Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1800 FAZLA

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 ye göre pil ömründe ciddi bir fark var

0MG90

0MG90

Üye
Burası Türkiye...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
yanlız hepsiburada.com'da bişey dikkatimi çekti;
o 1020'nin fiyatı ney layn öyleeee :blink: :ohannes: :oha:

oldu olcak 1520 ile aynı fiyata sat :dry:

bu site indirim nedir, promosyon nedir, kampanya nedir bilmiyo mu acep : ?

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yalnız aynı sitede S5 var 2300 - note3 2000 - S4 1700 bunlara göre 1800 Pahalı be

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mediamarkt gittim bugün. Lumia fiyatlarına bir bakayım dedim bakmaz olaydım!! Resmen yakaladıklarını öperim moduna girmişler!! 620 ye 650 tl fiyat etiketi çakmışlar.
yanlız hepsiburada.com'da bişey dikkatimi çekti;
o 1020'nin fiyatı ney layn öyleeee :blink: :ohannes: :oha:

oldu olcak 1520 ile aynı fiyata sat :dry:

bu site indirim nedir, promosyon nedir, kampanya nedir bilmiyo mu acep : ?

0MG90

0MG90

Üye
LG g3 ün 16 gb lik versiyonu donanım anlamında da kırpılmış olması lazım iyice bir inceleyin. Fark var 32 gb lik versiyonuyla arasında.
16gb da 2gb ram 32 gb da 3gb ram farkı var

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Mediamarkt gittim bugün. Lumia fiyatlarına bir bakayım dedim bakmaz olaydım!! Resmen yakaladıklarını öperim moduna girmişler!! 620 ye 650 tl fiyat etiketi çakmışlar.
Abi bizim felsefemizi biliyon, telefonda söylemiştik zaten :sirit: Bırak millet sıfır telefona böyle eşek yüküyle para vermeye devam etsin :alkis

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve Aybin.Kilic

ArMaGeDdOn_87

Üye
LG g3 ün 16 gb lik versiyonu donanım anlamında da kırpılmış olması lazım iyice bir inceleyin. Fark var 32 gb lik versiyonuyla arasında.
ram farkı var,930 ile 16gb LG G3 ü kıyaslarsak eğer LG G3 daha üstün gözüküyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
930 a 1799 tl para verdikçe millet onun fiyatı inmez

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
beats

beats

Üye
lm 930 ilk hata güncellemesi aldı bize hala 8.1 yok el insaf be....
Bunlar paylaşıldı ayrıca gelen güncelleme yok, okuduğunuzu da anlamamışsınız. Lumia 930'un renk kalibrasyonunda ufak bir sorun varmış ama bu Ayarlar>Ekran menüsünden düzeltiliyormuş olay bu. Lumia Cyan dağıtımına başlandığına dair hâlâ resmi duyuru yok, şurada:

oysu

oysu

Üye
Sİzin kafanızda insalar düşünürse o zaman firmalar her sene tasarım değiştirip çok az donanım koyup yüksek fiyatlara satsınlar. Sen şunu anlamıyorsun bu sarhoşlukla da anlamayacaksın. Muadillerine göre bir kıyaslama yapsan olay çözülecek sen tek taraflı bakıyorsun objektif bak. Tabiki 820 1020 920 kullanıcıları alıştıkları glance ekranı 1800 tl veripte aldığı telefonda arayacaktır çünkü alışmıştır buna. Hani bazen diyorsunuz ya bu kadar para veriyoruz telefonda o yok bu yok buda aynı şey. Ben kullanıcıyım kardeşim sana da soracak değilim ne isteyip istemediğimi. diyorsun ki 300 mah için tantana yapıyorsunuz yeri gelir o 300 mah lık fark seni telefona aşık edecek işlere yarayabilir. Bi telefonu gönül rahatlığıyla kullanmak var birde temkinli kullanmak var. Ben 1800 tl verip temkinli kullanacaksam neden o kadar para vereyim. G2 gibi bir telefonda 3000 mah batarya varken senin gelip 300 mah için vır vır demen mantık değil. Ona bakarsan şu telefona neden 3000 koymadılar da dedik biz. Seni bilmem ama ben pile önem veriyorum sen 920 kullanıyorsun 2000 mah benim 820 me göre çok çok iyi ben senin gibi kullanınca öğleni zor görüyorum. Korka korka giriyorum internete. O yüzden benim için pil önemli. 2gb ram snap800 lede kimseyi kandırmasınlar. G2 de çok önce koydular ve 1800 e çıktı pil yüksek ekran olarak iyi tasarım oalrak ince hafif tam F/P telefonu. Acaba hangi editör bu telefona F/P telefonu diyecek çok merak ediyorum?

Tamam wp de bu donanım uçar ama işte satışta öyle olmuyor zaten mimlisiniz piyasada bütün satıcılar almayın bunda uygulama eksik özellikler eksik diye alıcıları başka telefonlara yönlendiriyor ve siz 1800 tl den giriyorsunuz 1600 den gitseydi böyle bir agresif fiyatla başarı sağlanabilirdi Türkiye de ama bu fiyatla yemez. Bide sizin bu gördüğünüz fiyat hepsiburada fiyatı acaba nokia shoplarda teknosada fiyat ne olacak asıl ona bakmak lazım. Kendi kendinize savunmaya geçmeyin bariz bir şekilde haleflerine göre eksik özellikleri olan bir telefon. G2 gibi bir telefonu yurt dışı garantili olarak istanbulda belli yerlerden 1100 tl ye bile alabilirsiniz alan arkadaşım var.
Arkadaşlar bence batarya kaç mah ? Önemli olan bu değil.İdareli kullanabilmek önemli 4000 mah olsa oyunla bilmem neyle yine bitirirsin onu. Bende 12 saat giden 920 bataryası kullansın diye babama verdim sonuçlar resimde.
Tabi benim gibi kullanmıyor ama whatsapp facebook o kadar.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
1800 geçmez dedim ve öylede oldu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Herkesle aynı fikirdeyim.
1- Geç kalındı.
2- Fiyat yüksek.
3- Batarya zayıf.
4- Satış oranı çok düşük kalacak.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: goktas19, erhanercan ve Akhtoher

Emre

Üye
mağazayı büyütün siz cep telefonu fiyatlarını değil.

smltrl

Üye
En azından 800-900 serisini bari küçük ekran çıkarın da üst düzey bi telefon alalım ya

Üst Alt