papakudioflu
Emekli Yönetici
Tabi ki SD Kart olsun isterdik ama bu telefonunun neresine kart yeri yapılacak. Bence tasarımı ciddi oranda bozar.Sd kart kimi kullanıcı için önemli abi. Adam film atar müzik atar klip atar ne bilim daha bir çok şey oyun yukler. Kimisinin 128 gb sd kartı bile var
Tost Makinası ile gönderildi.
iPhone 6 yı bekle yoksa büyük pişman olursunBu telefon max 1600 TL çıkarsa alınmayacak telefon değil
sd kart yerine şu otg desteği gelse çok daha güzel olur flas ile her zaman yanımızda istediğimizde pc ye tak işlerini hallet daha kullanışlı olurTabi ki SD Kart olsun isterdik ama bu telefonunun neresine kart yeri yapılacak. Bence tasarımı ciddi oranda bozar.
Ayrıca tabiki Sd karta ciddi anlamda Önem verenler var mutlaka vardır ama bu telefonda çok önemli bir eksik gibi gösterilmesi yanlış diyorum.
Çok doğru. Hatta Lumia 930 gibi bir donanıma sahip cihaz için en büyük handikap. Zira QSD800 popülerliğini yitirmeye başladı. QSD801-805 chipsetli QHD ekranlı cihazlar gelmeye başladı. Mayıs ayı içinde satışa sunulması ciddi sstış rakamlarına ulaşabilirdi.Telefon -resmi olarak- tanıtılalı 3 ay 10 gün geçmiş ve hala satışa çıkmamış. Bu bence çook büyük bir sorun
Tabi ki SD Kart olsun isterdik ama bu telefonunun neresine kart yeri yapılacak. Bence tasarımı ciddi oranda bozar.
Ayrıca tabiki Sd karta ciddi anlamda Önem verenler var mutlaka vardır ama bu telefonda çok önemli bir eksik gibi gösterilmesi yanlış diyorum.
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Kullanıcıdan Kullanıcıya değişir ve bu Cihazda 32gb dahili hafızaya birlikte SD kart desteği olmaması genele bakıldığında etkilenecek kullanıcı sayısı çok azdır.Kişiden kişiye değişir tabi abi. Bence bu telefonda sd kart olsaydı alacak çok insan vardı. Bence çoğu arkadaşımız twlefonuyla çektiği foto videoyu oyle bilgisayara atıp hafızasını boşaltmıyordur yani telefonlarımızı arşiv gibi kullanıyoruz bence. Bu alışkanlığımız yüzünden sd karta önem veriyoruz. İphone da falan yok iyide satıyor. Oda iphone un albenisine şekline bayılanların kabullenerek katlandığı bir eksiklikuzun lafın kısası kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir şey.
Tost Makinası ile gönderildi.
Abi şu Cyan gelse de tekrardan adam akıllı 3400 olan kapasiteyi doya doya kullanabilsekBen de onu anlatmaya çalışıyorum. Kullanıcıdan Kullanıcıya değişir ve bu Cihazda 32gb dahili hafızaya birlikte SD kart desteği olmaması genele bakıldığında etkilenecek kullanıcı sayısı çok azdır.
Ayrıca fiyat olarak 1700 civarında geleceği tahmin ediliyor. Aynı donanım özelliklerine sahip başka markaların 32gb cihazlarıyla fiyat karşılaştırması yapılınca çok daha uygun olduğu görülüyor.
Benim bu Cihazda eleştireceğim tek nokta büyük ihtimalle bataryası olacak. 3000 mAh değilse de 2600-2700 mAh bataryayla bu cihaz çok iyi şarj süresi verebilirdi. Ama yine de normal kullanımda bir günü rahat çıkartır. Burada suç Lumia 1520'nin bataryasında
Tabi ki SD Kart olsun isterdik ama bu telefonunun neresine kart yeri yapılacak. Bence tasarımı ciddi oranda bozar.
Bu telefon ilk sizdigindan beri Lumia 1520 nin 5'' versiyonu olarak goruyorduk. Sonra bir baktik SD Kart ve Glaance Screen yok. Ben her seyi bu telefonu alicam diye hesaplamisken simdi Windows Phonedan uzaklasiyorum....
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yine de iyi satış rakamlarına ulaşır bizde en yeni modeli alma aşkı varken sorun olmaz
inşallah nokia androidli lumiada böyle bir üst cihaz kullanır
kaynak sağlamAndroidli Lumia diye bir şey yok.
Android uygulaması çalıştırabilen WP'li Lumia var (olacak).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?