Tuba
Üye
_є_®_¢_α_N_™;3075690' Alıntı:Ayarları manuel yapman veya otomatik ayarlaman önemli değil.Yeter ki ayarlar Turkcell'in verdiği ayarlar olsun.İsmi de Turkcell WAP olarak kullanmak zorunda değilsin,sadece Turkcell in hattımıza gönderdiği orijinal ayarlardan olan Turkcell WAP ayarlarını kullanmak olması kafi.Ayrıca Face için ayrı bir bağlantıya gerek yok
İsteyene ayarları verebilirim,hatta ayarların orijinal olduğundan emin olmak isteyen varsa WAP telefon modelini yazıp 2222 ye mesaj atabilir veya telefonumuzun Turkcell Menüsünden kolayca Wap-MMS ayarlarını isteyebiliriz.Kolay Gelsin..
Ayrıca NUR ablacığım ben telefonuma ayda bir format atıyorum ama senin gibi ayarları manuel yapmama gerek kalmıyor nedense..Kendiliğinden ayarlanmış oluyor her seferinde..
Ercan bende ayarları verdim Hakana ama bi kontrol et istersen yanlış olmasın...
ayarlar turkcel in verdiği ayarlar bağlantı isminin ne olduğunun farketmediğini biliyorum
format atınca bağlantı isimleri farklı oluyor turkcellinternet / cepteninternet bide mms erişim noktaları geliyor diğer ayarlar siliniyor ben turkcelltel rehberimide kullandığım için yeniden ayarlıyorum bide bağlantı isimleri farklı geliyor alışkanlık işte onları değiştiriyorum cepteninternet ve turkcell internet olrak birde bağlantı ismini turkcellwap olarak bıraksam turkcell tel rehberimin bağğlantı noktası ile bi karışıklık oluyor o yüzden dedim

Ama Sanırım Düzeldi