Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ciddi cidi bu telefona 2000tl verecek çıkarmı merak ediyorum benim için tamamen çöp kimse kusura bakmasın ama nokıa artık iyice şaşırdı 1020 ve 1520 var iken bunun neyine para verelim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bi ara millet 5" istiyoruz diye isyan ediyordu bence gayet iyi ve başarılı bir cihaz olacak ilk müşterilerinden biri benim kısmet olursa

goktas19

goktas19

Üye
Bi ara millet 5" istiyoruz diye isyan ediyordu bence gayet iyi ve başarılı bir cihaz olacak ilk müşterilerinden biri benim kısmet olursa

Hatirlar misin bilmiyorum ama telefon cikmadan once gelen sizintilara gore ''SD Kart destegi var diyordu(bence en onemlisi)'' batarya en az 300 mAh daha yuksekti en basit olarak gordugun glance screen ozelligini kimse sormuydu kesin gozuyle bakiliyordu ama Nokia bize Lumia ICON u tabiri caiz ise kitledi.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Hatirlar misin bilmiyorum ama telefon cikmadan once gelen sizintilara gore ''SD Kart destegi var diyordu(bence en onemlisi)'' batarya en az 300 mAh daha yuksekti en basit olarak gordugun glance screen ozelligini kimse sormuydu kesin gozuyle bakiliyordu ama Nokia bize Lumia ICON u tabiri caiz ise kitledi.

en son sd kartı kullandığım tel n8 di sonra l800,l920,l925 yaklaşık iki yıldır kullanmıyorum sd kartlı tel alıştım şimdi hiç yokluğunu çekmiyorum batarya konusunda gelen güncellemeyle daha iyi pil performansı verileceği söyleniyor bir günü çıkarırsa benim için yeterli glance özelliğinin de bir güncellemeyle verilebileceği veya bir uygulama ile olabileceği söylendi diye hatırlıyorum yani benim beklediğim bir cihaz

goktas19

goktas19

Üye
en son sd kartı kullandığım tel n8 di sonra l800,l920,l925 yaklaşık iki yıldır kullanmıyorum sd kartlı tel alıştım şimdi hiç yokluğunu çekmiyorum batarya konusunda gelen güncellemeyle daha iyi pil performansı verileceği söyleniyor bir günü çıkarırsa benim için yeterli glance özelliğinin de bir güncellemeyle verilebileceği veya bir uygulama ile olabileceği söylendi diye hatırlıyorum yani benim beklediğim bir cihaz

Yeni telefon almak icin bende 5'' lik bir telefon bekliyordum yeni tanitilan bu Lumia bence temel ozellikleri eksik olarak geldigi icin tam bir vasat

Yönetici tarafından düzenlendi:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben 930 un iyi olduğunu düşünüyorum pil gibi önemli bir unsur göz ardı edilmiş olması üzücü olsada bana telefon acil lazım değil 920 şu safada gidiyor ben telefonu değiştirene kadar eksikler giderilir ve üstüne daha çok özellik gelir ama 5 inç ve üstü cihaz alıcağım kesin artık

remzi33

remzi33

Üye
L930'a glance screen özelliğinin Nokia Cyan güncellemesi ile geleceği belirtiliyor. Konu hakkında bilginiz var mı?
@papakudioflu, @bulutsuzgece

Lumia 920 ile gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
L930'a glance screen özelliğinin Nokia Cyan güncellemesi ile geleceği belirtiliyor. Konu hakkında bilginiz var mı?
@papakudioflu, @bulutsuzgece

Lumia 920 ile gönderildi.
hiç bir yerde öyle bir bilgiye rastlamadım.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
930'un hala eksiklikleri var 2000 tl için bence tam olarak f/p ürünü değl

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
2000 TL Çok olur ya

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

SheFy

SheFy

Üye
600dolar x 2,15 1300TL falan vergi kR desek 1600TL olur... 2000TL nasıl oluyor arkadaş, kim çıkardı onu... 1650TL den satışa çıkar bence

• Beğen
Tepkiler: goktas19
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
en az 1750 tl

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
600dolar x 2,15 1300TL falan vergi kR desek 1600TL olur... 2000TL nasıl oluyor arkadaş, kim çıkardı onu... 1650TL den satışa çıkar bence

hakikaten kim çıkarttı sanki 2000 olarak satışa çıkacakmış gibi bir intiba oluştu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

fraps34

Üye
Kafanıza takmayın , zaten L920 si olana bu modele geçmesi için bir sebep yok. Zaten 6 ay sonra 935 çıkar onu alırsınız : ))

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
saynesim

saynesim

Üye
Süper olmuş tebrikler

dakamon

dakamon

Üye
Şu şartlar altında eğer Nokia Türkiye için bir insiyatif kullanmaz ise 2000 Tl ye satılmasına şaşırmayın. S5 htc m8, Z2 bunlar 2000 ustu amiral modeller e nokianın ki de amiral model haliyle aynı bant ta çıkabilir. Burası Türkiye her şeye hazırlıklı olmak lazım. Alacaklara tavsiye, bence şimdiden kendinizi 2000 Tl ye fixleyin.

Tost Makinası ile gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Ya abi diyorsunuzki nerden 2000 tl :) yahu s5 bile 2199 tl'lik ön satış fiyatından kullanıcılara sunuldu bundan ne bekliyorsunuz ki?

SheFy

SheFy

Üye
Şu şartlar altında eğer Nokia Türkiye için bir insiyatif kullanmaz ise 2000 Tl ye satılmasına şaşırmayın. S5 htc m8, Z2 bunlar 2000 ustu amiral modeller e nokianın ki de amiral model haliyle aynı bant ta çıkabilir. Burası Türkiye her şeye hazırlıklı olmak lazım. Alacaklara tavsiye, bence şimdiden kendinizi 2000 Tl ye fixleyin.

Tost Makinası ile gönderildi.
600$ satılan bi cihazın TR de 2000TL olması imkansız. 600-700TL vergi binmez herhalde 200ü vergiden desek 500TL sini de kar yapmazlar herhalde. 1650-1700TL arası en fazla 1750TL olur. Aha da buraya yazıyorum

Üst Alt