.
Ancak bildiğim kadarıyla WLM ile BAT uzantılı dosyaları gönderemiyoruz salt olarak.
E rar'ın içinden çıkan BAT dosyasının ne işe yaradığını sormayan adam varsa zaten katli vaciptir ne hali varsa görsün.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ben bunu 5 sene öncesinden yapmıştım bilgisayar kitlendi ama ben 1milyona yakın kopyaladım:D:D:D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen nasıl yaptın yaaa sabır lazım 1 milyon tane için

aspıre

Üye
Bilgi için saol .denerim bi gün :) :kop:

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
birine gıcık olursam denerim ;)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Saçma ve Gereksiz Bir Konu Olmuş Benim Görüşüme Göre... Çok Eski Bir Yöntemdir Bu... Zaten Karşı Taraf Çocuk Değilse... ;) Bu Tür .Bat Dosyalasını Kabul Etmez... ;) Neyse İyi Forumlar...

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bence gereksiz değil önemli olan bilgilenmek bunu bilmeyenlerin sayısı bilenlerin sayısından 10 kat daha fazla buda demek oluyorki tam olarak herkes bilmiyor.ve sen biliyorsan sen koysaydın önemli olan burda paylaşmaktır bence.inşallah yanlış düşünmüyorumdur.

pesimist_style

pesimist_style

Üye
indir bi pro trojeni yedir karşıya resimle birleştir ole at oda alsın açsın tıkladığı anda server açlısacak programla istediğinizi yapacaksınız sifrelerden tutun tüm dosyalarına kişinin kamerasını bile açıcaksınız o anlamıcak bu daha etkili yöntem araştırın bence :D xd

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim bak bilmiyordum araştırıp bakıcam çok sağol

expolit

expolit

Üye
bunu biz 2002 de bulmştuk :pro:

--------------- Ekleme ---------------

:ehe:islik

eroyeren

eroyeren

Üye
işime yaramıs dıor adama bak yha

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
işime yaramıs dıor adama bak yha

kardeşim herkes senin gibi bilgili yada deneyimli olmayabilir belkide ilk defa pc sahibi oldu lütfen böyle yapma bir gün gelir bir konu hakkında biri de seni böyle aşağılasa ozaman anlarsın ne olduğunu benim başımdan çok geçti bu olay o arkdaşta düşe kalka öğrenecektir belkide senden daha deneyimli olabilirde bunu unutma

JrSparrow

JrSparrow

Üye
ben bunları 2 sene önce yapıyordum şimdi bıraktım :)

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
herzaman CTRL+C CTRL+V hehehehee :D:D:D

--------------- Ekleme ---------------

şimdi kendi pilgisayarımda denedim,mavi ekran verdi :D

dogandoganay

dogandoganay

Üye
modası geçti ama paylaşım için teşekkürler

kokowic

kokowic

Üye
güzel paylaşıms aol

ceki

Üye
ıyıde kardes vıs pro ları neıse yarıyo

bedavacı

Üye
ben yaptım çok kıyak bir şey saol blader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt