Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Tasarım olarak gelmiş geçmiş en beğendiğim telefon oldu. Görür görmez 920 ile vedalaşmanın zamanı geldi artık dedim. Ta ki glance screen olmadığını öğrenene kadar. Glance screen wp tarafında en sevdiğim özellik. Bu telefonun tasarımına hiç dokunmadan telefonun amoled değil ips ekranlı glance screen desteklisini çıkarsınlar hemen alırım. Aksi halde 920 ile devam.
Amoled neden sevmiyorsunuz? 920 ve 925 in ekranını karşılaştırırsak ben daha canlı buluyorum amoledi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Bence bu cihaza 3000ma lik pil koyamadılar ebadından dolayı.o yüzden glance secreen özelliğini koymadılar,ekstra batarya enerji yemesin diye.
Buda benim görüşüm.920den sonraki favorim bu alet.

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence bu cihaza 3000ma lik pil koyamadılar ebadından dolayı.o yüzden glance secreen özelliğini koymadılar,ekstra batarya enerji yemesin diye.
Buda benim görüşüm.920den sonraki favorim bu alet.

Çırak ile gönderildi

Bende sana katılıyorum glance özelliği olmazsa ne olur eksileri neler bakmak lazım ama 920 den sonra 930 lafına haklısın derim

Hava kompresörüyle gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben kararımı verdim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Ne yalan söyleyeyim 1520 de on numara ya tablet telefon fotoğraf canın ne isterse atari

Ben hiç kullanmadımda gerçekten o kadar buyukmu yani 2 el gerekiyomu kullanmak için

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bir an önce çıksada alsak :) temmuzda gelirmi Türkiyeye

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben hiç kullanmadımda gerçekten o kadar buyukmu yani 2 el gerekiyomu kullanmak için

Abartma çok büyük olduğu söylenemez tek elle kullanabilirsin elin büyükse tabi ama kullanımı rahat 920 ile aynı benim içim kullanım kolaylığı

Akhtoher

Akhtoher

Üye
2 gün içinde alışıyor insan normal geliyor. Bknz: İlk baş soğuk ama girince alışıyon :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
930 1520'ye göre bir kaç adım geride değilmi?
Sd Kart: İlgilenmiyorum
Glance Screen: olsa da oluuu olmasa daaa
Batarya: kilit nokta burası. Test edicem eğer benim kullanımımda sabah 8:00/18:00 şarj süresi verirse Lumia 930 candor canandır.

Ayrıca son gelen bilgilerde Lumia 930 Belçika'da 499, Almanya’da 505€ fiyata sahip olacak. Bu da cihazın fiyatının ülkemizde 1600 civarında olma ihtimalini doğuruyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Batarya: kilit nokta burası. Test edicem eğer benim kullanımımda sabah 8:00/18:00 şarj süresi verirse Lumia 930 candor canandır.

Ayrıca son gelen bilgilerde Lumia 930 Belçika'da 499, Almanya’da 505€ fiyata sahip olacak. Bu da cihazın fiyatının ülkemizde 1600 civarında olma ihtimalini doğuruyor.
720 olsa giderdi ama bence 1080 dayanmaz abi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
1520 ve 930 cidden başka seviyede.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye

Sanırım 930'u mutlaka deneyeceksiniz :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gelsinde bakalım glance screen ne işe yarıyor abi çözemedim çokmu önemli

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hocam saati bildirimleri gösteriyor bu şekilde :)
Tamam biliyorum 920 den ama neden bu kadar üstünde duruluyor onu anlamadım demek istedim illa bir şekilde bildirimleri alırsın yada hatta bildirim ışığı da olabilir herkesin istediği çıksında videosu falan iyice bakalım ben nasılsa almayacağım ama teknoloji işte en son yenilikleri görelim

Üst Alt