br1903
Üye
6" ekran buyuk dıyenlere süper bi alternatıf param olsa direk alırdım 1800 cıvarı olsada almayı denesek keşkeEvet çok memnunum![]()
6" ekran buyuk dıyenlere süper bi alternatıf param olsa direk alırdım 1800 cıvarı olsada almayı denesek keşkeEvet çok memnunum![]()
kardesım bnde 920 var 32 gb magzadakı oyunların yarısı yukle fotgraf 750 800 e yakın 20 gb bos alan var ?Valla amiral gemisi dediğin modele sd kart kesinlikle koymalısın artık neden diyeceksin düşünsene bir oyun 3 gb yer kapladığı bir dönemdeyiz hangi 32 gb hafıza yetecek insanlara? 1080 p video öeksen 15 dk kaç gb yer kapalyacak mesela o kadar foto çekeceksinbence sd kart olmalıydı ahh nokia ahh bi 1520 gibi yapamadın. Hala en baba teleonu 1520 arkadaş kim ne derse desin. Onunda eksisi 6 inç olması. Bari 5.2 inçlik bir model çıksa da sd kart desteği olsa birazda pil büyüse
Şunu söylerseniz anlarım,HTC ve Sony in veya LG nin S5 kadar iyi telefonu yok,çünki aynı kategoride aynı işletim sitemini kullanan cihazlar,sis gitmişsiniz örneğin dizel araç ile benzinli aracı yarıştırmışsınız.Nokia nın şu aralar samsung 5S kadar iyi telefonu da yok gelecek onu yakalayacak telefonu da yok gördüğüm kadarı ile
ne zaman çıkar ne zaman özellikler yakalar onu apple'ı bilemiyorum

ben işlemci olarak demiyorum zaten yazılım çift çekirdek 8 çekirdek vs önemli değil benim için örn samsung da vardı tepesine vurunca en üste çıkıyordu menü gözü takip ediyordu ona baktıkça açık kalıyor vs daha vardır özellik ben bunu demek istedimŞunu söylerseniz anlarım,HTC ve Sony in veya LG nin S5 kadar iyi telefonu yok,çünki aynı kategoride aynı işletim sitemini kullanan cihazlar,sis gitmişsiniz örneğin dizel araç ile benzinli aracı yarıştırmışsınız.
O mantıktan gidersek samsung unda İ5 ve i5s kadar iyi telefonu yok diyebiliriz![]()
Şarj yiyor diye samsung kullanan arkadaşlarım (note3-s4) onları kapatıyor hep.ben işlemci olarak demiyorum zaten yazılım çift çekirdek 8 çekirdek vs önemli değil benim için örn samsung da vardı tepesine vurunca en üste çıkıyordu menü gözü takip ediyordu ona baktıkça açık kalıyor vs daha vardır özellik ben bunu demek istedim
sonuçta bir özelliktir ve isteyen kapatır isteyen kullanır ben kapatmadan yana değilim zira 2000 ve üstü telefon alıyorsunŞarj yiyor diye samsung kullanan arkadaşlarım (note3-s4) onları kapatıyor hep.
Nokia Bu Telefonun Android Versiyonunu Çıkarsaydı Paraya Para Demezdi.
Gerçekten süper tespit1inç icin ben 1000mah ı feda etmezdim![]()

Naptın sen1inç icin ben 1000mah ı feda etmezdim![]()
Tespit iyi de, gördüğüm en iyi tasarımlı cihaz yav bu. 1520 o kadar da tarz değil bunun yanında 
Olsun sonucta ben burdayim diyebilecek kadar sikNaptın senTespit iyi de, gördüğüm en iyi tasarımlı cihaz yav bu. 1520 o kadar da tarz değil bunun yanında
![]()