mehmettech
Üye
-
Konu Sahibi
-
Niye inanmayalim adam kac tane konu acmis bilgi almak icin sen inanmayabilirsin kisi karsisindakini kendinden bilirmisİnandınız mı gençler
Bu arkadasa cevap vermek istiyorum sadece maxi cepte 10larca konu açtım hepsinde en az arkadaşlar sağolsun 25_30 cevap yazmışlar ama sadece bura değil reklam olurmu bilmediğinden dolayı diğer sitelerin adını yazmakta kararsızım ama şunu söyleyeyim isteyince herşey olur gerçekten bende yapamam sanıyordum ama "çalışma çalışma " ışte yapmamam dersen yapamazsın bende bunu yaparken arkadaşlarım benle dalga geçiyordu bu foruma yayınlanmayacak cinsten laflar atıyorlardı şimdi ise onların halini düşünün... artık arkadaşlar gerçekten şu resimleri koymaya can artıyorum malesef evde pc yok , corby 2 de tarayıcı yükledim o bile desteklemiyo gerçekten şu resimleri koymayı istiyorum öglene doğru internet kafeeden atarım inşallah birkez daha sağolunİnandınız mı gençler
Piyasada gerçekten bulmak çok zordu bende kullandığım(bi önceki) cep telefonumu feda ettimÖncelikle helal olsun ama işlemciyi rami tek olarak nasıl temin ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?