Dün haberi alır almaz deneme sürümünü indirdim fakat her zaman ki gibi Araba oyunlarının vazgeçilmez özürlüsü olduğumdan oynayamadım tabi sildim ama güzel oyun
ne bu 7.8 8,0 yanı bu nokıanın yaptıgı en malca sey oldu sankı daglar fark var l 900 le 920 arasnda l 900 le magazaya gırdıgımızde ne bı yenılık ne bı oyun hıc bısey yok bumudur yanı. sımdı kısaca nokıa 2 3 tane lumıa telefonamı oyun cıkarcak guncelleme yapcak eyy vah vah.
ne bu 7.8 8,0 yanı bu nokıanın yaptıgı en malca sey oldu sankı daglar fark var l 900 le 920 arasnda l 900 le magazaya gırdıgımızde ne bı yenılık ne bı oyun hıc bısey yok bumudur yanı. sımdı kısaca nokıa 2 3 tane lumıa telefonamı oyun cıkarcak guncelleme yapcak eyy vah vah.
durumun Nokia ile bir alakası yok,uygulama yapımcısı diğer kullanıcıları bekletmemek için ilk surumu direk paylaşmış ve açıklama olarak diğer cihazlara da geleceğini söylemiş .
Arkadaşlar indirdim ama açılmıyor. Gri ekran geliyor sadece ? Sebebi ne olabilir. Loading falan hiç bir şey yok. Sadece gri ekran var.
Lumia 920'den gönderildi
Arkadaşlar indirdim ama açılmıyor. Gri ekran geliyor sadece ? Sebebi ne olabilir. Loading falan hiç bir şey yok. Sadece gri ekran var.
Lumia 920'den gönderildi
Tamamdır yeniden başlattım akıyorum Fiat 500 Abarth ile tabi sonuncu olarak
Kardeşim elimden aldı adam saniyesinde üçüncü oldu
Lumia 920'den gönderildi