ModX
Moderator
HeeEvet ama insanlarla ilgilenen çalışanlar için örneğin hastane de randevu veren kişiler için , o kadar insanla uğraşıp saatlerce aynı yerde duruyorlar asabi olabilirler diye düşünürüm.
zengin mi sandın bizipardon zaten öyleyim
Çocukken mahalledeki bakkaldan aldığımı şeyleri, nereden aldın ? diyenlere " bizim bakkaldan " derdimBakkala gidin la
Asabiyet kişinin kendini kontrolü ile alakalıdır.Evet ama insanlarla ilgilenen çalışanlar için örneğin hastane de randevu veren kişiler için , o kadar insanla uğraşıp saatlerce aynı yerde duruyorlar asabi olabilirler diye düşünürüm.
o kadar insanla uğraşıp saatlerce aynı yerde duruyorlar asabi olabilirler diye düşünürüm.
Bizim mahallede de "bizim bakkal" diye bi bakkal vardıÇocukken mahalledeki bakkaldan aldığımı şeyleri, nereden aldın ? diyenlere " bizim bakkaldan " derdim
Karşı tarafın sonraki sorusu ise " sizin bakkal mı var " şeklinde olurdu
Asabiyet kişinin kendini kontrolü ile alakalıdır.
Sizin bakkal mı hayırlı olsunBizim mahallede de "bizim bakkal" diye bi bakkal vardı
zaten sıra bekleme olayı çok garibime gidiyor. örneğin nüfus müdürlüğünde bir kişi ilgileniyordu kaç saat sıra bekledim. sıramın geldiğini anlamak için de bir şey yoktu..Belli bir eğitim düzeyini aşmış ülkelerde, bunun gibi sorunlar göremezsin.
Ne insanlar seni uğraştırır, ne de senin asabi olmana gerek kalır.
EfsaneSizin bakkal mı hayırlı olsun
Birde babanın yeri var mesela
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bizim mahallede de "bizim bakkal" diye bi bakkal vardı
Zaten en büyük sorunlardan biride bu ya herkes vurdum duymaz olmuş, alıcılar kapalı.Belli bir eğitim düzeyini aşmış ülkelerde, bunun gibi sorunlar göremezsin.
Ne insanlar seni uğraştırır, ne de senin asabi olmana gerek kalır.
Aklıma bu haber geldi.
Hepsine bakın ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya doktor ilaç yazmıyor diye doktora kızanlar var. Doktor hastalığımı bulamadı diyenler var. Çok komik.Zaten en büyük sorunlardan biride bu ya herkes vurdum duymaz olmuş, alıcılar kapalı.
Yıllarca okumuş doktor bile vatandaşın bu pskikolojisinden dolayı daha derdini anlatmadan ilaç yazar hale gelmiş
Bu ülkede, en iyi doktor en fazla ilaç yazan doktordur zihniyeti var.Halbuki malum ülkeler ilaca son çare olarak başvururlar.Ya doktor ilaç yazmıyor diye doktora kızanlar var.
Hele o ameliyatta eşya unutma durumu. Nası bi sorumsuzluk nası bi vicdansızlık.Bu ülkede, en iyi doktor en fazla ilaç yazan doktordur zihniyeti var.Halbuki malum ülkeler ilaca son çare olarak başvururlar.
Bir de çok gelişmiş ülkemizin çok gelişmiş bir sağlık yönetimi var.Sayısı binleri aşan hastane mağduru insan var, peki onlar ne yapsın.
Karnında makas unutulandan tut, yoğun bakımda göbek atan üstelik yaptığı rezilliği cep telefonundan paylaşan hemşirelere, diş için gidip gözünü kaybedenlere, kan vermeye gidip, ölümcül hastalık kapanlara...
Bu ilaçlar yüzünden bende doktorlarla çok münakaşa görüyorum.Bu ülkede, en iyi doktor en fazla ilaç yazan doktordur zihniyeti var.Halbuki malum ülkeler ilaca son çare olarak başvururlar.
Bir de çok gelişmiş ülkemizin çok gelişmiş bir sağlık yönetimi var.Sayısı binleri aşan hastane mağduru insan var, peki onlar ne yapsın.
Karnında makas unutulandan tut, yoğun bakımda göbek atan üstelik yaptığı rezilliği cep telefonundan paylaşan hemşirelere, diş için gidip gözünü kaybedenlere, kan vermeye gidip, ölümcül hastalık kapanlara...
Senin iş daha fenaymışBu ilaç yüzünden bende doktorlarla çok münakaşa görüyorum.
Üzerinizden geri kulak çınlaması var bende bir dünya ilaç kullandım zamanında...
Biz deneme tahtası yada deney faresi miyiz anlaması imkansız
SağolasınSenin iş daha fenaymış
Kulak çınlaması da çok beter bi şey ya evlerden ırak geçmiş olsun sana da.
Senin yine iyi.. benim her gün karnım ağrıyor kaç kere ilaç kullandım geçmedi. dertse yolda yürürken otururken uyanınca vs.Sağolasın
Ama geçmesi biraz zor gibi eğer bir gün geçerse nasıl geçtiğini buraya yazarım.
Kendimi bildim bileli sol kulağımda aşırı derecede çınlama var ve son 3 yılda iyice arttı uyuyamıyorum düzenim bozuldu...
En son doktora gidince baktım yine yazacak dedim ki artık birşey yazma doktor bey bana sadece uyku ilacı yaz dedim.
Her gün mü ?Senin yine iyi.. benim her gün karnım ağrıyor kaç kere ilaç kullandım geçmedi. dertse yolda yürürken otururken uyanınca vs.
Ben kulak çöpü kullanıyordum kulak tıkanmış. Nasıl ağrıyo anlatamam. Gittik acile ilaç verdi. Hap kafam kadar. İçmedim ilaçları. Bi haftada falan geçti. Bi iki hafta da çınlama yaptı. Sakız çiğnediğimde geçiyordu. Bence dene biSağolasın
Ama geçmesi biraz zor gibi eğer bir gün geçerse nasıl geçtiğini buraya yazarım.
Kendimi bildim bileli sol kulağımda aşırı derecede çınlama var ve son 3 yılda iyice arttı uyuyamıyorum düzenim bozuldu...
En son doktora gidince baktım yine yazacak dedim ki artık birşey yazma doktor bey bana sadece uyku ilacı yaz dedim.
Doktor verdi ve geçmedi öyle miSenin yine iyi.. benim her gün karnım ağrıyor kaç kere ilaç kullandım geçmedi. dertse yolda yürürken otururken uyanınca vs.
1000 mg antibiyotik vermiştir sana o gibi işlemlerden uzak durmak lazım...Ben kulak çöpü kullanıyordum kulak tıkanmış. Nasıl ağrıyo anlatamam. Gittik acile ilaç verdi. Hap kafam kadar. İçmedim ilaçları. Bi haftada falan geçti. Bi iki hafta da çınlama yaptı. Sakız çiğnediğimde geçiyordu. Bence dene bi
Bu ülkede, en iyi doktor en fazla ilaç yazan doktordur zihniyeti var.Halbuki malum ülkeler ilaca son çare olarak başvururlar.
Çok sinir bozucu bir durum gerçekten çok üzüldüm acil şifalar dilerim.bende ki çok fena bir şey inan sessizliğe hasret kaldım
Kulak çöpünden uzak durmanı öneririm.Kulak zarına zarar verdiği bilinen bir gerçek.Ben kulak çöpü kullanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?