Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

istiyorm bunu

habbuj

Üye
Yeni amiral gemisi olacak tabi ki güzel cihaz

Rainesto

Üye
Bence 1520 varken buna bu kadar para vermek saçmalık

Tost makinesi ile gönderildi.

PureFood

Üye
1520 ile bunu karşılaştırmak yanlış. Bas bas bağırdınız 5'' cihaz lazım Nokia'ya diye, aha getirdi adamlar ABD'deki cihazı, butun kıvırmamak gerek. Kaldı ki 1520'nin yüzüne bakmam bu cihaz varken

Tepkiler: erdal8142
kesinlikle 1520 çünkü sd kart + big screen + big battery arkadaş o kaddaaaaaarrrr

Tepkiler: Akhtoher

enessrsy

Üye
1520 ile bunu karşılaştırmak yanlış. Bas bas bağırdınız 5'' cihaz lazım Nokia'ya diye, aha getirdi adamlar ABD'deki cihazı, butun kıvırmamak gerek. Kaldı ki 1520'nin yüzüne bakmam bu cihaz varken

Cihazda Glance yok ve bataryası (en azından şu an için) yetersiz gibi görünüyor. 920'yi bırakıp bu cihazı almak için bir neden yok bence.

PureFood

Üye
Cihazda Glance yok ve bataryası (en azından şu an için) yetersiz gibi görünüyor. 920'yi bırakıp bu cihazı almak için bir neden yok bence.
Bu dedikleriniz kişiden kişiye değişen şeyler. Ben 920 ile 1,5 günü görüyorum yeri geldiğinde. İş kullanıcıda bitiyor.Kaldı ki Snapdragon 800 ve Pureview 20 MP kamerası da gayet uzun zaman götürecek seviyede.

enessrsy

Üye

Ben glance yok diye kafaya taktım yoksa çıktığı gibi almayı düşünüyordum. Tasarımına falan bayıldım cihazın. Şimdi gözünün üstünde kaşı var gibi almamak için bahaneler buluyorum kendi kendime

Fizan'dan gönderildi.

Tepkiler: Aybin.Kilic

PureFood

Üye
Yani önceden Glance denen ekran yoktu sonradan getirdiler önümüze. Bir kusurla bırakılacak cihaz değil bence, kaldı ki önümüzdeki dönemlerde glance ekranının verileceği muhabbeti falan dönmüş yabancı sitelerde, WpCentral'de falan. Burada da konuşmuştuk.

Tepkiler: drmuzar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Glance'yi uzun zamandır kullanıyormuş gibi görmeyin vs. diyorlar ama bu kullanmakla alakası yok 600$ + Vergi + (Mağaza Vergileri)= Ortalama 1800-2000 arası bir cihaz için glance screen eksikliği dikkat çekiyor.

Tepkiler: drmuzar, technocu1, skynet ve 2 diğerleri
64 GB çıkar mı acaba?

Hani sd offf of
935 sd bekleriz bu ne inat nokia

Bugün 930 çıkarsan ne olur, 820 ile kalbimi kırdın bir kere... Gitme demenle kalsam ne olur, aklım androide gitti bir kere...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: osmanmert94, Rainesto ve enessrsy