Raso66 Üye Yok ya ben real manu gs falan alıyom ama süper oyun tezahürat yapılmasını isterim bu oyunda önceki gibi oyuncu isimleri yanlış demi Son düzenleme: 5 Şub 2015
Yok ya ben real manu gs falan alıyom ama süper oyun tezahürat yapılmasını isterim bu oyunda önceki gibi oyuncu isimleri yanlış demi
Raso66 Üye Jan' Alıntı: Olsun ya idare eder en azından güncel :/ Genişletmek için tıkla ... Neresi güncel kadrolar full yanlışken
Jan' Alıntı: Olsun ya idare eder en azından güncel :/ Genişletmek için tıkla ... Neresi güncel kadrolar full yanlışken
ferarix Üye thannk you mannnnnnnnn real football 2013 or 2014 I would be glad if you can spec is very good to .Meanwhile
thannk you mannnnnnnnn real football 2013 or 2014 I would be glad if you can spec is very good to .Meanwhile
Silinen Üye 2574464 Kapalı Hesap Adam bir zamanlar o kadar emek vermiş, siz gelip beş para etmez yazıyorsunuz. Emeğe saygı lütfen.
Silinen Üye 2574464 Kapalı Hesap Raso66' Alıntı: Ben oyuna dedim. Emeğede saygı duyuyorum teşekkürde ettim zaten Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm, benim hatam
Raso66' Alıntı: Ben oyuna dedim. Emeğede saygı duyuyorum teşekkürde ettim zaten Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm, benim hatam
AhmetTekin2405 Üye evet Bide tüm gol seslerimi kendim yaptım maçta gol olunca spiker susuyo bişi söylemiyo
Hermaphroditos Üye AhmetTekin2405' Alıntı: evet Bide tüm gol seslerimi kendim yaptım maçta gol olunca spiker susuyo bişi söylemiyo Genişletmek için tıkla ... Ses dosyasını değiştirirken kendi ses dosyana orjinal dosyanın adını koy. Eğer böyle yapmadıysan çalışmaz.
AhmetTekin2405' Alıntı: evet Bide tüm gol seslerimi kendim yaptım maçta gol olunca spiker susuyo bişi söylemiyo Genişletmek için tıkla ... Ses dosyasını değiştirirken kendi ses dosyana orjinal dosyanın adını koy. Eğer böyle yapmadıysan çalışmaz.