Kasayı Telefoncuya Açtırmak Garantiyi Bozar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Kasayı Telefoncuya Açtırmak Garantiyi Bozar mı?
Geçen hafta ekran sorunundan dolayı garantiye gönderdiğim S3 ekran değişimi yapılarak geri gönderildi. Herşey iyi güzel hoş olmuş ama ses arttırma ve azaltma tuşunda ses arttırma tuşu içine basık kalıyor. Garantiye göndermeden önce sorun yoktu ekranı değişmişler ama takarken ses açıp kapama tuşunu bozmuşlar bunun için tekrar gönderip en az 1 hafta daha beklemek istemiyorum :vur

Telefoncuya götürüp açtırsam ve o tuşun altında lastikmi var ne varsa artık onu düzeltsek garantiyi bozar mı? Ses kapama tuşu normal ama ses açma tuşuna bastığımda içine gömülü kalıp arka arkaya basmaya olanak tanımıyor. Sırf bi tuş içinde 1 hafta daha telefonsuz kalmak istemiyorum :S ne dersiniz?

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Her türlü telefona müdahale garantiyi bozar.

-Emre

-Emre

Üye
Bence git bi telefoncuna sor. Sonuçta garantiye de o gondercek. Guveniyorsn verdiği cevaba göre hareket edersin

MrExpert

MrExpert

Üye
Yetkili servis değilse Garantiyi bozar.

enterneoll

enterneoll

Üye
ver abi sağlam olsun

marist

marist

Üye
Tabiki anlarlarsa garanti kapsamı dışına çıkar.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuya bende sordum biz bunu açmayalım garantiyi bozar dedi ama bende garantiye tekrar göndermek istemiyorum. Nasıl anlarlarki? Sonuçta telefon garantiye gitti bir kere açılmış oldu :ehe

Dampierre

Dampierre

Üye
Anlamazlar merak etme. Benimkisi şuan serviste ve daha önce 2 kere kameraya kaçan tozları temizlemek için açtım. Şu an garanti kapsamında işlem görüyor. Ama ben çok temiz çalıştım, parmak izi bile bırakmadım.

• Beğen
Tepkiler: rtaymus07
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben kendim elimi sürmem ama sadece bir tuş için göndermek istemiyorum hani kırık falan olsa tamam göndereyimde sadece kasayı takarken o tuşun lastiğimi kaydı ne oldu bilmem adam gibi gönderseler olmaz zaten :D

Dampierre

Dampierre

Üye
Valla ben kendim elimi sürmem ama sadece bir tuş için göndermek istemiyorum hani kırık falan olsa tamam göndereyimde sadece kasayı takarken o tuşun lastiğimi kaydı ne oldu bilmem adam gibi gönderseler olmaz zaten :D

Telefoncu arkadaşın ilk önce s3 disassembly videoları izlesin bir iki tane, açarken yanlış yerden fazla zorlayıp kasayı çatlatmasın kırmasın. Mesela S2 de kritik bir yer var sökmede, videoları izlemeseydim kırmış ya da çatlatmış olabilirdim kasanın alt tarafını, dikkatli açmak gerekiyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ben bunu iyice bir düşüneyim

Silinen Üye 2454346

Kapalı Hesap
Ne sorunu var

.caner.

.caner.

Üye
Bozar dostum

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bozar, sadece yetkili servislere basvurun

Dampierre

Dampierre

Üye
Eğer açan kişi "kazma" ise bozar. Kendim, çeşitli nedenlerden dolayı 2 kez açmak zorunda kaldım. Bir ay sonra falan s2 ve s3 te sık görülen bir sorun olan, kamerada siyah noktalar oluştu, verdim garantiye, hiçbir sıkıntı olmadan değişti. Anlayamazlar içinden bir parçaya hasar verip kırmadıktan sonra.

Yetkili servis, sizden benden iyi değil. Telefonlara çok kaba davranıyorlar. Kamera değişiminden sonra kasa aralıklı geldi, göz var nizam var nasıl o çıt çıt lı yeri kapatmadan telefonu geri yollayabilirler. Kendim baştan söküp takmak zorunda kaldım. Vidaları da ölümüne sıkmışlar, yalama olsa ne yapacağım belli değil.

İşçiliği iyi olan bir elektronikçi, bir saatçi, her türlü açar kapar ve servis anlayamaz.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Vidaları bozmadan kasayı zorlamadan açarsan bişey olmaz kardeşimin minisini toz kaçtığı icin soktum 1 ay sonra ekranı çatladı servise yolladık anlamadılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Valla bir süre böyle kullanıp ileride tekrar gönderecem yine telefon beklemek istemiyorum. Şimdide ekranda bazı lekeler oldu çıkmıyor :D Yağmıdır benzinmidir anlamadım ıslak bezle sildiğimde çıkmıyor baya bi işlemiş amoled ekrana :D

enterneoll

enterneoll

Üye
sadece geceleri siyah renkte gözüken olay mı bide resim paylaşırsanız iyi olur merak ettim

mmzzkk

mmzzkk

Üye
Garanti şirketlerine bu kadar bağlı olmayın. Yine bir işi adam gibi yapamamışlar. Bi yeri düzeltirken yine bi yeri bozmuşlar. Yıllarca garanti şirketlerinin kuyruklarında bekledim. Hiç biri beş para etmez mahalle tamircisinin yanında :D garanti giderse gitsin üzülmeyin arkadaşlar :D

enterneoll

enterneoll

Üye
hahaha aklıma şu soru geldi: Telefonun kasasını telefoncuya açtırmak caizmidir ?