Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
süper gerçekten :oke: batarya biraz daha iyi olabilirdi , kenarları iphone'a benzemiş sanki :kıskıs:

br1903

br1903

Üye
Valla amiral gemisi dediğin modele sd kart kesinlikle koymalısın artık neden diyeceksin düşünsene bir oyun 3 gb yer kapladığı bir dönemdeyiz hangi 32 gb hafıza yetecek insanlara? 1080 p video öeksen 15 dk kaç gb yer kapalyacak mesela o kadar foto çekeceksin :) bence sd kart olmalıydı ahh nokia ahh bi 1520 gibi yapamadın. Hala en baba teleonu 1520 arkadaş kim ne derse desin. Onunda eksisi 6 inç olması. Bari 5.2 inçlik bir model çıksa da sd kart desteği olsa birazda pil büyüse
kardesım bnde 920 var 32 gb magzadakı oyunların yarısı yukle fotgraf 750 800 e yakın 20 gb bos alan var ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia nın şu aralar samsung 5S kadar iyi telefonu da yok gelecek onu yakalayacak telefonu da yok gördüğüm kadarı ile
ne zaman çıkar ne zaman özellikler yakalar onu apple'ı bilemiyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia nın şu aralar samsung 5S kadar iyi telefonu da yok gelecek onu yakalayacak telefonu da yok gördüğüm kadarı ile
ne zaman çıkar ne zaman özellikler yakalar onu apple'ı bilemiyorum
Şunu söylerseniz anlarım,HTC ve Sony in veya LG nin S5 kadar iyi telefonu yok,çünki aynı kategoride aynı işletim sitemini kullanan cihazlar,sis gitmişsiniz örneğin dizel araç ile benzinli aracı yarıştırmışsınız.
O mantıktan gidersek samsung unda İ5 ve i5s kadar iyi telefonu yok diyebiliriz:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şunu söylerseniz anlarım,HTC ve Sony in veya LG nin S5 kadar iyi telefonu yok,çünki aynı kategoride aynı işletim sitemini kullanan cihazlar,sis gitmişsiniz örneğin dizel araç ile benzinli aracı yarıştırmışsınız.
O mantıktan gidersek samsung unda İ5 ve i5s kadar iyi telefonu yok diyebiliriz:)
ben işlemci olarak demiyorum zaten yazılım çift çekirdek 8 çekirdek vs önemli değil benim için örn samsung da vardı tepesine vurunca en üste çıkıyordu menü gözü takip ediyordu ona baktıkça açık kalıyor vs daha vardır özellik ben bunu demek istedim

osmanmert94

osmanmert94

Üye
ben işlemci olarak demiyorum zaten yazılım çift çekirdek 8 çekirdek vs önemli değil benim için örn samsung da vardı tepesine vurunca en üste çıkıyordu menü gözü takip ediyordu ona baktıkça açık kalıyor vs daha vardır özellik ben bunu demek istedim
Şarj yiyor diye samsung kullanan arkadaşlarım (note3-s4) onları kapatıyor hep.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şarj yiyor diye samsung kullanan arkadaşlarım (note3-s4) onları kapatıyor hep.
sonuçta bir özelliktir ve isteyen kapatır isteyen kullanır ben kapatmadan yana değilim zira 2000 ve üstü telefon alıyorsun
özelliklerini kapatıyorsun kapatacaksan düşük model al o kafadayım tabi herkes istediği şekilde kullanır

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61 ve skynet

Emre

Üye
Nokia Bu Telefonun Android Versiyonunu Çıkarsaydı Paraya Para Demezdi.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
samsung da 7 inçlik bir ptablet yapıyormuş galaxyW modeli gerçi 1520 ye rakip bakalım Nokia ona karşı ne yapacak

YkPkY

YkPkY

Üye
androidde ne buluyorsunuz anlamıyorum.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
1inç icin ben 1000mah ı feda etmezdim :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve PureFood
okinro

okinro

Üye
Tasarım olarak gelmiş geçmiş en beğendiğim telefon oldu. Görür görmez 920 ile vedalaşmanın zamanı geldi artık dedim. Ta ki glance screen olmadığını öğrenene kadar. Glance screen wp tarafında en sevdiğim özellik. Bu telefonun tasarımına hiç dokunmadan telefonun amoled değil ips ekranlı glance screen desteklisini çıkarsınlar hemen alırım. Aksi halde 920 ile devam.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve enessrsy
adanalı1

adanalı1

Üye
Ne vardı birde dış görsellik kadar iç görselliği de iyi olaydi:)

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
şuan S4 kullanıyorum telefon güzel bi sıkıntı yok ama android sıkmaya başladı ayrıca sistem ara sıra kasma da yaptığı için daha stabil bi işletim sistemi olan wp düşünmüyor değil insan. Bir de üzerine nokia nın güzel tasarımı olunca gerçekten insanın iştahı kabarıyor. Cidden beğendim bu cihazı.

PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Uzun zamandır vardır belki yada yeni gelmiştir Nokia Türkiyede yakında ibaresiyle

Üst Alt