Sİzin kafanızda insalar düşünürse o zaman firmalar her sene tasarım değiştirip çok az donanım koyup yüksek fiyatlara satsınlar. Sen şunu anlamıyorsun bu sarhoşlukla da anlamayacaksın. Muadillerine göre bir kıyaslama yapsan olay çözülecek sen tek taraflı bakıyorsun objektif bak. Tabiki 820 1020 920 kullanıcıları alıştıkları glance ekranı 1800 tl veripte aldığı telefonda arayacaktır çünkü alışmıştır buna. Hani bazen diyorsunuz ya bu kadar para veriyoruz telefonda o yok bu yok buda aynı şey. Ben kullanıcıyım kardeşim sana da soracak değilim ne isteyip istemediğimi. diyorsun ki 300 mah için tantana yapıyorsunuz yeri gelir o 300 mah lık fark seni telefona aşık edecek işlere yarayabilir. Bi telefonu gönül rahatlığıyla kullanmak var birde temkinli kullanmak var. Ben 1800 tl verip temkinli kullanacaksam neden o kadar para vereyim. G2 gibi bir telefonda 3000 mah batarya varken senin gelip 300 mah için vır vır demen mantık değil. Ona bakarsan şu telefona neden 3000 koymadılar da dedik biz. Seni bilmem ama ben pile önem veriyorum sen 920 kullanıyorsun 2000 mah benim 820 me göre çok çok iyi ben senin gibi kullanınca öğleni zor görüyorum. Korka korka giriyorum internete. O yüzden benim için pil önemli. 2gb ram snap800 lede kimseyi kandırmasınlar. G2 de çok önce koydular ve 1800 e çıktı pil yüksek ekran olarak iyi tasarım oalrak ince hafif tam F/P telefonu. Acaba hangi editör bu telefona F/P telefonu diyecek çok merak ediyorum?
Tamam wp de bu donanım uçar ama işte satışta öyle olmuyor zaten mimlisiniz piyasada bütün satıcılar almayın bunda uygulama eksik özellikler eksik diye alıcıları başka telefonlara yönlendiriyor ve siz 1800 tl den giriyorsunuz 1600 den gitseydi böyle bir agresif fiyatla başarı sağlanabilirdi Türkiye de ama bu fiyatla yemez. Bide sizin bu gördüğünüz fiyat hepsiburada fiyatı acaba nokia shoplarda teknosada fiyat ne olacak asıl ona bakmak lazım. Kendi kendinize savunmaya geçmeyin bariz bir şekilde haleflerine göre eksik özellikleri olan bir telefon. G2 gibi bir telefonu yurt dışı garantili olarak istanbulda belli yerlerden 1100 tl ye bile alabilirsiniz alan arkadaşım var.