Karşıdan Biri Aradığında Ve Konuşmamız Bitinc Kontör'üm Gidiyo :S

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3075690' Alıntı:
Ayarları manuel yapman veya otomatik ayarlaman önemli değil.Yeter ki ayarlar Turkcell'in verdiği ayarlar olsun.İsmi de Turkcell WAP olarak kullanmak zorunda değilsin,sadece Turkcell in hattımıza gönderdiği orijinal ayarlardan olan Turkcell WAP ayarlarını kullanmak olması kafi.Ayrıca Face için ayrı bir bağlantıya gerek yok :)

İsteyene ayarları verebilirim,hatta ayarların orijinal olduğundan emin olmak isteyen varsa WAP telefon modelini yazıp 2222 ye mesaj atabilir veya telefonumuzun Turkcell Menüsünden kolayca Wap-MMS ayarlarını isteyebiliriz.Kolay Gelsin..

Ayrıca NUR ablacığım ben telefonuma ayda bir format atıyorum ama senin gibi ayarları manuel yapmama gerek kalmıyor nedense..Kendiliğinden ayarlanmış oluyor her seferinde..

Ercan bende ayarları verdim Hakana ama bi kontrol et istersen yanlış olmasın...

ayarlar turkcel in verdiği ayarlar bağlantı isminin ne olduğunun farketmediğini biliyorum
format atınca bağlantı isimleri farklı oluyor turkcellinternet / cepteninternet bide mms erişim noktaları geliyor diğer ayarlar siliniyor ben turkcelltel rehberimide kullandığım için yeniden ayarlıyorum bide bağlantı isimleri farklı geliyor alışkanlık işte onları değiştiriyorum cepteninternet ve turkcell internet olrak birde bağlantı ismini turkcellwap olarak bıraksam turkcell tel rehberimin bağğlantı noktası ile bi karışıklık oluyor o yüzden dedim :oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ercan bende ayarları verdim Hakana ama bi kontrol et istersen yanlış olmasın...

ayarlar turkcel in verdiği ayarlar bağlantı isminin ne olduğunun farketmediğini biliyorum
format atınca bağlantı isimleri farklı oluyor turkcellinternet / cepteninternet bide mms erişim noktaları geliyor diğer ayarlar siliniyor ben turkcelltel rehberimide kullandığım için yeniden ayarlıyorum bide bağlantı isimleri farklı geliyor alışkanlık işte onları değiştiriyorum cepteninternet ve turkcell internet olrak birde bağlantı ismini turkcellwap olarak bıraksam turkcell tel rehberimin bağğlantı noktası ile bi karışıklık oluyor o yüzden dedim :oke:

Anladım ablacığım ayarlar doğru kontrol ettim..

Tuba

Tuba

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3075742' Alıntı:
Anladım ablacığım ayarlar doğru kontrol ettim..

teşekkürler :D :D

maxirabit

maxirabit

Üye
Ayarları sıfırlasanız bile orjinal wap ayarına geri döner.Bir diyeride turkcelle dün akşamdan sonra mail attıysan,birazdan arayabilirler.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Ayarları sıfırlasanız bile orjinal wap ayarına geri döner.Bir diyeride turkcelle dün akşamdan sonra mail attıysan,birazdan arayabilirler.

:aha::aha::aha::aha: 4 Gün Oldu Tam Tamına 4 :aha::aha: Ne Arayan Var Ne Soran :aha::aha:

Tuba

Tuba

Üye
Şikayet bölümüne mail atman lazımdı.Numarayla irtabata geçmek için numaranıda isterler.Azami 2 gün içinde geri dönerler.
yok arkadaşım nerdeyse aylar olcak geri döncez diye mail attılar hala dönmediler kaç ay oldu ben bile unuttum...
bu arada şikayet bölümüne attım maili :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Şikayet bölümüne mail atman lazımdı.Numarayla irtabata geçmek için numaranıda isterler.Azami 2 gün içinde geri dönerler.

Biliyorum Onları Yapacağımı Ve Yaptımda

Adımı Soyadımı Mail Adresimi Telefon Numaramı Başına 0 Koymadan Felan Hep Yazdım Ama Geri Dönmediler Bana İşte :off::off:

Sinirim Sana Değil Yanlış anlama ;)

maxirabit

maxirabit

Üye
Garip,Çünkü ben hep öyle yaptım numaramı ismimi verip en geç iki güne geri dönüyorlardı hatta aynı gün döndükleri oldu.Çalışana nasıl böyle çabuk cevap verdiniz dediğim olmuştu.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Yahu Baktılar ki Bizim Sorunlar Daha İlginç , Çözmesi Daha Zor :D Adam Yerine Bile Koymuyorlar :(

Tuba

Tuba

Üye
Yahu Baktılar ki Bizim Sorunlar Daha İlginç , Çözmesi Daha Zor :D Adam Yerine Bile Koymuyorlar :(
bunda haklısın :oke:

benim mail bayağı şikayet doluydu durduk yere ücretsiz dedikleri uygulamalardan kontorlerim düştü hep...bu düşüş turkcell in msn prosu ücretsiz indirip ücretsiz msn kullancaksınız dediler kampanyaları vardı ama olmadı hem M.hizmetlerini aradım çözümlediler zar zor ısrarlarım ile hakkımı aradım kontorlerim iade edildi ama sonuçta sen uğraşıyorsun tabi birazda sert çıkışman gerekiyor...

mail attım ama cevap gelmedi aynen :D

tv uygulaması 3g geçişte ücretsizdi bi anda 100 kontor gitti m.h aradım forum oluşturdular tabi ilk aramada değil kaç kere aradım daha sonra onuda şikayet ettim aramalardan düşen kontorlerimide istedim hiç bişeyi tek seferde yapmazlar illa bekletcekler...

dediğin gibi TİM ler bizim evede uzak mail değilde o zamnlar hep M.hizmetleri arayarak çözüm yolunu buldum durduk yere kontorlerimi vercek değilim yaa :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
bunda haklısın :oke:

benim mail bayağı şikayet doluydu durduk yere ücretsiz dedikleri uygulamalardan kontorlerim düştü hep...bu düşüş turkcell in msn prosu ücretsiz indirip ücretsiz msn kullancaksınız dediler kampanyaları vardı ama olmadı hem M.hizmetlerini aradım çözümlediler zar zor ısrarlarım ile hakkımı aradım kontorlerim iade edildi ama sonuçta sen uğraşıyorsun tabi birazda sert çıkışman gerekiyor...

mail attım ama cevap gelmedi aynen :D

tv uygulaması 3g geçişte ücretsizdi bi anda 100 kontor gitti m.h aradım forum oluşturdular tabi ilk aramada değil kaç kere aradım daha sonra onuda şikayet ettim aramalardan düşen kontorlerimide istedim hiç bişeyi tek seferde yapmazlar illa bekletcekler...

dediğin gibi TİM ler bizim evede uzak mail değilde o zamnlar hep M.hizmetleri arayarak çözüm yolunu buldum durduk yere kontorlerimi vercek değilim yaa :ehe

Bunlara Küfür Etmek Gerekiyorki Seninle İlgilensinler Diyorsun Yani :D

Haklısın :D Neen Kontörünü Verecenki :D Gökten Yağmıyorya Bizlere Kontör :D:aha:

Tuba

Tuba

Üye
Tuba

Tuba

Üye
Ama Artık Bu Cümleyi Herkes Kullanıyor :D Bayatladı Bu Numara Gibime Geliyor :allalla::kop::kop:
msn meselesi 3/4 ay önceydi iki gün uğraştım ikinci gün dedim yeter artık turkcellin ne zamn bi ücretsiz kampanyasından yararlansam hep aynı şey başıma geliyor ve anlayışla karşılayıp müşterilerinizle ilgilenmiyorsunuz bu armalar yüzünden kontorlerim düştü hala mağdur durumda olan benim illaki hattmı değiştirmek lazım bunuda düşünüyorum zaten dedim :D

bu arada numara değil hakkeden geçmek istiyorum bide başka hat deniycem (h)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Zengin Olursam FAKİRCell Çıkaracam :D Kontör Sistemi Olacak 100 Kontör 10 TL 5 DK si 1 Kontör Yapacam :D Hatta 10 DK'si 1 Kontör Yapacam :D

Tuba

Tuba

Üye
Zengin Olursam FAKİRCell Çıkaracam :D Kontör Sistemi Olacak 100 Kontör 10 TL 5 DK si 1 Kontör Yapacam :D Hatta 10 DK'si 1 Kontör Yapacam :D

bende geçerim senin hatta bayağı iyi kampanya yapcan :D :D

ne oldu düzeldi mi bu arada kontor düşüyor mu :hmmm

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi

batuone

Üye
birincisi kontör devri kapandı hakancım lira diyelim şuna :d:
ikincisi bence seni arayan kişi ödemeli atıyor sana :)
eğer öle deilse bu turkcell beş para etmez direk vodafone a geç ;)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
birincisi kontör devri kapandı hakancım lira diyelim şuna :d:
ikincisi bence seni arayan kişi ödemeli atıyor sana :)
eğer öle deilse bu turkcell beş para etmez direk vodafone a geç ;)

:D

1.si Kontör Devrini Tekrar Açacağım :D Operatör Benim Değilmi İstediğim Sistemi açarım :D
2.si Ödemeli Olsa Kabul Etmek İstiyormusunuz Diye Soruyor :D
3.sü Vodefone'da Kimsem Yok :(
4.sü İse Gerçekten 5 Para Etmez, Sadece Bir İyiliği Var Oda Her Yerde Çekiyor )

Üst Alt