Kasayı Telefoncuya Açtırmak Garantiyi Bozar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler bu gorilla glass üzerine bazı lekeler oldu ıslak bezle çıkmıyor yağmı benzinmi ne emin değilim baya ekrana iyi yapışmış neyle silmemi önerirsiniz?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
orucu sigara..garantiyi yetkisiz servisdeki telefoncu bozar :)

enterneoll

enterneoll

Üye
bir fotoğraf gönderde görelim ona göre birşey söyliyelim

vegatablo

vegatablo

Üye
yetkili servis root ney onu bile bilmiyo kaldiki garantilimi diye arastirsin

• Beğen
Tepkiler: .caner.
blacktalon

blacktalon

Üye
garantiyi bozar ve yanında telefonda bozulabilir dikkat etmek gerek bozulursa garantide bozulsun gönder bence

rapocal87

Üye
kardeş gönder garantiye gitsin garantisinin gitmesinden iyidir , çoğu telefoncu garantisi bozulmaz der niye çünkü para kazancak adam :) sen birine iş yaptırırken ölceksin dermisin sonunda? D:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
bir fotoğraf gönderde görelim ona göre birşey söyliyelim

Bu aralar işlerim yoğun biraz resim alabileceğim bir telefon yok şu an bu lekeler zaten gün ışığında daha net görünüyo ıslak bezle silince o lekeler çıkmıyor yinede en kısa zamanda bi resim alabilirsem net olarak koyarım. Lekeler gorilla glasın üstünde silince o lekelerin olduğu yerler yağa su damlatmış gibi su o lekelerin olduğu yerlere işlemiyor. Tarifide zor görmen lazım :D Muhtemelen elimden yağ falan bulaştı yada ufak bi ihtimal benzinde olabilir motora benzin alırken kapaktan elime elimden telefonamı nası oldu bilmiyorum :S Lekelerin içinde değil dışında olduğuna eminim olmadı kazıyacam :D

Garantiyede şimdilik yollamayacam leke çıkarıcı birşeyler bulup iyice bastırıp silecem en kısa zamanda bakalım :S

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Az önce aradım garantiyi illa bi görmemiz lazım dediler olmassa yarın gönderecem siler temizlerlermi ekranımı değişirler bilmem yada garantiye girmiyosa istedikleri ücrete göre yapın yapmayın diyecem sorunuda hallettikten sonra 50 lira civarında görünmez çizilmez parmak izi tutmaz bir jelatin alıp ön arka takıp pırıl pırıl kullanacam hor kullandım ama sağlam telefon :D

Invoke

Invoke

Üye
Yalnız imzandan anladığım kadarıyla custom rom kurmuşsun? Zaten garanti gitmiştir :/

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kullandığım stock 4.1.2 ve rootlu bir şekilde bugün gönderdim :D Kutunun içinede roman yazdım bir alay suçlama yaptım ekran değiştiniz lekeler oldu çıkmıyo ses açma tuşunu bozuk gönderdiniz odur budur bakalım neler olacak :D

Invoke

Invoke

Üye
Telefonu kullandığım stock 4.1.2 ve rootlu bir şekilde bugün gönderdim :D Kutunun içinede roman yazdım bir alay suçlama yaptım ekran değiştiniz lekeler oldu çıkmıyo ses açma tuşunu bozuk gönderdiniz odur budur bakalım neler olacak :D

Bakalım :D sorun olmaz . İnş.

.caner.

.caner.

Üye

İnşallah sorun çıkmaz :oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
keşke unroot yapmaymışsınız ama iş işten geçmiş, bir şey olmaz umarım.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Valla bişey olacağını düşünmüyorum çünkü sıkıntılar hep donanımsal olunca belkide telefonu açmazlar bile :D