Kasa ile ekran arasındaki açıklık....

alical33

Üye
valla bende başlarda sesi umursamamıştım telefonsuz kalmaya değmez sanki hemen köşesine bastırıp telefonumu sallıcam diyodum sonra bi anda nolduysa oldu bi baktım teli aldığım bayideyim

Konu Sahibi
benim tek ekran sorunum var şuan için çok şükür bir şey yok gibi başka ama acaba yaptırtsam mı diye düşünüyorum değişim yapmazlarsada kasa boşuna açılıcak o yuzden

alical33

Üye
benim tek ekran sorunum var şuan için çok şükür bir şey yok gibi başka ama acaba yaptırtsam mı diye düşünüyorum değişim yapmazlarsada kasa boşuna açılıcak o yuzden
valla bende kasa açıldı diye değiştirtmeye çalışıyorum bugün faturayı gönderdim nolacak bakalım mahkemeyle falan uğraştırmadan değiştirirler inşallah

Konu Sahibi
Ya yemisim 2 yil garanti var zaten baktim ollmuyor sonra veririm sonic duzelmesi gereken birsey varsa simdide yapilir sonrada

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ya yemisim 2 yil garanti var zaten baktim ollmuyor sonra veririm sonic duzelmesi gereken birsey varsa simdide yapilir sonrada

ya bir telefon aldiniz keyfini sürün. Biraz oluruna bırakın. Yoksa cihazi kendinize zehir ediceksiniz.

Tepkiler: ardacumhur

n000k

Üye
1 ton laf söylemişsin.ben dedim sana sen çok takıntılı olduğun için şansızlık buluyor. ve daha o zaman söyledim sana git başka tel al diye ben söylüyorum hiç bir sorun yok telimde.. sende ufak bir sorun var diye bu yorum yapılarak sanki genel bir sorunmuş gibi yorumlamışsın..

kesinlikle kimse nokia sağlam demesin değil o eskidendi nokia cidden ölmüş yani , note 2 alırdım en azından sorunu çıkan pek yok servisi ilgileniyorda

nokia ölmedi dostum tamammı? ben çok memnunum iyiki almışım.. ayrıca.. nokia sadece türkiyeye çalışmıyor . tüm dünyaya çalışıyor.. türkiye nokia destek hattından nokia mı sorumlu?başka ülkelerde destek hattıyla sorun yaşanıldığını ben hiç duymadım.. türkiye temsilcisi sorumlu.. yani sorumlu insan yine bizden biri.. bu kadar aşağılamaya gerek yoktu cidden.. keşke note 2 alsaydın..

Tepkiler: PureFood, bulutsuzgece ve alical33
    Konu Sahibi
Sinirli olarak yazdim servisi yuzuden ozerlikle eger servis zaten telefonu acsaydi diyicek cok sey vardida neyse buraya sitemlerimi yazdim , birds beni elestirmene gerek yok cunku o kadar pars veripde Boyle bit servisle karsilasip Boyle cihazla karsilasmak emin ol hic hoş değil . Nokıa her zaman savunurum ancak lütfen bana aldıktan sonra ilgilendiklerini savunma ilk calışcakları firmaları güzel seçsinler kvk Apple gibi adı var o kadar sirkecideki Mahmut garanti daha çok ilgileniyor